GB TRADE TRANSPORT - Logistics services in land, air, and sea transportation

Turcia

Office Building Outline icon Prestatar de servicii

GB TRADE TRANSPORT
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Turcia

Verificat de Europages

Serviciile FTL (Full Truck Load) sunt personalizate și specifice dimensiunilor. FTL are o viziune scurtă și o manipulare minimă a produselor, deoarece vine la ușă pentru ca dumneavoastră să beneficiați de serviciile sale. Serviciile includ instrumente de proiectare și se pot utiliza receptoare duble pe distanțe lungi pentru a oferi un timp de tranzit mai rapid.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Se bazează pe servicii standard de consolidare a transportului aerian de marfă din majoritatea regiunilor lumii și oferă, de obicei, plecări de două ori pe săptămână de la toate porțile importante. Serviciile economice vă permit să vă transmiteți planul și să vă bucurați de cel mai bun preț disponibil. *Serviciile Express sunt complet personalizate și utilizează soluții de informare rapidă și instantanee, în funcție de natura critică a livrării. se bazează pe principiul "zborului următor", oferindu-vă flexibilitatea de a alege un serviciu programat care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. alegeți zborul pe care doriți să îl utilizați ca și cum ați călători și dumneavoastră! este posibil să vă confruntați cu o creștere a prețului la aceste tipuri de servicii, dar noi oferim aceste servicii cu prețurile noastre de rutină.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Serviciile FCL (Full Container Load) sunt extrem de flexibile și pot fi adaptate la nevoile dumneavoastră individuale, oferind cea mai bună disponibilitate a echipamentelor, capacitate, timp de tranzit și valoare. Prin intermediul rețelei noastre globale, GB LOGISTICS menține spațiul pe toate piețele solicitate, asigurând continuitate și capacitate în perioadele de "High Season".

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Transportul expres cu minivan este un transport mai economic și mai sigur decât transportul aerian.În medie, produsele dumneavoastră sunt livrate în aproximativ 24 până la 84 de ore, în funcție de destinație.Transportul expres cu minivan vă oferă cea mai rapidă soluție pe drum. Cu vehiculele noastre moderne, transportăm încărcăturile dvs. de până la 1,3 tone peste tot și efectuăm TRANSFERURI INTERNAȚIONALE garantate. Soluțiile pe care vi le oferim sunt mai rapide, mai sigure și mai economice decât alte metode de transport. în plus, tranzacțiile dvs. de transport se realizează cu mai puține documente și formalități în comparație cu transportul aerian. Serviciile noastre de transport cu minivan acoperă întreaga Europă.

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 5 de produse Deutsch Vezi cele 5 de produse Български Vezi cele 5 de produse Čeština Vezi cele 5 de produse Dansk Vezi cele 5 de produse Español Vezi cele 5 de produse Suomi Vezi cele 5 de produse Français Vezi cele 5 de produse Eλληνική Vezi cele 5 de produse Magyar Vezi cele 5 de produse Italiano Vezi cele 5 de produse Lietuvių Vezi cele 5 de produse Nederlands Vezi cele 5 de produse Polski Vezi cele 5 de produse Português Vezi cele 5 de produse Svenska Vezi cele 5 de produse Slovenščina Vezi cele 5 de produse Türkçe Vezi cele 5 de produse

Our company GB TRADE & LOGISTICS, which operates in the land, air, and sea transportation, was established in Izmir. GB Logistics, which adopts the principle of gaining customer satisfaction by offering the best quality service in the most economical conditions with its vast supply network, responds to the foreign trade and logistics demands of companies with its expert staff. GB Trade & Logistics continues to invest in human resources and technology by taking advantage of globalization’s automation and digitalization opportunities. In this direction, it organizes all logistics services required by its customers in line with the expectations and needs of its customers and produces complete unique solutions. GB Trade & Logistics will strive to benefit from our group’s management resources, develop our products and services further and improve our corporate value. In addition to our logistic services, we have sourcing service for our customers who seek to import any kind of goods from Turkey. We have many manufacturers in our portfolio especially in packaging, construction and textile sectors. To inform as many people as possible about our vision for the future, we have developed a new corporate message: "EVOLVE YOUR DREAMS" Please do not hesitate to contact us for more information !

Documente

Videoclipuri

Domain icon Prestatar de servicii

GB TRADE TRANSPORT

Tuna mah 1716 sok no 5 dr 1 Oktay Kocatepe apt Karsiyaka Izmir

35535

35535 Izmir - Turcia

Contact

Informații companie

Organizare

 • Anul crearii
  2017
 • Natura intreprinderii
  Sediu social – Firma principala
 • Activitate principala
  Prestatar de servicii

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon International

Zone de livrare

Activități ale GB TRADE TRANSPORT

 • Import-export - agenti
 • Transport aerian de marfuri
 • Fret internaţional
 • Transport rutier international de marfuri
 • Logistica in antrepozite
 • Import-export - textile si imbracaminte
 • Expeditori si consolidatori
 • transport international
 • international forwarding service
 • Road transport