• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - lombardia

Rezultate pentru

Vinuri - lombardia - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Lombardia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine-growing businesses, wine shop, wine exporter, și production of wines. Are sediul în Calvagese Della Riviera, Italia.

 2. CANTINE DI MEZZALUNA

  Italia

  Compania CANTINE DI MEZZALUNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Lombardia, Vinuri - Italia, și Vinuri - Lombardia. Are sediul în Montalto Pavese, Italia.

 3. SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL

  Italia

  Compania SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Lombardia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, și Vinuri. Are sediul în Flero, Italia.

 4. AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Lombardia. Are sediul în Pozzolengo, Italia.

 5. CANTINE TORREVILLA

  Italia

  Compania CANTINE TORREVILLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Lombardia. Are sediul în Torrazza Coste, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI

  Italia

  Compania AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Lombardia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile italian riesling. Are sediul în Oliva Gessi, Italia.

 2. PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italia

  Compania PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Lombardia. Are sediul în Via Madonna Dei Monti 43, Italia.

Filtre

Rezultate pentru

Vinuri - lombardia - Import export

Număr de rezultate

7 Intreprinderile

Tip de intreprindere