CALYPSO MARKETING - Quality Liners made in Belgium

Belgia

Factory icon Fabricant/ producator

CALYPSO MARKETING
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Belgia

Verificat de Europages

Deși suntem specialiști în stilouri de pâslă pentru industria de machiaj, ne dăm seama că mulți clienți caută stilouri cu aplicator cu pensulă și "made in Europe". Deși această tehnologie este complexă de stăpânit din cauza capilarității scăzute a fibrelor lor în comparație cu vârfurile de pâslă, avansul nostru tehnologic privind cernelurile ne-a permis să testăm cu succes diferite combinații de ambalaje și cerneluri. În plus, am inventat o nouă caracteristică pentru ambalaje care reduce efectul de descărcare în poziția "în sus". O caracteristică tipică în modelele disponibile pe piață.

Belgia

Verificat de Europages

Istoric Pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și tendinței pieței, am lansat în 2013 un stilou jumbo pentru machiajul buzelor. Acest stilou beneficiază de gama noastră de formulări și culori dezvoltate pentru fardurile de ochi și de buze. Caracteristici Recipient ermetic, rezistență la căldură, termen de valabilitate lung Formulă stabilă, fără modificări de culoare în timpul uscării Durată lungă Rezistent la pete, rezistent la murdărire, convenabil pentru purtătorii de lentile de contact Disponibil din stoc în 6 nuanțe asortate.

Belgia

Verificat de Europages

Culoare de lungă durată pentru ochi și buze Creioanele noastre elegante pentru ochi și buze au fost dezvoltate folosind o formulă lichidă bine testată, care are ca scop reducerea deshidratării buzelor, evitarea sângerării și a pătării și garantarea stabilității culorii și a unui efect de lungă durată. Vârful lor din pâslă permite o aplicare extrem de precisă. Colecția include peste 30 de nuanțe, care sunt completate în mod regulat cu culori noi. Colecția include, de asemenea, un stilou corector (corp alb, aplicator negru) pentru a corecta eventualele imperfecțiuni rezultate în urma aplicării. Caracteristici Ambalaj: rezistent la apă, rezistent la căldură, termen de valabilitate lung Formulă stabilă: fără variații la uscare Durată lungă Rezistent la frotiuri, nu se prelinge în riduri și poate fi emis pentru purtătorii de lentile de contact Aplicatorii sunt disponibili în diferite forme și grosimi.

Belgia

Verificat de Europages

Intensitate, ușurință în utilizare, fiabilitate și durabilitate Furnizăm o gamă de eyelineri carbon black, a căror tehnologie se bazează pe controlul sedimentării pigmentului negru, precum și pe o stăpânire perfectă a parametrilor fizico-chimici ai cernelii în raport cu porozitatea și densitatea cartușului filtrant și a aplicatorului. Formula noastră de bază constă într-un negru de carbon tratat non-nano. Produsele noastre oferă o gamă variată de formule de lungă durată până la formule impermeabile și diferite sisteme de conservare. Caracteristici Ambalaj: rezistent la apă, rezistent la căldură, termen de valabilitate lung Formulă stabilă: stiloul nu trebuie depozitat cu vârful în jos Fără nanoparticule (testat și pe produsul finit, a se vedea raportul de testare SIKEMIA. Negru intens Rezistent la frotiuri, nu se prelinge în riduriși este potrivit pentru purtătorii de lentile de contact Sunt disponibile diferite tipuri de aplicatoare Posibilitate de alegere a formulelor Diferite sisteme de conservare (cu sau fără parabeni) Testate oftalmologic Compatibil cu Öko-Test

English Vezi cele 7 de produse Deutsch Vezi cele 7 de produse Български Vezi cele 7 de produse Čeština Vezi cele 7 de produse Dansk Vezi cele 7 de produse Español Vezi cele 7 de produse Suomi Vezi cele 7 de produse Français Vezi cele 7 de produse Eλληνική Vezi cele 7 de produse Magyar Vezi cele 7 de produse Italiano Vezi cele 7 de produse Lietuvių Vezi cele 7 de produse Nederlands Vezi cele 7 de produse Polski Vezi cele 7 de produse Português Vezi cele 7 de produse Svenska Vezi cele 7 de produse Slovenščina Vezi cele 7 de produse Türkçe Vezi cele 7 de produse

With over 20 years' experience in cosmetics, CALYPSO MARKETING creates and produces a wide range of make-up pencils for eyes, lips and the skin. Pioneers in our market, we created the very first carbon black eye-liner formulations. Today we have several formulations that range from "water resistant" to "super waterproof" including nano particle-free versions. Our colour range now has over 30 references.

Ultimele actualitati ale intreprinderii

Salon BeautyWorld à Dubai

Salon BeautyWorld à Dubai

Participare la un eveniment ・ 22 iun. 2022 cititi mai mult Open In New icon

Participation au salon Beautyworld à Dubai du 3/10 au 2/11/2022. Au pavillon Belge.

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

CALYPSO MARKETING

avenue des Métallurgistes 22A

1490 Court-Saint-Etienne - Belgia

Nr. de TVA

Informații companie

Organizare

 • Natura intreprinderii
  Sediu social – Firma principala
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon National
 • Check Circle Outline icon European
 • Check Circle Outline icon International

Zone de livrare

Activități ale CALYPSO MARKETING

 • Produse de machiaj
 • Produse pentru machiaj
 • Cosmetice
 • eyeliners
 • Lip pencils
 • Private label eye-liner make-up
 • Contract make-up manufacturer
 • Eye-liner supplier
 • Felt tip liners
 • Felt tip make-up pens