• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • parcuri de distractii - instalatii

Rezultate pentru

Parcuri de distractii - instalatii - Import export

 1. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Metallbau Emmeln is focused on manufacturing offshore containers in accordance with DNV 2.7-1 and DNV 2.7-2 as well as EN 12079. We carry out development and testing/certification of these products in collaboration with GL (Germanischer Lloyd). Our products: Transformer stations, fire protection containers, noise protection containers, special containers and control cabinet containers. In the offshore sector, special requirements are placed on containers which other containers cannot meet. Offshore containers are used for transporting goods, but also as enclosures for machines, systems and controls, as storage space or for accommodating people on oil and gas drilling platforms, as well as on transformer platforms.

 2. BERTAZZON 3B SRL

  Italia

  Verified by europages badge
 3. DEMO BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DEMO BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante si macarale portal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parcuri de distractii - instalatii, Electrical equipment, rolling machines, electrical supply for the railway industry, Cable sheaths, girdle, Parcuri de distractii - instalatii, și Industrial machinery. Are sediul în Daverdisse, Belgia.

 4. SELA GROUP

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SELA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Forli', Italia.

 5. VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S.

  Turcia

  Compania VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INDUSTRIE RICREATIVE SRL

  Italia

  Compania INDUSTRIE RICREATIVE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parcuri de distractii - instalatii, Servicii de divertisment, Parcuri de distractii - instalatii, leisure - equipment, Servicii de divertisment, și trampolines. Are sediul în Porto Mantovano (mn), Italia.

 2. GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Himmelkron, Germania.

 3. ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD

  China

  Compania ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Zhongshan, China.

 4. ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC.

  Turcia

  Compania ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD

  Australia

  Compania XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3- and 5-axis CNC machining, și Aluminium die casting. Are sediul în Xiamen, Australia.

 1. SELA GROUP

  Italia

  Compania SELA GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fairground rides and games, micropiste, și electric cars for amusement parks. Are sediul în Forli', Italia.

 2. MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN

  Germania

  Compania MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Willstätt, Germania.

 1. PARKS AND PARKS

  Maroc

  Compania PARKS AND PARKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of amusement parks. Are sediul în Agadir, Maroc.

 2. CHATEAUX LORIES

  Belgia

  Compania CHATEAUX LORIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Sarbatori - articole si decoratiuni, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, inflatable castle hire, inflatable game rental, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în Tournai, Belgia.

 3. COSMOS EVENTS

  Belgia

  Compania COSMOS EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, party decorations, tent rental, și rental of marquees. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 4. DOBBY VERHUUR

  Belgia

  Compania DOBBY VERHUUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, children's attractions, și renting attractions for children. Are sediul în Asse, Belgia.

 5. IVEBA

  Belgia

  Compania IVEBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Bouncy castles, party items, și supplies for parties and banquets. Are sediul în Baal, Belgia.

 6. ACTIVA TU MUNDO

  Spania

  Compania ACTIVA TU MUNDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Murcia, Spania.

 7. AIR FUN

  Belgia

  Compania AIR FUN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Sarbatori - articole si decoratiuni, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Sarbatori - articole si decoratiuni, și supplies for parties and banquets. Are sediul în Alken, Belgia.

 8. HENAN SWONDER AMUSEMENT RIDES CO., LTD

  China

  Compania HENAN SWONDER AMUSEMENT RIDES CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Yulong, China.

 1. SFB EXPORT

  Turcia

  Compania SFB EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prosoape si prosoape de baie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parcuri de distractii - instalatii, Parcuri de distractii - instalatii, cot sheets, și Adventure playground equipment. Are sediul în Van, Turcia.

 2. JUMP BOUNCER

  Belgia

  Compania JUMP BOUNCER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, party items, supplies for parties and banquets, și equipment rental for parties. Are sediul în Heusden, Belgia.

 3. ETS MARCEL LUTZ EML

  Franta

  Compania ETS MARCEL LUTZ EML, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fairground rides and games, și Riding arena installation. Are sediul în Ingwiller, Franta.

 4. HAPPY - FUN GMBH

  Austria

  Compania HAPPY - FUN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în St. Johann In Der Haide, Austria.

 5. BLEU HELIUM

  Belgia

  Compania BLEU HELIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Jocuri de societate, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, inflatable castle hire, inflatable game rental, și Jocuri de societate. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH

  Austria

  Compania GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. Are sediul în Traunkirchen, Austria.

 7. TIMELESS FUN

  Belgia

  Compania TIMELESS FUN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, și Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie. Are sediul în Linter, Belgia.

 8. DK RENTS

  Belgia

  Compania DK RENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, renting attractions for children, children's attractions, și party decorations. Are sediul în Geetbets, Belgia.

 9. ATTRACTIEVERHUUR SPRINGKING

  Belgia

  Compania ATTRACTIEVERHUUR SPRINGKING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, children's attractions, și renting attractions for children. Are sediul în Hulshout, Belgia.

 10. AMUTOYS

  Belgia

  Compania AMUTOYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcuri de distractii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, children's games, și equipment rental for parties. Are sediul în Melle, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit