• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agentii de voiaj

Rezultate pentru

Agentii de voiaj - Import export

 1. IMPERATORE TRAVEL WORLD

  Italia

  Verified by europages badge

  That's why our daily commitment is to give the best of ourselves and of the place we love so much: Italy! Imperatore Travel World has been looking after every last detail of your holidays for the past 28 years: from the choice of the most exclusive destinations to the quality of the services, from assistance whenever needed to reliable transportation. We're one big family that works enthusiastically to make sure every holiday dream turns into a dream holiday!

 2. SITWI.COM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SITWI.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Referinte si promovarea web site-urilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Agentii de voiaj, Marketing online, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Agentii de voiaj, și Marketing online. Are sediul în Saint Michel En L'herm, Franta.

 3. BASA TRAVEL AGENCY

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania BASA TRAVEL AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile specialist tourism, promotional holiday tourism, flights and transfers, package holidays, business travel, organised travel, și medical tourism. Are sediul în Belvis De La Jara (toledo), Spania.

 4. ALYAM DRIVER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALYAM DRIVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. Are sediul în Lagny-Sur-Marne, Franta.

 5. MAGNET TRAVEL

  Romania

  Pe parcursul anilor de activitate am incercat ca, prin calitatea serviciilor, sa castigam increderea si fidelizarea turistilor. Parteneri directi = tarife si preturi mici! Agentia noastra ofera urmatoarele servicii: - vacante personalizate - circuite turistice externe; -sejururi externe si interne; -cazari individuale oriunde in lume si de toate categoriile; - team building -transport international cu autocarul in Europa -bilete de avion pentru orice destinatie si cu orice companie aeriana;

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AVSAROGLU VIP TRANSFER

  Turcia

  Compania AVSAROGLU VIP TRANSFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Calatorii de afaceri - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, VIP airport transfer, Voiaj si turism, și Chauffeur-driven luxury car rental. Are sediul în Mugla, Turcia.

 2. HEALTH TRAVEL MEDICAL SERVICES

  Turcia

  Compania HEALTH TRAVEL MEDICAL SERVICES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Voiaj si turism, tourism operators, și Agentii de voiaj. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. ARMADA GROUP TOURISM AUTOMOTIVE FOREIGN TRADE JOINT STOCK COMPANY

  Turcia

  Compania ARMADA GROUP TOURISM AUTOMOTIVE FOREIGN TRADE JOINT STOCK COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Airport transfer, online booking, și private taxi. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. AMEREXPERIENCE.COM

  Ecuador

  Compania AMEREXPERIENCE.COM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Golf - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, lingerie, Agentii de voiaj, Hotel for business travel, și travel magazines. Are sediul în Guayaquil, Ecuador.

 5. VALSANA SERVIZI TAXI N.C.C. - ONDA VERDE VIAGGI

  Italia

  Compania VALSANA SERVIZI TAXI N.C.C. - ONDA VERDE VIAGGI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, guided excursions, excursion booking, Agentii de voiaj, și wine and food tours. Are sediul în Follina, Italia.

 1. TAXI-NAPLES NOLEGGIO AUTO CON CONDUCENTE & TOURS

  Italia

  Compania TAXI-NAPLES NOLEGGIO AUTO CON CONDUCENTE & TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, minibus hire with driver, people carrier rental with driver, car hire with driver, și Agentii de voiaj. Are sediul în Casalnuovo Di Napoli, Italia.

 2. SECRET MADEIRA LDA

  Portugalia

  Compania SECRET MADEIRA LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. Are sediul în São Martinho Funchal Madeira, Portugalia.

 1. EUROFAMILY

  Rusia

  Compania EUROFAMILY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Calatorie - asigurari, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Calatorie - asigurari, Voiaj si turism, și Airport transfer. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. KANAMI TRAVEL

  Spania

  Compania KANAMI TRAVEL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travel agency, și Works committees' travel agency. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. OLTA TRAVEL CYPRUS

  Cipru

  Compania OLTA TRAVEL CYPRUS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. Are sediul în Limassol, Cipru.

 4. VTI VENEZUELA TRAVEL INTERNATIONAL

  Venezuela

  Compania VTI VENEZUELA TRAVEL INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excursion breaks. Are sediul în Maiquetia, Venezuela.

 5. EXPOLITORAL

  Romania

  Compania EXPOLITORAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plane tickets, și travel packages with convention attendance around the world. Are sediul în Constanta, Romania.

 6. HC TRAVEL

  Maroc

  Compania HC TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile o-rings, organised travel, și organisation of trips abroad. Are sediul în Agadir, Maroc.

 7. REISEVERMITTLUNG EVA SPECK

  Germania

  Compania REISEVERMITTLUNG EVA SPECK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. Are sediul în Ludwigsburg, Germania.

 8. GLOBALSEM VIAGGI

  Italia

  Compania GLOBALSEM VIAGGI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, travel agency, tour operator, Agentii de voiaj, și large tourist bus rental. Are sediul în Palermo, Italia.

 1. GOZARTE

  Spania

  Compania GOZARTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Voiaj si turism, guided tours, cultural event service, și convention service. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 2. REISEVERMITTLUNG FRESEMANN

  Germania

  Compania REISEVERMITTLUNG FRESEMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. Are sediul în Bargteheide, Germania.

 3. CENTRO TURISMO VIAGGI S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRO TURISMO VIAGGI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travel agency, organised travel, vacations, și tourist agencies. Are sediul în Ferrara, Italia.

 4. SEVEN DAYS

  Italia

  Compania SEVEN DAYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Industria ospitalitatii, Agentii de voiaj, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Torino, Italia.

 5. VIP TOURS CANARIAS SL

  Spania

  Compania VIP TOURS CANARIAS SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation, car rental - services, și cruise ships. Are sediul în El Tablero-San Bartolomé De Tirajana, Spania.

 6. MAZHOUD HALAL TOURISM, S.L.

  Spania

  Compania MAZHOUD HALAL TOURISM, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. Are sediul în Pozuelo De Alarcon-Madrid, Spania.

 7. SANTORINI BEST TOURS

  Grecia

  Compania SANTORINI BEST TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. Are sediul în Santorini, Grecia.

 8. CAPPADOCIA DARMA TRAVEL AGENCY

  Turcia

  Compania CAPPADOCIA DARMA TRAVEL AGENCY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, group tour organisation, travel agency, tour operators - holidays, și Agentii de voiaj. Are sediul în Nevşehir, Turcia.

 9. SPUTNIK AGENCE TOURISTIQUE

  Armenia

  Compania SPUTNIK AGENCE TOURISTIQUE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of excursions. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 10. CUBACASA

  Germania

  Compania CUBACASA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travel agency. Are sediul în Munchen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Agentii de voiaj - Import export

Număr de rezultate

16.583 Intreprinderile