• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • zone franco

Rezultate pentru

Zone franco - Import export

 1. ZONA LIBERA GALATI - FREE TRADE ZONE

  Romania

  Investing in Galati Free Zone has a series of advantages: - Galati Free Zone is practically the sole multi-modal center in South-East part of Romania that can offer access to multiple communication ways: -road transport -railway connection ( both with Russian gauge and European gauge)-naval transport on Danube ( both river size ships and maritime size ships )- Galati Free Zone has a geo-strategic advantage being at the eastern border of European Union at few kilometers away of Moldavia Republic and Ukraine - Galati Free Zone can provide enough compact free land for any type of investment projects.- Custom taxes and VAT are exempted for goods introduced inside Galati Free Zone for manufacturing, depositing, trading between free zone's resident companies.-Payment of taxes just for the goods exported from Galati Free Zone. -Transit of goods between free zones is also free of taxes.-Easy access to a highly qualified and cheap workforce pool.

 2. KGH CUSTOMS

  Belgia

  Compania KGH CUSTOMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zone franco. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Customs officer and commissioner, all types of customs operations, customs assistance, și customs services. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. RHENUS CUSTOMS

  Belgia

  Compania RHENUS CUSTOMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zone franco. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customs services, customs assistance, all types of customs operations, și customs operations. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 4. GERLACH

  Belgia

  Compania GERLACH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zone franco. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile all types of customs operations, customs services, Customs agency Excises Transit, și customs operations. Are sediul în Genk, Belgia.

 5. VANDEVYVER DOUANEAGENTSCHAP

  Belgia

  Compania VANDEVYVER DOUANEAGENTSCHAP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zone franco. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customs services, all types of customs operations, customs assistance, și customs operations. Are sediul în Zelzate, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PANEVEZIO LEZ

  Lituania

  Compania PANEVEZIO LEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zone franco. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 2. OUTDOOR & LIFESTYLE

  Germania

  Compania OUTDOOR & LIFESTYLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zone franco. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customs carrier, customs services, customs services for merchandise transported by ship, și customs services for goods carried by rail. Are sediul în Nettetal, Germania.

 3. ALTEC S.P.A.

  Italia

  Compania ALTEC S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Torino, Italia.

 4. BEST COMPANY LOGISTIC S.R.L.

  Italia

  Compania BEST COMPANY LOGISTIC S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Pregnana Milanese, Italia.

 5. MARITER S.R.L.

  Italia

  Compania MARITER S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Livorno, Italia.

 1. ASBORNO S.R.L.

  Italia

  Compania ASBORNO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Ronco Scrivia, Italia.

 2. JUAN JOSE SOLA RICCA SA

  Spania

  Compania JUAN JOSE SOLA RICCA SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, Zone franco, Produse congelate si congelate rapid, și Zone franco. Are sediul în Sevilla, Spania.

 1. RA.BEN. S.R.L.

  Italia

  Compania RA.BEN. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Uta, Italia.

 2. SALENTO BUILDING S.R.L.

  Italia

  Compania SALENTO BUILDING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Alliste, Italia.

 3. EVOLVE S.R.L.

  Italia

  Compania EVOLVE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Airasca, Italia.

 4. ATW TRASPORTI & LOGISTICA S.R.L.

  Italia

  Compania ATW TRASPORTI & LOGISTICA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Milano, Italia.

 5. SAAR DEPOSITI PORTUALI S.P.A.

  Italia

  Compania SAAR DEPOSITI PORTUALI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Genova, Italia.

 6. LUMARDO

  Belgia

  Compania LUMARDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zone franco. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customs services. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. LOGIM S.N.C. DI FREGATA LUIGI E VALENTI MATTEO

  Italia

  Compania LOGIM S.N.C. DI FREGATA LUIGI E VALENTI MATTEO, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în San Giovanni Lupatoto, Italia.

 8. G.P.B. S.R.L.

  Italia

  Compania G.P.B. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în San Paolo, Italia.

 1. COLUMBUS S.R.L.

  Italia

  Compania COLUMBUS S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Cormano, Italia.

 2. D'ALTERIO LOGISTICA S.R.L.

  Italia

  Compania D'ALTERIO LOGISTICA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Villaricca, Italia.

 3. GAMMA INIZIATIVE S.R.L.

  Italia

  Compania GAMMA INIZIATIVE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Pistoia, Italia.

 4. SKS GMBH SCHRÖDER-KIEßLING SPEDITION

  Germania

  Compania SKS GMBH SCHRÖDER-KIEßLING SPEDITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Transport rutier, Zone franco, și Transport rutier. Are sediul în Mogendorf, Germania.

 5. LOGICO S.R.L.

  Italia

  Compania LOGICO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Campogalliano, Italia.

 6. MILANO ASSISTANCE S.R.L.

  Italia

  Compania MILANO ASSISTANCE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Pero, Italia.

 7. FALZ S.P.A.

  Italia

  Compania FALZ S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Conegliano, Italia.

 8. INTERPORTO CARLO CAVALLI S.R.L.

  Italia

  Compania INTERPORTO CARLO CAVALLI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Fontevivo, Italia.

 9. LA CASA DELLE COSE SELF STORAGE DI CARPAGNAN

  Italia

  Compania LA CASA DELLE COSE SELF STORAGE DI CARPAGNAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Barletta, Italia.

 10. LOGITECH S.R.L.

  Italia

  Compania LOGITECH S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zone franco, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Zone franco, și Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. Are sediul în Rosate, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit