• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ziare si reviste

Rezultate pentru

Ziare si reviste - Import export

 1. SC NX PRINT SRL

  Romania

  NX PRINT & PACKAGING Este o tipografie offset cu 25 de ani experienta. Specializata in producerea de ambalaje din carton , pungi de hartie , prospecte, etichete , materiale promotionale ( cataloage , brosuri afise, flyere, calendare, mape, etc ) Tehnologia pe care o folosim ne ajuta sa producem pentru companii cu diferite domenii de activitate cum sunt : -Ambalaje si prospecte pentru industria farmaceutica - Ambalaje si etichete pentru companii din industria food si FMCG - Cutii si etichete pentru companii din industria bauturilor alcoolice si nonalcoolice -Materiale promotionale ( cataloage , afise, brosuri, mape, calendare, flyere , pliante etc ) Dotarile tehnice ne ajuta sa realizam orice finisaje cum sunt : - Hot foil - Lac uv selectiv , -Laminare soft-touch/mata/lucioasa -Emboss -Timbru sec -Lac parfumat/ -Braille Toate acestea in interiorul firmei , fara sa externalizam nici un proces , ceea ce ne ajuta sa realizam orice proiect intr-un timp cat mai scurt si cu un control asupra proceselor cat mai riguros. Colaboram cu clienti din toata Europa, si de asemnea indeplinim toate standardele Europene de desfasurare a activitatii cat si certificate precum TUV Sud , implementat din 2017. Suntem deschisi catre orice provocare.

 2. HEAVYTORQUE MAGAZINE

  Regatul Unit

  Compania HEAVYTORQUE MAGAZINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 3. VADISH ZAINER

  Belarus

  Compania VADISH ZAINER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conceptie si realizare grafica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ziare si reviste, Afise, obiecte publicitare, graphic design, advertising photography, Ziare si reviste, și Afise, obiecte publicitare. Are sediul în Brest, Belarus.

 4. ON SCENE MAGAZINE

  Regatul Unit

  Compania ON SCENE MAGAZINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 5. BULK & TIPPER MAGAZINE

  Regatul Unit

  Compania BULK & TIPPER MAGAZINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, transport, Bene basculante, Bulk transport, și tipper truck transport. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WERNER ESSLINGER, OFFSETDRUCK

  Germania

  Compania WERNER ESSLINGER, OFFSETDRUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 2. DRUKKERIJ GEWADRUPO

  Belgia

  Compania DRUKKERIJ GEWADRUPO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ziare si reviste, digital printing, printed matter deliveries, Printing on advertising canvas, și Ziare si reviste. Are sediul în Arendonk, Belgia.

 3. ZVO ZEITUNGSVERTRIEB OSTFRIESLAND GMBH

  Germania

  Compania ZVO ZEITUNGSVERTRIEB OSTFRIESLAND GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa - agentii internationale, news, și Presa - agentii internationale. Are sediul în Leer, Germania.

 4. TRANSMEDIA

  Olanda

  Compania TRANSMEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile National and international expeditions. Are sediul în Amerongen, Olanda.

 5. DISTRIGRAPH

  Belgia

  Compania DISTRIGRAPH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa - agentii de publicitate, industry magazines, advertising in specialist magazines, commercial research and information, și Presa - agentii de publicitate. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. BELGOMEDIA

  Belgia

  Compania BELGOMEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weekly newspapers, journals, distribution of newspapers, și Advertising, press. Are sediul în Verviers, Belgia.

 2. ZWV ZEITUNGS- UND WERBEMITTELVERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania ZWV ZEITUNGS- UND WERBEMITTELVERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Advertising material, și distribution of advertising material. Are sediul în Hof, Germania.

 1. ABOLSAMIA - NUGON, LDA

  Portugalia

  Compania ABOLSAMIA - NUGON, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Presa speciala - editare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini agricole, Agricultura - servicii, Ziare si reviste, Advertising, press, Masini agricole, Agricultura - servicii, și Ziare si reviste. Are sediul în Loures, Portugalia.

 2. DIVISIÓN DE MEDIOS CLM, S.L.

  Spania

  Compania DIVISIÓN DE MEDIOS CLM, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Burguillos De Toledo (toledo), Spania.

 3. AUFBAU VERLAGSGRUPPE GMBH

  Germania

  Compania AUFBAU VERLAGSGRUPPE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Editii generale, books, și literature. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. SAINT-PAUL LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania SAINT-PAUL LUXEMBOURG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari tehnice, Agentii de publicitate, Presa - agentii de publicitate, Edituri de lucrari tehnice, Agentii de publicitate, Presa - agentii de publicitate, și Internet - agencies selling advertising space. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 5. LE LOMBARD

  Belgia

  Compania LE LOMBARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Editii generale, vintage comics, comic buying/selling, și collectors' comics. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. SAHARA PRINTING COMPANY S.A.E.

  Egipt

  Compania SAHARA PRINTING COMPANY S.A.E., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brosare, legare si finisaje, Tipografie - offset, Ziare si reviste, Brosare, legare si finisaje, Tipografie - offset, binding, și Ziare si reviste. Are sediul în Cairo, Egipt.

 7. ZSP ZUSTELLSERVICE-PLUS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZSP ZUSTELLSERVICE-PLUS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, Ziare si reviste, Servicii si societati postale, news, Ziare si reviste, și german dailies. Are sediul în Augsburg, Germania.

 8. KUNSTSTOFF INFORMATION VERLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania KUNSTSTOFF INFORMATION VERLAGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Presa speciala - editare, industry magazines, national and international magazines, și scientific magazines. Are sediul în Bad Homburg, Germania.

 1. PROMOCULTURE

  Luxemburg

  Compania PROMOCULTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile books, scientific books, law books, și technical books. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. PMG BELGIË

  Belgia

  Compania PMG BELGIË, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile television commercials, newsprint, și website development. Are sediul în Zedelgem, Belgia.

 3. THE ECHO NEWSPAPER

  Irlanda

  Compania THE ECHO NEWSPAPER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 4. NORD MAGASINET

  Danemarca

  Compania NORD MAGASINET, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Hellerup, Danemarca.

 5. ADIRAI

  Italia

  Compania ADIRAI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile online newspaper, și journals. Are sediul în Chieti, Italia.

 6. REVISTA ADIPSI

  Spania

  Compania REVISTA ADIPSI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Elche, Spania.

 7. REKAD

  Belgia

  Compania REKAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Publicatii - produse diverse, Editii generale, Presa speciala - editare, Publicatii - produse diverse, și Editii generale. Are sediul în Herentals, Belgia.

 8. CARL HANSER VERLAG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CARL HANSER VERLAG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Presa speciala - editare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ziare si reviste, Editii generale, Publicatii - produse diverse, Ziare si reviste, Editii generale, și Publicatii - produse diverse. Are sediul în München, Germania.

 9. PRODUPRESS

  Belgia

  Compania PRODUPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa - agentii de publicitate, magazine printing, și Presa - agentii de publicitate. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 10. TIPOLITOGRAFIA BORRELLI SRL

  Italia

  Compania TIPOLITOGRAFIA BORRELLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - litografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, Ziare si reviste, books, Imprimare digitala, și Ziare si reviste. Are sediul în San Giorgio Del Sannio, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ziare si reviste - Import export

Număr de rezultate

6.527 Intreprinderile