CALYPSO MARKETING - Quality Liners made in Belgium

Belgia

Factory icon Fabricant/ producator

CALYPSO MARKETING
Web icon
7 Produse

Belgia

Verificat de Europages

Timp de mai mulți ani, Calypso a încercat să dezvolte un stilou cu cartuș de cerneală lichidă și un aplicator cu pensulă, pe lângă gama sa de stilouri cu vârf de pâslă. Mai mulți producători asiatici au oferit-o, dar nu exista o soluție europeană disponibilă. Acest tip de produs este alcătuit din mai multe piese, ceea ce explică prețul său ridicat. În plus, necesită o mare înțelegere a cernelurilor, deoarece nu oferă o capilaritate naturală, spre deosebire de stilourile cu vârf de pâslă. Prin urmare, are tendința de a se descărca. După ce am testat intensiv mai multe ambalaje, am ajuns să găsim unul care să ne dea satisfacție deplină. Astfel, în 2019, am decis să construim o mașină de condiționare automată pentru acest stilou. Producția a început în primăvara anului 2020, cu un milion de bucăți produse chiar în acest prim an. Acest stilou, denumit și "brush pen", poate fi furnizat cu diferite tipuri de pensule (ascuțite sau ovale), dar și cu un aplicator din pâslă în formă de furculiță cu patru brațe pentru sprâncene.

Belgia

Verificat de Europages

Culoare de lungă durată pentru ochi și buze Creioanele noastre elegante pentru ochi și buze au fost dezvoltate folosind o formulă lichidă bine testată, care are ca scop reducerea deshidratării buzelor, evitarea sângerării și a pătării și garantarea stabilității culorii și a unui efect de lungă durată. Vârful lor din pâslă permite o aplicare extrem de precisă. Colecția include peste 30 de nuanțe care sunt completate în mod regulat cu culori noi. Colecția include, de asemenea, un stilou corector (corp alb, aplicator negru) pentru a corecta eventualele imperfecțiuni rezultate în urma aplicării. Caracteristici Ambalaj: rezistent la apă, rezistent la căldură, termen de valabilitate lung Formulă stabilă: fără variații la uscare Durată lungă Rezistent la frotiuri, nu se prelinge în riduri și poate fi emis pentru purtătorii de lentile de contact Aplicatorii sunt disponibili în diferite forme și grosimi.

Belgia

Verificat de Europages

Deși suntem specialiști în stilouri de pâslă pentru industria de machiaj, ne dăm seama că mulți clienți caută stilouri cu aplicator cu pensulă și "made in Europe". Deși această tehnologie este complexă de stăpânit din cauza capilarității scăzute a fibrelor lor în comparație cu vârfurile de pâslă, avansul nostru tehnologic privind cernelurile ne-a permis să testăm cu succes diferite combinații de ambalaje și cerneluri. În plus, am inventat o nouă caracteristică pentru ambalaje care reduce efectul de descărcare în poziția "în sus". O caracteristică tipică în modelele disponibile pe piață.

Belgia

Verificat de Europages

Stiloul nostru corector vă permite să îndepărtați complet sau parțial un desen de machiaj cu precizie și fără probleme. Formula sa a fost dezvoltată special pentru culorile noastre de lungă durată pentru ochi și lipliner. Este disponibil, de asemenea, cu un corp alb și un vârf negru care murdărește mai puțin.

Belgia

Verificat de Europages

Istoric Pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și tendinței pieței, am lansat în 2013 un stilou jumbo pentru machiajul buzelor. Acest stilou beneficiază de gama noastră de formulări și culori dezvoltate pentru fardurile de ochi și de buze. Caracteristici Recipient ermetic, rezistență la căldură, termen de valabilitate lung Formulă stabilă, fără modificări de culoare în timpul uscării Durată lungă Rezistent la pete, rezistent la murdărire, convenabil pentru purtătorii de lentile de contact Disponibil din stoc în 6 nuanțe asortate.

Belgia

Verificat de Europages

Culoare de lungă durată pentru ochi și buze Creioanele noastre elegante pentru ochi și buze au fost dezvoltate folosind o formulă lichidă bine testată, care are ca scop reducerea deshidratării buzelor, evitarea sângerării și a pătării și garantarea stabilității culorii și a unui efect de lungă durată. Vârful lor din pâslă permite o aplicare extrem de precisă. Colecția include peste 30 de nuanțe, care sunt completate în mod regulat cu culori noi. Colecția include, de asemenea, un stilou corector (corp alb, aplicator negru) pentru a corecta eventualele imperfecțiuni rezultate în urma aplicării. Caracteristici Ambalaj: rezistent la apă, rezistent la căldură, termen de valabilitate lung Formulă stabilă: fără variații la uscare Durată lungă Rezistent la frotiuri, nu se prelinge în riduri și poate fi emis pentru purtătorii de lentile de contact Aplicatorii sunt disponibili în diferite forme și grosimi.

Belgia

Verificat de Europages

Intensitate, ușurință în utilizare, fiabilitate și durabilitate Furnizăm o gamă de eyelineri carbon black, a căror tehnologie se bazează pe controlul sedimentării pigmentului negru, precum și pe o stăpânire perfectă a parametrilor fizico-chimici ai cernelii în raport cu porozitatea și densitatea cartușului filtrant și a aplicatorului. Formula noastră de bază constă într-un negru de carbon tratat non-nano. Produsele noastre oferă o gamă variată de formule de lungă durată până la formule impermeabile și diferite sisteme de conservare. Caracteristici Ambalaj: rezistent la apă, rezistent la căldură, termen de valabilitate lung Formulă stabilă: stiloul nu trebuie depozitat cu vârful în jos Fără nanoparticule (testat și pe produsul finit, a se vedea raportul de testare SIKEMIA. Negru intens Rezistent la frotiuri, nu se prelinge în riduriși este potrivit pentru purtătorii de lentile de contact Sunt disponibile diferite tipuri de aplicatoare Posibilitate de alegere a formulelor Diferite sisteme de conservare (cu sau fără parabeni) Testate oftalmologic Compatibil cu Öko-Test

Domain icon Fabricant/ producator

CALYPSO MARKETING

avenue des Métallurgistes 22A

1490 Court-Saint-Etienne - Belgia

Nr. de TVA