• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • acoperiri textile pentru pereti

Rezultate pentru

Acoperiri textile pentru pereti - Import export

 1. KA INTERNATIONAL ROMANIA

  Romania

  KA International este cel mai important grup de decoraţiuni interioare la nivel mondial şi liderul european în domeniu. Extinderea reţelei noastre a început din Madrid în 1986, iar în prezent ne mândrim cu mai mult de 450 de magazine, în 50 de ţări din toată lumea.La KA International creăm şi oferim o varietate de culori şi texturi, împărtăşind cu clienţii viziunea, proiectele inovatoare şi amenajările noastre exclusiviste. Realizăm concept şi vindem produse de design interior de calitate superioară, acordând atenţie deosebită tapetului, tesaturilor (perdele, draperii, storuri), mobilei tapiţate şi accesoriilor precum sistemele, lămpile, covoare şi celorlalte decoratiuni. Facem toate acestea cu un singur scop - acela de a aduce inspiraţie şi de a trezi simţurile tuturor celor care ne încredinţează spaţiul lor personal spre decorare.

 2. SIA SILK PLASTER GROUP (EU)

  Letonia

  Compania SIA SILK PLASTER GROUP (EU), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, decorative stuccos, finish coat, Tapet, și plaster finishes. Are sediul în Riga, Letonia.

 3. EXTRATAPETE GMBH

  Germania

  Compania EXTRATAPETE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Acoperiri textile pentru pereti, Tapiserii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Wallpaper made from silk, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. KNOBLOCH – NATURBESCHICHTUNG HOLGER KNOBLOCH

  Germania

  Compania KNOBLOCH – NATURBESCHICHTUNG HOLGER KNOBLOCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Wall coatings, wall coverings, și Tapet. Are sediul în Neustadt, Germania.

 5. LEROS EOOD

  Bulgaria

  Compania LEROS EOOD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Marchetarie, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, și Marchetarie. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAPIRO

  Belgia

  Compania CAPIRO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Mobila tapitata, Acoperiri textile pentru pereti, mattress covers, curtains, și Mobila tapitata. Are sediul în Deerlijk, Belgia.

 2. CALCUTTA

  Belgia

  Compania CALCUTTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Acoperiri textile pentru pereti, Fire si fibre textile, roller blinds, plisse, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Sleidinge, Belgia.

 3. TISSAGE MAHIEU

  Belgia

  Compania TISSAGE MAHIEU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, wall coverings, Acoperiri textile pentru pereti, wall coverings, și textile industry. Are sediul în Sint-Eloois-Vijve, Belgia.

 4. DE VIER WEVERKENS

  Belgia

  Compania DE VIER WEVERKENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtains, partitions, swing door, și roller blinds. Are sediul în Oostrozebeke, Belgia.

 5. IL MONDO DI ALEX

  Spania

  Compania IL MONDO DI ALEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet din vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Acoperiri textile pentru pereti, furnishing design, wallpaper, și hand-painted beds and furnishing accessories. Are sediul în Alhama De Murcia, Spania.

 1. MERHALE GRUP INSAAT ELEKTRIK ELEKTRONIK

  Turcia

  Compania MERHALE GRUP INSAAT ELEKTRIK ELEKTRONIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. HORUS TRADE - MODERNÉ TAPETY A BYTOVÝ TEXTIL

  Slovacia

  Compania HORUS TRADE - MODERNÉ TAPETY A BYTOVÝ TEXTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Bratislava, Slovacia.

 1. STONE PANEL

  Turcia

  Compania STONE PANEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, și Tapet. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. FIBERTEX

  Belgia

  Compania FIBERTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii artizanale, Acoperiri textile pentru pereti, Tapiserii artizanale, curtains and blinds, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 3. GALAMUR / HORST GANGLOFF

  Germania

  Compania GALAMUR / HORST GANGLOFF, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, Tapeturi speciale, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, și Tapeturi speciale. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 4. REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL

  Olanda

  Compania REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet din vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, Tapeturi speciale, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, și Tapeturi speciale. Are sediul în Zuidlaren, Olanda.

 5. SCHMITT & ORSCHLER GMBH & CO. FARBEN- UND HEIMTEX KG

  Germania

  Compania SCHMITT & ORSCHLER GMBH & CO. FARBEN- UND HEIMTEX KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Acoperiri textile pentru pereti, Parchet, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 6. EUROPARATI S.R.L.

  Italia

  Compania EUROPARATI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, și Tapet din vinil. Are sediul în Casandrino, Italia.

 7. FARNESE DECORI DI ALBERTONI ROBERTA

  Italia

  Compania FARNESE DECORI DI ALBERTONI ROBERTA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Acoperiri textile pentru pereti, Covoare si mochete, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Casalmaggiore, Italia.

 8. PARATO S.R.L.

  Italia

  Compania PARATO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, și Tapet din vinil. Are sediul în Aprilia, Italia.

 1. COLOR VISION S.R.L.

  Italia

  Compania COLOR VISION S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, și Tapet din vinil. Are sediul în Poggibonsi, Italia.

 2. A. M COLOR TECNICA SRLCR

  Italia

  Compania A. M COLOR TECNICA SRLCR, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, și Tapet din vinil. Are sediul în Ornago, Italia.

 3. B & B DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italia

  Compania B & B DISTRIBUZIONE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Milano, Italia.

 4. BELKA GROUPS

  Turcia

  Compania BELKA GROUPS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Muratpasha, Turcia.

 5. PRINT 4 S.R.L.

  Italia

  Compania PRINT 4 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, și Tapet din vinil. Are sediul în Cassina De' Pecchi, Italia.

 6. ELITIS S.R.L.

  Italia

  Compania ELITIS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, și Tapet din vinil. Are sediul în Milano, Italia.

 7. PETEK DEKORASYON LTD

  Turcia

  Compania PETEK DEKORASYON LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. IBP BACHIORRI PAPER INDUSTRIES S.R.L.

  Italia

  Compania IBP BACHIORRI PAPER INDUSTRIES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, și Tapet din vinil. Are sediul în Perugia, Italia.

 9. VERNICI FANCIULLINI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

  Italia

 10. CRS - CAR REPAIR SYSTEM ITALIA S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit