• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vopsele pe baza de rasini sintetice

Rezultate pentru

Vopsele pe baza de rasini sintetice - Import export

 1. KYRO PINTURAS

  Spania

  Compania KYRO PINTURAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, paint factory, polyurethane painting, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și waterproofing treatment. Are sediul în La Roda-Albacete, Spania.

 2. HÖPNER LACKE GMBH

  Germania

  Compania HÖPNER LACKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roof covering, și nitrocellulose lacquers in solvent. Are sediul în Niesky, Germania.

 3. HELLER KIMYA LTD

  Turcia

  Compania HELLER KIMYA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. FARBEN LÖWE UG

  Germania

  Compania FARBEN LÖWE UG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Ahrensburg, Germania.

 5. PEINTURES SOB

  Franta

  Compania PEINTURES SOB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele pe baza de rasini sintetice, corrosion-proof paint, industrial painting, și painting of buildings. Are sediul în Biars Sur Cère, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SICOMIN

  Franta

  Compania SICOMIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini, Rasini sintetice, Vopsele pe baza de rasini sintetice, chemicals for the plastics industry, Rasini, Rasini sintetice, și Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Chateauneuf Les Martigues, Franta.

 2. VMD ITALIA SRL

  Italia

  Compania VMD ITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aerosol, și automotive technologies. Are sediul în Ripalta Cremasca, Italia.

 3. CONCENTROL

  Spania

  Compania CONCENTROL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - produse de baza si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Aditivi pentru coloranti industriali, industrial lubricants, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Aditivi pentru coloranti industriali, și Hot-melt coating. Are sediul în Riudellots De La Selva, Spania.

 4. NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Lemn brut, Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Lemn brut. Are sediul în Scheeßel, Germania.

 5. REMMERS (U K) LTD

  Regatul Unit

  Compania REMMERS (U K) LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și waterproofing. Are sediul în Burgess Hill, Regatul Unit.

 1. PAMUKKALE BOYA LTD

  Turcia

  Compania PAMUKKALE BOYA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U.

  Austria

  Compania BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Cerneluri, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Cerneluri. Are sediul în Oberpullendorf, Austria.

 1. SILVAL-COLOR GMBH

  Austria

  Compania SILVAL-COLOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Lipici, adezivi si aplicatoare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Lipici, adezivi si aplicatoare, Lemn brut, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Untersiebenbrunn, Austria.

 2. LLC COLOR S.I.M.

  Ucraina

  Compania LLC COLOR S.I.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road safety markings, resins, și aerosols. Are sediul în Klevan, Ucraina.

 3. RP INDUSTRIES

  Belgia

  Compania RP INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Santiere - materiale si echipamente, Plastic - folii pentru acoperirea solului, industrial resin coatings, și Sealed floor coating. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 4. R.SOL

  Franta

  Compania R.SOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epoxy resins. Are sediul în Frepillon, Franta.

 5. DECORATIVE FLOORS

  Belgia

  Compania DECORATIVE FLOORS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Binche, Belgia.

 6. LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG

  Germania

  Compania LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Lipici, adezivi si aplicatoare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Lipici, adezivi si aplicatoare, Lemn brut, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 7. INVER POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania INVER POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Debica, Polonia.

 8. GENESIS XCLUSV GROUP PC

  Grecia

  Compania GENESIS XCLUSV GROUP PC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile football fields with artificial turf, industrial glues, și supplies for street and highway paving. Are sediul în Dionisos, Grecia.

 1. SIGMA COATINGS S A

  Spania

  Compania SIGMA COATINGS S A, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Vopsele emulsionate. Are sediul în Valle De Trápaga-Trapagaran, Spania.

 2. VERNIS CLAESSENS S.A.

  Elvetia

  Compania VERNIS CLAESSENS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de uleiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Renens, Elvetia.

 3. VEROMETAL GMBH

  Germania

  Compania VEROMETAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Uebach Palenberg, Germania.

 4. FELOR SA

  Franta

  Compania FELOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anticorozive - produse chimice, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Anticorozive - produse chimice, și Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Vern-Sur-Seiche, Franta.

 5. RESI-CONN

  Belgia

  Compania RESI-CONN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 6. TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 7. LIQMET - Liquid Metal technologies

  Australia

  Compania LIQMET - Liquid Metal technologies, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Bellambi, Australia.

 8. INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA

  Spania

  Compania INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Arrigorriaga, Spania.

 9. LECHLER COATINGS GMBH

  Germania

  Compania LECHLER COATINGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, Tapet, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, și Tapet. Are sediul în Kassel, Germania.

 10. CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH

  Austria

  Compania CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, și Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Asten, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit