• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor

Rezultate pentru

Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor - Import export

 1. GUNE MAKINE

  Turcia

  Compania GUNE MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aligners for motor vehicles, și home service. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. INTER INDUSTRIAL ABRASIVES

  Turcia

  Compania INTER INDUSTRIAL ABRASIVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls of emery cloth or paper. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. AUTOADAPT MEKATRONIK A.Ş.

  Turcia

  Compania AUTOADAPT MEKATRONIK A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Çorlu, Turcia.

 4. DAN DI DE ANTONI S.R.L.

  Italia

  Compania DAN DI DE ANTONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal sanding machinery, și systems and machinery for satinizing metals. Are sediul în Coccaglio, Italia.

 5. ANPING COUNTY RAYLEIGH WIRE MESH CO., LTD

  China

  Compania ANPING COUNTY RAYLEIGH WIRE MESH CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel wire. Are sediul în Hengshui, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KASAN HASSAS ÖLÇÜ ALETLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania KASAN HASSAS ÖLÇÜ ALETLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. KWGMAKINA SAN VE TIC.LTD

  Turcia

  Compania KWGMAKINA SAN VE TIC.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. KLINGSPOR MAGYARORSZAG CSISZOLASTECHNOLOGIA KFT.

  Ungaria

  Compania KLINGSPOR MAGYARORSZAG CSISZOLASTECHNOLOGIA KFT., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizare - masini-unelte, și Polizare - masini-unelte. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. SCHMIRGELWERK CHEMNITZ GMBH

  Germania

  Compania SCHMIRGELWERK CHEMNITZ GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor, și Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 5. NATIONAL METALS MELTING &TRADING COMPANY LTD

  Arabia Saudita

  Compania NATIONAL METALS MELTING &TRADING COMPANY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea cu abrazivi a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 1. E M E C O GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG SCHMIRGELERZEUGNISSE

  Germania

 2. ZOMKO KFT

  Ungaria