• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • zincarea electrolitica

Rezultate pentru

Zincarea electrolitica - Import export

 1. ROSCIC

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ROSCIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, și Zincarea electrolitica. Are sediul în Alleur, Belgia.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Sporturi motorizate - accesorii, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, Zincarea electrolitica, Sporturi motorizate - accesorii, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, și automotive industry. Are sediul în Stari Trg Pri Ložu, Slovenia.

 3. GLORIA KEY

  Belarus

  Compania GLORIA KEY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Zinc si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Substante anticorozive, Zincarea electrolitica, Substante anticorozive, și galvanising. Are sediul în Zhodino, Belarus.

 4. HELCO METAL

  Grecia

  Compania HELCO METAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nichelarea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cromarea, Zincarea electrolitica, Cromarea, electroplating, Zincarea electrolitica, și metal copper-plating. Are sediul în Ritsona, Grecia.

 5. DODGSTEEL

  China

  Compania DODGSTEEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. Are sediul în Jinan, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZINCOGAM SPA

  Italia

  Compania ZINCOGAM SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, hot galvanizing, beams, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, și metal galvanising. Are sediul în Km 14,5-Soleto, Italia.

 2. GT GALVANOTECNICA SRL

  Italia

  Compania GT GALVANOTECNICA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electroplating, polished chrome plating, galvanising, și metal chromium-plating. Are sediul în Medole, Italia.

 3. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Germania

  Compania RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. Are sediul în Walsrode, Germania.

 4. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania EURO-BOX SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, și Zincarea electrolitica. Are sediul în Swiebodzin, Polonia.

 5. GALVANOTECNICA SNC

  Italia

  Compania GALVANOTECNICA SNC, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galvanizarea otelurilor si a metalelor, electro-galvanizing, cold white galvanizing, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și barrel galvanizing. Are sediul în Padova, Italia.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania GALWANIZER SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galvanizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, galvanised treatment with nickel coating, copper galvanising treatment, și Zincarea electrolitica. Are sediul în Dzierżoniów, Polonia.

 2. GALVAMETAL SA

  Franta

  Compania GALVAMETAL SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Cromarea, galvanisation, Zincarea electrolitica, degreasing, și Cromarea. Are sediul în Embreville, Franta.

 1. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Franta

  Compania DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Nichelarea, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, galvanisation, phosphating, și Nichelarea. Are sediul în Nocé, Franta.

 2. DE BRUYN EN ZONEN

  Belgia

  Compania DE BRUYN EN ZONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sablare - oteluri si metale, electrolytic copper, carpentry works, Sablare - oteluri si metale, și metal components. Are sediul în Aalst, Belgia.

 3. GALVACO

  Belgia

  Compania GALVACO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Anticorozive - produse chimice, Substante anticorozive, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Anticorozive - produse chimice, Substante anticorozive, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Ouffet, Belgia.

 4. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Italia

  Compania ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alkaline electrolytic galvanizing, cold white galvanizing, galvanising, și metal galvanising. Are sediul în Lainate, Italia.

 5. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Inginerie - asamblori industriali, și galvanising. Are sediul în Mülheim, Germania.

 6. PROTEXSUR

  Franta

  Compania PROTEXSUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, cataphoretic paints, Zincarea electrolitica, și metal plastification. Are sediul în Saint Pierre Les Nemours, Franta.

 7. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Portugalia

  Compania ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanizing treatments, metal nickel plating, și tinning of metals. Are sediul în Murtosa, Portugalia.

 8. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugalia

  Compania ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Zincarea electrolitica, Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, și Zincarea electrolitica. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 1. KARAS PLATING

  Regatul Unit

  Compania KARAS PLATING, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Zincarea electrolitica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal surface finishes and treatments, barrel silver-plating, și metal nickel plating. Are sediul în Leigh, Regatul Unit.

 2. HNK SERVICE

  Franta

  Compania HNK SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea mecanica a suprafetelor - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de decapare, Masini pentru imbracarea suprafetelor, Verificarea suprafetelor, Zincarea electrolitica, Masini de decapare, Masini pentru imbracarea suprafetelor, Verificarea suprafetelor, și Zincarea electrolitica. Are sediul în Villeurbanne, Franta.

 3. METAL PROTECTION

  Franta

  Compania METAL PROTECTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Zincarea electrolitica, galvanisation, hot galvanizing, și metal galvanising. Are sediul în Bléneau, Franta.

 4. REVÊTIS

  Franta

  Compania REVÊTIS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Electroliza - tratament la suprafata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, chroming and nickel plating, Zincarea electrolitica, metal burnishing, și metal phosphatisation. Are sediul în Villette-Lès-Arbois, Franta.

 5. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Zincarea electrolitica, Construcții industriale, Feronerie industriala, Oteluri si metale - prelucrare, Zincarea electrolitica, Construcții industriale, și Feronerie industriala. Are sediul în Bruchsal, Germania.

 6. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Duisburg, Germania.

 7. ZINQ DRESDEN GMBH

  Germania

  Compania ZINQ DRESDEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Anticorozive - produse chimice, Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, și Anticorozive - produse chimice. Are sediul în Dresden, Germania.

 8. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Germania

  Compania ZINQ HELDRUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Constructii metalice usoare, Gratare metalice, Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Constructii metalice usoare, și Gratare metalice. Are sediul în Heldrungen, Germania.

 9. SONEL

  Franta

  Compania SONEL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Zincarea electrolitica, și chemical nickel plating. Are sediul în Nyoiseau, Franta.

 10. ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL

  Germania

  Compania ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, Galvanotehnica - masini, Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, și Galvanotehnica - masini. Are sediul în Maintal, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit