• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • acvacutura si piscicultura

Rezultate pentru

Acvacutura si piscicultura - Import export

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  With more than 50 years of experience in plastic processing, we produce our Hel-X fillers for biological waste water and gas treatment and for use in aquaculture. You can build on this wealth of experience as the basis for high-quality Hel-X fillers made of plastic. We manufacture exclusively at our site in Germany using a method that we developed ourselves, in strict compliance with high quality and environmental standards. Our Hel-x fillers are easy-to-use, highly effective and offer low investment costs and running costs, making them not only an ecological choice but economical too. Hel-x fillers are used all around the world to treat municipal and industrial wastewater in MBBR and IFAS systems. They are also used by many customers in aquaculture and biogas plants.

 2. NUTRIFISH

  Tunisia

  Verified by europages badge

  Compania NUTRIFISH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Hrana pentru animale de crescatorie, Fish feed, Food for farmed fish, Food for fish farming, Food for striped bass, Food for meagre, Food for salt-water fish, și Food for catfish. Are sediul în Monastir, Tunisia.

 3. GRANJA AGAS SA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania GRANJA AGAS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Acvacutura si piscicultura, quail eggs, hen egg, eggs from free-range hens, spanish eggs, eggs from cuenca, și fresh packed eggs. Are sediul în Motilla Del Palancar-Cuenca, Spania.

 4. MAMMADOV-CAVIAR-COM

  Suedia

  Verified by europages badge

  Compania MAMMADOV-CAVIAR-COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sturgeon roe, Sturgeon caviar, Sturgeon for caviar, Premium Caviar, Caviar selection, Farmed caviar, Wild caviar, Mammadov Caviar, și Swedish caviar. Are sediul în Göteborg, Suedia.

 5. ROMNETS CORPORATION

  Romania

  Solutii profesionale din plase - RomNets este furnizorul preferat si locul potrivit pentru succesul proiectelor tale. Produse din plasa si servicii "made to measure", toate intr-un singur loc. ROMNETS nu ofera doar solutii standard, ci le adapteaza nevoilor individuale. Produse moderne din PLASE PESCARESTI - pentru un pescuit profesional Aflandu-va in cautarea unor plase de pescuit de calitatea superioara, exista o multitudine de aspecte care trebuie luate in considerare pentru a face alegerea corecta. Fiind producator si distribuitor de plase si sfori textile, noi, cei de la Romnets, va dezvaluim cum sa distingeti produsele de calitate superioara de cele sub-standard. Plasele pescaresti sunt prelucrate manual de catre noi si ocupa un loc important in catalogul de produse. Plasele sunt importate in mod brut din Japonia, de la cea mai mare companie de profil din lume si sunt de calitate premium.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SC PISCICOLA SA

  Romania

  Piscicola SA este o societate care functioneaza din 1999, care are o suprafata de peste 300 hectare si o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Suntem crescatori de peste de apa dulce din speciile Crap, Caras, Somn, Amur, Fitofag, Stiuca, Platica, Salau. De asemenea avem si produse congelate si procesatori de peste, dar si diferite alimente cu produse de peste (zacusca, pateu, ciorba de peste) Ne ocupam si cu importul si exportul de peste Are sediul in Satu Mare, Romania

 2. PARLIER ENVIRONNEMENT

  Franta

  Compania PARLIER ENVIRONNEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine mollusc aquaculture, research & development studies in the agricultural and zootechnical sector, training and technological innovation for businesses, și biology consultants. Are sediul în La Roche Sur Yon, Franta.

 3. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norvegia

  Compania SEAWELL HIRTSHALS A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe de mare congelate rapid, Peste - import-export, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Fructe de mare congelate rapid, Peste - import-export, și Conserve de peste, fructe de mare si melci. Are sediul în Stavanger, Norvegia.

 4. DOMEC AQUACULTURE

  Franta

  Compania DOMEC AQUACULTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti de acvariu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, caught sea fish, sturgeons, și Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Airvault, Franta.

 5. BLACK CAVIAR CLUB LTD

  Regatul Unit

  Compania BLACK CAVIAR CLUB LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Swadlincote, Regatul Unit.

 1. SPAROS, LDA.

  Portugalia

  Compania SPAROS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, și Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Olhão, Portugalia.

 2. TRUST CARE COMPANY

  Egipt

  Compania TRUST CARE COMPANY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, și Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Obour, Egipt.

 1. OYSTERWORLD

  Portugalia

  Compania OYSTERWORLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oysters, baby clams, și mussels. Are sediul în Queijas, Portugalia.

 2. FINITTICA SRL

  Italia

  Compania FINITTICA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic breeding, și baby clams. Are sediul în Goro, Italia.

 3. VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S

  Italia

  Compania VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible seaweed. Are sediul în Cavallino-Treporti, Italia.

 4. NEPTUNE LED

  Franta

  Compania NEPTUNE LED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat subacvatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, și Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Ste Anne / Gervonde, Franta.

 5. LANDING AQUACULTURE

  Olanda

  Compania LANDING AQUACULTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Oirschot, Olanda.

 6. PRUNIER MANUFACTURE

  Franta

  Compania PRUNIER MANUFACTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Sturgeon caviar, Caviar d'Aquitaine, Farmed caviar, și Peste. Are sediul în Montpon Menesterol, Franta.

 7. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgia

  Compania VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Pesti pentru viviere, Acvacutura si piscicultura, pisciculture, Pesti pentru viviere, și Carp fishery. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 8. FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish-breeding tanks, Pipes bending, pleasure craft, și Marketing of semi-transformed seafood. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. REDES DOS MARES

  Spania

  Compania REDES DOS MARES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Cartagena, Spania.

 2. PACIFICO AQUACULTURE

  Mexic

  Compania PACIFICO AQUACULTURE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Ensenada, Mexic.

 3. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgia

  Compania VISKWEKERIJ CORTEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Pesti pentru viviere, Acvacutura si piscicultura, și Pesti pentru viviere. Are sediul în Lommel, Belgia.

 4. KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH

  Germania

  Compania KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Schirgiswalde-Kirschau, Germania.

 5. IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO

  Spania

  Compania IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Strategii de cercetare si dezvoltare, Geology - studies and research, civil works, Acvacutura si piscicultura, și Strategii de cercetare si dezvoltare. Are sediul în Coruño (llanera)-Asturias, Spania.

 6. MATRIX ENVIRONMENT INC

  Canada

  Compania MATRIX ENVIRONMENT INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Montreal (laval), Canada.

 7. VISION GREEN SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania VISION GREEN SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disinfectants for water treatment, chemical purification of waste water, și germicide disinfection of buildings, environments and plants. Are sediul în Augsburg, Germania.

 8. HOMARIUM

  Belgia

  Compania HOMARIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de piscicultura, Acvacutura si piscicultura, Instalatii de piscicultura, Acvacutura si piscicultura, și custom-made aquariums. Are sediul în Pittem, Belgia.

 9. AQUATROPICAL

  Congo, Republica Democrata

  Compania AQUATROPICAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Kinshasa, Congo, Republica Democrata.

 10. VDM GALICIA SL

  Spania

  Compania VDM GALICIA SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Alimente - import-export, wholesale markets, mussels, Acvacutura si piscicultura, și Alimente - import-export. Are sediul în Ribeira, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Acvacutura si piscicultura - Import export

Număr de rezultate

409 Intreprinderile