• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - sardinia

Rezultate pentru

Vinuri - sardinia - Import export

 1. E-SARDINIAFOOD.COM

  Italia

  Compania E-SARDINIAFOOD.COM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Sardinia, Vinuri - Sardinia, și sale of cheese products. Are sediul în Oristano, Italia.

 2. CANTINA DEL GIOGANTINU

  Italia

  Compania CANTINA DEL GIOGANTINU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Sardinia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of wines, vermentino, wines, și fine wines. Are sediul în Berchidda, Italia.

 3. ATHA RUJA PODERI

  Italia

  Compania ATHA RUJA PODERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Sardinia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine shop, tourism and agriculture, wine cellars, și wine bar wine tasting. Are sediul în Dorgali, Italia.

 4. CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL

  Italia

  Compania CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Sardinia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cannonau. Are sediul în Mamoiada, Italia.

 5. AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Sardinia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company domiciliation. Are sediul în Bono, Italia.

Filtre

Rezultate pentru

Vinuri - sardinia - Import export

Număr de rezultate

5 Intreprinderile