• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vitel - carne proaspata

Rezultate pentru

Vitel - carne proaspata - Import export

 1. HOREMEAT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HOREMEAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Transarea carnii, Vitel - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Transarea carnii, Vitel - carne proaspata, și Porc - carne proaspata. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 2. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale frozen meats, wholesale fresh meats, meats, veal, pork, frozen meat export, și fresh meat export. Are sediul în Modica, Italia.

 3. ILCO FOOD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ILCO FOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, Maruntaie, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Maruntaie, și Vita - carne proaspata. Are sediul în Rungis Cedex, Franta.

 4. ALSIM MEAT DISTRIBUTION

  Romania

  Alsim Meat Distribution SRL este un abator românesc dedicat abatorizării, tranșării, ambalării și distribuirii de carne de vită și oaie, atât sub formă de carcase, cât și de piese tranșate. Cu o vastă experiență în domeniu, ne mândrim cu standardele înalte de calitate pe care le respectăm în toate etapele procesului de producție, de la recepția animalelor până la livrarea produselor finite către clienți. Suntem echipați pentru a realiza abatorizarea conform cerințelor religioase Kosher și Halal, asigurând astfel o gamă variată de produse care să satisfacă nevoile diverse ale pieței internaționale. Exportăm produsele noastre către multiple țări, demonstrând astfel încrederea și satisfacția clienților noștri din întreaga lume. Alsim Meat Distribution SRL este sinonim cu profesionalismul și dedicația, având ca obiectiv principal furnizarea de carne de calitate superioară, respectând cele mai stricte norme sanitare și de siguranță alimentară. Partenerii noștri beneficiază de promptitudine și flexibilitate, datorită infrastructurii moderne și a echipei noastre de experți. Indiferent dacă este vorba de carne de vită sau oaie, livrăm produse ce îndeplinesc cele mai exigente standarde de prospețime și gust, contribuind astfel la succesul afacerilor clienților noștri și la satisfacerea consumatorilor finali.

 5. GOLDEN-GARDEN SRL

  Republica Moldova

  cultivarea cerealelor, cresterea de viteilor, abatorizare

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Germania

  Compania POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food industry, poultry meat, turkish cuisine, și ethnic and oriental food products. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 2. BUENOS FUEGOS

  Spania

  Compania BUENOS FUEGOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovacia

  Compania MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Mezeluri afumate si sarate, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Kopčany, Slovacia.

 4. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Austria

  Compania FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Porc - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Dobl-Zwaring, Austria.

 5. MK-FLEISCH GMBH

  Germania

  Compania MK-FLEISCH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, lamb, și poultry meat. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. CIS VAN DEN BROECK

  Belgia

  Compania CIS VAN DEN BROECK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, fresh meats, wholesale meats, Vitel - carne proaspata, și horse meat. Are sediul în Minderhout, Belgia.

 2. ERKAN KASAPOGLU

  Turcia

  Compania ERKAN KASAPOGLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, hamburger, meatballs, Vitel - carne proaspata, și lamb. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CARMO

  Belgia

  Compania CARMO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Vitel - carne proaspata, Carne si mezeluri, pork, Vitel - carne proaspata, și lamb. Are sediul în Wellen, Belgia.

 2. LA HALLE PAYSANNE

  Belgia

  Compania LA HALLE PAYSANNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, poultry for slaughter, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Soumagne, Belgia.

 3. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Franta

  Compania INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, beef, lamb and mutton, Vitel - carne proaspata, și fresh meat export. Are sediul în Vouillé, Franta.

 4. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Spania

  Compania TERNERA DE SALAMANCA S.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert en detail, veal, online purchases, și Comert en detail. Are sediul în Salamanca, Spania.

 5. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polonia

  Compania UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Stare Kobialki, Polonia.

 6. VEVIBA

  Belgia

  Compania VEVIBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, butcher's shop, biological butchering, Oaie - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 7. BC FOOD TRADING

  Italia

  Compania BC FOOD TRADING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, chicken, sheep, kebabs, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Casoli Di Atri, Italia.

 8. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spania

  Compania AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, și Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Castigaleu, Spania.

 1. BUENOS FUEGOS

  Spania

  Compania BUENOS FUEGOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. L-B-VIANDES

  Franta

  Compania L-B-VIANDES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Transarea carnii, Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Lamb, și Transarea carnii. Are sediul în Ploeren, Franta.

 3. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Turcia

  Compania AFYON ET ENTEGRE A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precooked cotechini, și roasting. Are sediul în Afyonkarahisar, Turcia.

 4. BIOEMA IMPORT U.G.

  Germania

  Compania BIOEMA IMPORT U.G., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Vitel - carne proaspata, Ulei de masline, Vitel - carne proaspata, și polenta flour. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. CÁRNICAS AHMED SC

  Spania

  Compania CÁRNICAS AHMED SC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, lamb, halal, Vitel - carne proaspata, și halal certification. Are sediul în Vitoria Gasteiz, Spania.

 6. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Germania

  Compania QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialităţi alimentare, și Specialităţi alimentare. Are sediul în Köln, Germania.

 7. KPOMO SPAIN

  Spania

  Compania KPOMO SPAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Cartagena, Spania.

 8. COMECO S.A.

  Grecia

  Compania COMECO S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meats, și fresh meats. Are sediul în Corfu, Grecia.

 9. GUTREI GALICIA

  Spania

  Compania GUTREI GALICIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Monforte De Lemos, Spania.

 10. ESA FOODS

  Olanda

  Compania ESA FOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veal. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Vitel - carne proaspata - Import export

Număr de rezultate

7.689 Intreprinderile