• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vitei si bovine pentru sacrificare

Rezultate pentru

Vitei si bovine pentru sacrificare - Import export

 1. GOLDEN-GARDEN SRL

  Republica Moldova

  cultivarea cerealelor, cresterea de viteilor, abatorizare

 2. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Turcia

  Compania EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile breeding cattle, și Cattle import export. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. Frigorífico Karmac Spa

  Chile

  Compania Frigorífico Karmac Spa, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Carne si mezeluri, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, boned meat, și Carne si mezeluri. Are sediul în Santiago, Chile.

 4. WEGER ITALY GMBH

  Italia

  Compania WEGER ITALY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cattle import export. Are sediul în Sand In Taufers, Italia.

 5. GREEN FIELD

  Ucraina

  Compania GREEN FIELD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Nikolaev, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Franta

  Compania EURL LE LIEVRE LUC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, Vaci de lapte, cattle for slaughter, breeding cattle, Vitei si bovine pentru sacrificare, și Vaci de lapte. Are sediul în Le Roc Saint Andre, Franta.

 2. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Romania

  Compania MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cattle for slaughter. Are sediul în Apoldu De Sus, Romania.

 3. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Spania

  Compania SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Barros, Spania.

 4. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Germania

  Compania IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, și Vaci de lapte. Are sediul în Duesseldorf, Germania.

 5. PRO DESOSSA

  Portugalia

  Compania PRO DESOSSA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beef. Are sediul în Vila Nova De Famalição, Portugalia.

 1. J.W. EIKELENBOOM

  Olanda

  Compania J.W. EIKELENBOOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pork processing, frozen beef, frozen pork, și ORGANIC beef. Are sediul în Lith, Olanda.

 2. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Spania

  Compania MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale meats, artistic stationery, chipboard, și cattle for slaughter. Are sediul în Almacellas, Spania.

 1. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Romania

  Compania INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri afumate si sarate, Ovine si caprine, Vitei si bovine pentru sacrificare, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri afumate si sarate, și Ovine si caprine. Are sediul în Pascani, Romania.

 2. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spania

  Compania AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitel - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, și Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Castigaleu, Spania.

 3. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Republica Ceha

  Compania CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, cattle, Vitei si bovine pentru sacrificare, Cattle import export, și livestock. Are sediul în Rudolfov, Republica Ceha.

 4. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Romania

  Compania EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, Vitei si bovine pentru sacrificare, Ovine si caprine, Vita - carne proaspata, Cresterea animalelor - import-export, Vitei si bovine pentru sacrificare, Ovine si caprine, și Vita - carne proaspata. Are sediul în Bucharest, Romania.

 5. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beef, și Cattle import export. Are sediul în Palermo, Italia.

 6. GEORGITZIKIS FARM

  Grecia

  Compania GEORGITZIKIS FARM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, calves for slaughter, și Bovine. Are sediul în Veroia, Grecia.

 7. QUALITYEXPORT

  Spania

  Compania QUALITYEXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile complete animal feeds for all breeds. Are sediul în Lerida, Spania.

 8. JAKUB SZCZEPANSKI

  Polonia

  Compania JAKUB SZCZEPANSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Opatów, Polonia.

 1. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

  Franta

  Compania FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beef, Lamb, ritual slaughter, și halal. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cattle, și pets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turcia

  Compania BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal breeding, și construction of buildings. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS

  Belgia

  Compania COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pork, și abattoirs. Are sediul în Leuven, Belgia.

 5. AMO

  Franta

  Compania AMO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Montpellier, Franta.

 6. COBOULUX

  Luxemburg

  Compania COBOULUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, Vitei si bovine pentru sacrificare, și abattoirs. Are sediul în Wecker, Luxemburg.

 7. AFANA HOLDING CO

  Palestinian ocupat, Teritoriul

  Compania AFANA HOLDING CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen beef, frozen fish, frozen vegetables, și frozen sheep meat. Are sediul în Gaza, Palestinian ocupat, Teritoriul.

 8. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, cattle for slaughter, purebred cattle, Vitei si bovine pentru sacrificare, și cattle-breeding. Are sediul în Santa Sofia D'epiro, Italia.

 9. BLANCOMER LTDA

  Columbia

  Compania BLANCOMER LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skins, tanned cowhides, și lamb's offal. Are sediul în San Juan De Giron, Columbia.

 10. AKM

  Maroc

  Compania AKM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, cattle, și Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Safi, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit