• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ziare si reviste

Rezultate pentru

Ziare si reviste - Import export

 1. SC NX PRINT SRL

  Romania

  NX PRINT & PACKAGING Este o tipografie offset cu 25 de ani experienta. Specializata in producerea de ambalaje din carton , pungi de hartie , prospecte, etichete , materiale promotionale ( cataloage , brosuri afise, flyere, calendare, mape, etc ) Tehnologia pe care o folosim ne ajuta sa producem pentru companii cu diferite domenii de activitate cum sunt : -Ambalaje si prospecte pentru industria farmaceutica - Ambalaje si etichete pentru companii din industria food si FMCG - Cutii si etichete pentru companii din industria bauturilor alcoolice si nonalcoolice -Materiale promotionale ( cataloage , afise, brosuri, mape, calendare, flyere , pliante etc ) Dotarile tehnice ne ajuta sa realizam orice finisaje cum sunt : - Hot foil - Lac uv selectiv , -Laminare soft-touch/mata/lucioasa -Emboss -Timbru sec -Lac parfumat/ -Braille Toate acestea in interiorul firmei , fara sa externalizam nici un proces , ceea ce ne ajuta sa realizam orice proiect intr-un timp cat mai scurt si cu un control asupra proceselor cat mai riguros. Colaboram cu clienti din toata Europa, si de asemnea indeplinim toate standardele Europene de desfasurare a activitatii cat si certificate precum TUV Sud , implementat din 2017. Suntem deschisi catre orice provocare.

 2. HEAVYTORQUE MAGAZINE

  Regatul Unit

  Compania HEAVYTORQUE MAGAZINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 3. VADISH ZAINER

  Belarus

  Compania VADISH ZAINER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conceptie si realizare grafica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ziare si reviste, Afise, obiecte publicitare, graphic design, advertising photography, Ziare si reviste, și Afise, obiecte publicitare. Are sediul în Brest, Belarus.

 4. ON SCENE MAGAZINE

  Regatul Unit

  Compania ON SCENE MAGAZINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 5. BULK & TIPPER MAGAZINE

  Regatul Unit

  Compania BULK & TIPPER MAGAZINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, transport, Bene basculante, Bulk transport, și tipper truck transport. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WERNER ESSLINGER, OFFSETDRUCK

  Germania

  Compania WERNER ESSLINGER, OFFSETDRUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 2. PROCN

  Ucraina

  Compania PROCN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile online newspaper. Are sediul în Chernihiv, Ucraina.

 3. MOTOROINT NETWORKS, S.A.

  Spania

  Compania MOTOROINT NETWORKS, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Alcobendas (madrid), Spania.

 4. MAQUINARIA Y COMPONENTES

  Spania

  Compania MAQUINARIA Y COMPONENTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Granada, Spania.

 5. SAINT-PAUL LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania SAINT-PAUL LUXEMBOURG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari tehnice, Agentii de publicitate, Presa - agentii de publicitate, Edituri de lucrari tehnice, Agentii de publicitate, Presa - agentii de publicitate, și Internet - agencies selling advertising space. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. PRODUPRESS

  Belgia

  Compania PRODUPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa - agentii de publicitate, magazine printing, și Presa - agentii de publicitate. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. DAVID PAGNON

  Franta

  Compania DAVID PAGNON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Grenoble, Franta.

 1. NORD MAGASINET

  Danemarca

  Compania NORD MAGASINET, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Hellerup, Danemarca.

 2. BELGOMEDIA

  Belgia

  Compania BELGOMEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weekly newspapers, journals, distribution of newspapers, și Advertising, press. Are sediul în Verviers, Belgia.

 3. KUNSTSTOFF INFORMATION VERLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania KUNSTSTOFF INFORMATION VERLAGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Presa speciala - editare, industry magazines, national and international magazines, și scientific magazines. Are sediul în Bad Homburg, Germania.

 4. ZWV ZEITUNGS- UND WERBEMITTELVERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania ZWV ZEITUNGS- UND WERBEMITTELVERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Advertising material, și distribution of advertising material. Are sediul în Hof, Germania.

 5. AUFBAU VERLAGSGRUPPE GMBH

  Germania

  Compania AUFBAU VERLAGSGRUPPE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Editii generale, books, și literature. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. PROMOCULTURE

  Luxemburg

  Compania PROMOCULTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile books, scientific books, law books, și technical books. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 7. ADREM INTERMEDIA GROEP

  Belgia

  Compania ADREM INTERMEDIA GROEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, communication agency, posters, Comunicare, și Events communications agency. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 8. RIA

  Franta

  Compania RIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, și Presa speciala - editare. Are sediul în Paris, Franta.

 1. PARSEC MEDIA S.L.

  Spania

  Compania PARSEC MEDIA S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Sant Cugat Del Valles, Spania.

 2. EL DIARIO MAYOR

  Spania

  Compania EL DIARIO MAYOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile journals. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. PMG

  Belgia

  Compania PMG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Editii multimedia, Presa speciala - editare, Editii multimedia, și magazine printing. Are sediul în Zedelgem, Belgia.

 4. REVISTA ADIPSI

  Spania

  Compania REVISTA ADIPSI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Elche, Spania.

 5. COSTA BLANCA NEWS

  Spania

  Compania COSTA BLANCA NEWS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ziare si reviste, Presa - agentii de publicitate, Ziare si reviste, Presa - agentii de publicitate, information dailies, și english dailies. Are sediul în FINESTRAT - ALICANTE, Spania.

 6. LE LOMBARD

  Belgia

  Compania LE LOMBARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Editii generale, vintage comics, comic buying/selling, și collectors' comics. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. DIVISIÓN DE MEDIOS CLM, S.L.

  Spania

  Compania DIVISIÓN DE MEDIOS CLM, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Burguillos De Toledo (toledo), Spania.

 8. ZSP ZUSTELLSERVICE-PLUS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZSP ZUSTELLSERVICE-PLUS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, Ziare si reviste, Servicii si societati postale, news, Ziare si reviste, și german dailies. Are sediul în Augsburg, Germania.

 9. TRANSMEDIA

  Olanda

  Compania TRANSMEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile National and international expeditions. Are sediul în Amerongen, Olanda.

 10. SCHLESWIG-HOLSTEINISCHER ZEITUNGSVERLAG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SCHLESWIG-HOLSTEINISCHER ZEITUNGSVERLAG GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziare si reviste. Are sediul în Flensburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit