• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vitel - carne proaspata

Rezultate pentru

Vitel - carne proaspata - Import export

 1. HOREMEAT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HOREMEAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Transarea carnii, Vitel - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Transarea carnii, Vitel - carne proaspata, și Porc - carne proaspata. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 2. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale frozen meats, wholesale fresh meats, meats, veal, pork, frozen meat export, și fresh meat export. Are sediul în Modica, Italia.

 3. ILCO FOOD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ILCO FOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, Maruntaie, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Maruntaie, și Vita - carne proaspata. Are sediul în Rungis Cedex, Franta.

 4. GOLDEN-GARDEN SRL

  Republica Moldova

  cultivarea cerealelor, cresterea de viteilor, abatorizare

 5. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Germania

  Compania POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food industry, poultry meat, turkish cuisine, și ethnic and oriental food products. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BUENOS FUEGOS

  Spania

  Compania BUENOS FUEGOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. LA HALLE PAYSANNE

  Belgia

  Compania LA HALLE PAYSANNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, poultry for slaughter, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Soumagne, Belgia.

 3. LAHAM BIO

  Ciad

  Compania LAHAM BIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne uscata, Vitel - carne proaspata, beef, Carne uscata, Vitel - carne proaspata, și halal certification. Are sediul în N'djamena, Ciad.

 4. MK-FLEISCH GMBH

  Germania

  Compania MK-FLEISCH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, lamb, și poultry meat. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovacia

  Compania MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Mezeluri afumate si sarate, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Kopčany, Slovacia.

 1. CIS VAN DEN BROECK

  Belgia

  Compania CIS VAN DEN BROECK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, fresh meats, wholesale meats, Vitel - carne proaspata, și horse meat. Are sediul în Minderhout, Belgia.

 2. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Austria

  Compania FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Porc - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Dobl-Zwaring, Austria.

 1. CARMO

  Belgia

  Compania CARMO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Vitel - carne proaspata, Carne si mezeluri, pork, Vitel - carne proaspata, și lamb. Are sediul în Wellen, Belgia.

 2. VEVIBA

  Belgia

  Compania VEVIBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, butcher's shop, biological butchering, Oaie - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 3. BC FOOD TRADING

  Italia

  Compania BC FOOD TRADING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, chicken, sheep, kebabs, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Casoli Di Atri, Italia.

 4. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Franta

  Compania INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, beef, lamb and mutton, Vitel - carne proaspata, și fresh meat export. Are sediul în Vouillé, Franta.

 5. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Turcia

  Compania AFYON ET ENTEGRE A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precooked cotechini, și roasting. Are sediul în Afyonkarahisar, Turcia.

 6. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polonia

  Compania UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Stare Kobialki, Polonia.

 7. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Spania

  Compania TERNERA DE SALAMANCA S.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert en detail, veal, online purchases, și Comert en detail. Are sediul în Salamanca, Spania.

 8. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spania

  Compania AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, și Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Castigaleu, Spania.

 1. L-B-VIANDES

  Franta

  Compania L-B-VIANDES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Transarea carnii, Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Lamb, și Transarea carnii. Are sediul în Ploeren, Franta.

 2. BUENOS FUEGOS

  Spania

  Compania BUENOS FUEGOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. BIOEMA IMPORT U.G.

  Germania

  Compania BIOEMA IMPORT U.G., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Vitel - carne proaspata, Ulei de masline, Vitel - carne proaspata, și polenta flour. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. SLACHTHUIS VANLOMMEL

  Belgia

  Compania SLACHTHUIS VANLOMMEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și butchery. Are sediul în Olen, Belgia.

 5. AL AALI EXPORTS PVT. LTD.

  India

  Compania AL AALI EXPORTS PVT. LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buffalo meat. Are sediul în Delhi, India.

 6. CÁRNICAS AHMED SC

  Spania

  Compania CÁRNICAS AHMED SC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, lamb, halal, Vitel - carne proaspata, și halal certification. Are sediul în Vitoria Gasteiz, Spania.

 7. COMECO S.A.

  Grecia

  Compania COMECO S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meats, și fresh meats. Are sediul în Corfu, Grecia.

 8. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Germania

  Compania QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialităţi alimentare, și Specialităţi alimentare. Are sediul în Köln, Germania.

 9. GUTREI GALICIA

  Spania

  Compania GUTREI GALICIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. Are sediul în Monforte De Lemos, Spania.

 10. ESA FOODS

  Olanda

  Compania ESA FOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veal. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Vitel - carne proaspata - Import export

Număr de rezultate

7.696 Intreprinderile