GB TRADE TRANSPORT - Logistics services in land, air, and sea transportation

Turcia

Office Building Outline icon Prestatar de servicii

GB TRADE TRANSPORT
Web icon
5 Produse

Turcia

Verificat de Europages

Serviciile FTL (Full Truck Load) sunt personalizate și specifice dimensiunilor. FTL are o viziune scurtă și o manipulare minimă a produselor, deoarece vine la ușă pentru ca dumneavoastră să beneficiați de serviciile sale. Serviciile includ instrumente de proiectare și se pot utiliza receptoare duble pe distanțe lungi pentru a oferi un timp de tranzit mai rapid.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Se bazează pe servicii standard de consolidare a transportului aerian de marfă din majoritatea regiunilor lumii și oferă, de obicei, plecări de două ori pe săptămână de la toate porțile importante. Serviciile economice vă permit să vă transmiteți planul și să vă bucurați de cel mai bun preț disponibil. *Serviciile Express sunt complet personalizate și utilizează soluții de informare rapidă și instantanee, în funcție de natura critică a livrării. se bazează pe principiul "zborului următor", oferindu-vă flexibilitatea de a alege un serviciu programat care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. alegeți zborul pe care doriți să îl utilizați ca și cum ați călători și dumneavoastră! este posibil să vă confruntați cu o creștere a prețului la aceste tipuri de servicii, dar noi oferim aceste servicii cu prețurile noastre de rutină.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Serviciile FCL (Full Container Load) sunt extrem de flexibile și pot fi adaptate la nevoile dumneavoastră individuale, oferind cea mai bună disponibilitate a echipamentelor, capacitate, timp de tranzit și valoare. Prin intermediul rețelei noastre globale, GB LOGISTICS menține spațiul pe toate piețele solicitate, asigurând continuitate și capacitate în perioadele de "High Season".

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Transportul expres cu minivan este un transport mai economic și mai sigur decât transportul aerian.În medie, produsele dumneavoastră sunt livrate în aproximativ 24 până la 84 de ore, în funcție de destinație.Transportul expres cu minivan vă oferă cea mai rapidă soluție pe drum. Cu vehiculele noastre moderne, transportăm încărcăturile dvs. de până la 1,3 tone peste tot și efectuăm TRANSFERURI INTERNAȚIONALE garantate. Soluțiile pe care vi le oferim sunt mai rapide, mai sigure și mai economice decât alte metode de transport. în plus, tranzacțiile dvs. de transport se realizează cu mai puține documente și formalități în comparație cu transportul aerian. Serviciile noastre de transport cu minivan acoperă întreaga Europă.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

LTL (Less than truck), adică serviciile de transport parțial, sunt livrate într-un mod flexibil și optimizat, având la bază mai mult de un camion complet sau livrate într-o manieră completă. Servicii FTL Serviciile FTL (Full Truck Load) sunt personalizate și specifice în funcție de dimensiune. Are FTL s scurta viziune și o manipulare minimă a produselor, deoarece vine la ușă pentru ca dumneavoastră să beneficiați de serviciile sale. Serviciile includ instrumente de proiectare și se pot utiliza receptoare duble pe distanțe lungi pentru a oferi un timp de tranzit mai rapid.

Solicitați o ofertă

Domain icon Prestatar de servicii

GB TRADE TRANSPORT

Tuna mah 1716 sok no 5 dr 1 Oktay Kocatepe apt Karsiyaka Izmir

35535

35535 Izmir - Turcia

Contact