• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vitralii

Rezultate pentru

Vitralii - Import export

 1. FRANCE VITRAIL INTERNATIONAL

  Franta

  Compania FRANCE VITRAIL INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile double glazing, Creation of modern ceilings, și Old ceilings restored. Are sediul în Colombes, Franta.

 2. EME ARTE

  Italia

  Compania EME ARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, interior design, Vitralii, și Funeral art. Are sediul în Gela, Italia.

 3. GÜNEY CAM VE MOBILYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania GÜNEY CAM VE MOBILYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - designer, Oglinzi, furniture, tables and chairs, Mobilier - designer, și Oglinzi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ARTGLASSDESIGN

  Bulgaria

  Compania ARTGLASSDESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium verandas, historiated windows, reinforced aluminium windows, și automatic doors. Are sediul în varna, Bulgaria.

 5. STAINED GLASS - ATELIER PAULO NOGUEIRA

  Portugalia

  Compania STAINED GLASS - ATELIER PAULO NOGUEIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic glass, și interior design. Are sediul în Olival, Ourém, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ILARIA VETRATE

  Italia

  Compania ILARIA VETRATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic windows, decorated glass, și tinted glass. Are sediul în Guamo, Italia.

 2. DEKOFLEX GLASS DESIGN

  Romania

  Compania DEKOFLEX GLASS DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. Are sediul în Ploiesti, Romania.

 3. VIDRIERAS RELAÑO PEÑA

  Spania

  Compania VIDRIERAS RELAÑO PEÑA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oglinzi decorative, venetian mirrors, crystal work, Oglinzi decorative, și artistic windows. Are sediul în Noblejas-Toledo, Spania.

 4. KINGDOM GLASS & MIRRORS

  Ucraina

  Compania KINGDOM GLASS & MIRRORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, venetian mirrors, mirror engraving, decorative glasswork, și Vitralii. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. KH DESIGN

  Turcia

  Compania KH DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, și Vitralii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. L'ASTRO

  Italia

  Compania L'ASTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folie de sticla, Luxury goods, Folie de sticla, Swarovski jewellery, și fitting out luxury yachts. Are sediul în Prata Di Pordenone, Italia.

 2. EREDI MICHELE MELLINI SAS

  Italia

  Compania EREDI MICHELE MELLINI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tiffany windows, artistic windows, custom-made windows, și artistic window panes for churches. Are sediul în Firenze, Italia.

 1. L'ARTISTA DEL VETRO

  Italia

  Compania L'ARTISTA DEL VETRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leaded windows, și glass shower cabins. Are sediul în Pisa, Italia.

 2. REFLEKS SERVIS D.O.O

  Slovenia

  Compania REFLEKS SERVIS D.O.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, canopies, doors and windows, Import-export de sticla si produse din sticla, și glass shower cabins. Are sediul în Murska Sobota, Slovenia.

 3. AVD-GLAS

  Olanda

  Compania AVD-GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal bay windows for decorative purposes. Are sediul în Amersfoort, Olanda.

 4. ALSIVIR LTD

  Belarus

  Compania ALSIVIR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass works, door glass, artistic glass working, și historiated windows. Are sediul în Grodno, Belarus.

 5. VIDRIERAS DE ARTE CRISTACOLOR

  Spania

  Compania VIDRIERAS DE ARTE CRISTACOLOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, Sticlarie decorativa, artistic windows, crystals for furnishing, și glass decoration. Are sediul în ZARAGOZA, Spania.

 6. NUOVA CRISTALVETRI

  Italia

  Compania NUOVA CRISTALVETRI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, glass doors, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Barletta, Italia.

 7. GLASHANDEL NUYENS

  Belgia

  Compania GLASHANDEL NUYENS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Vitralii, Sticla suflata, Vitralii, custom-made mirrors, și double glazing. Are sediul în Kapellen, Belgia.

 8. SECUM DOORS S.R.O

  Republica Ceha

  Compania SECUM DOORS S.R.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armoured doors, door and window, fire doors, și interior doors. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 1. PISHOUDT

  Belgia

  Compania PISHOUDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri duble. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, Vitralii, glass doors, custom shower stall doors, și custom-made mirrors. Are sediul în Evere, Belgia.

 2. ATELIER JOELLE D'ALSACE

  Belgia

  Compania ATELIER JOELLE D'ALSACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, Sticla dubla colorata, Vitralii, Sticla dubla colorata, și church set-up. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 3. JAIME PACHECO LORCA JP-VITRAL

  Spania

  Compania JAIME PACHECO LORCA JP-VITRAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. Are sediul în Galapagar, Spania.

 4. ATELIER VITRAIL DU LEMAN

  Franta

  Compania ATELIER VITRAIL DU LEMAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. Are sediul în Ville La Grand, Franta.

 5. EKON CAM SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania EKON CAM SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla, aluminium frames, și Sticla. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. ROCPLAS DISTRIBUTION LTD

  Regatul Unit

  Compania ROCPLAS DISTRIBUTION LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. Are sediul în Blackburn, Regatul Unit.

 7. MMVETRO

  Italia

  Compania MMVETRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. Are sediul în Palermo (ficarazzi), Italia.

 8. BRYN YOUNG

  Regatul Unit

  Compania BRYN YOUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leaded windows, artistic windows, și window and door frame repairs. Are sediul în Newport, Regatul Unit.

 9. LIDIARTGLASS

  Romania

  Compania LIDIARTGLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitralii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tiffany lamps, și tiffany windows. Are sediul în Targu Mures, Romania.

 10. TEUFEL GLASDEKORE

  Germania

  Compania TEUFEL GLASDEKORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Sticlarie decorativa, Vitralii, Plante si ingrasaminte, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Sticlarie decorativa, Vitralii, și Plante si ingrasaminte. Are sediul în Neuried, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit