• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - fermentate in sticla- metoda traditionala

Rezultate pentru

Vinuri - fermentate in sticla- metoda traditionala - Import export

 1. CASALE FALCHINI

  Italia

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, Vinuri - Trentino, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, trentino alto adige wines, production of wines, și Vinuri - Trentino. Are sediul în Lana, Italia.

 3. MANOIR DE VALETTE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MANOIR DE VALETTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Autovehicule pentru camping. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, Alcool si bauturi alcoolice, Bauturi - import-export, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Mazion, Franta.

 4. CA'VITTORIA

  Italia

  Compania CA'VITTORIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Venetia, prosecco, Vinuri - Venetia, și wine tasting. Are sediul în Conegliano, Italia.

 5. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belarus

  Compania MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri spumante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, wines, Sampanie, sparkling wines, și Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Minsk, Belarus.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Olanda

  Compania SEBASTIAAN WIJNIMPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Houten, Olanda.

 2. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Elvetia

  Compania GOLD-DELIKATESSEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Deitingen, Elvetia.

 3. CAVE DE TURCKHEIM

  Franta

  Compania CAVE DE TURCKHEIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Alsacia, Vinuri - Franta, Vinuri - Alsacia, sparkling wine, și pinot grigio. Are sediul în Turckheim, Franta.

 4. NOVA CATERING

  Bulgaria

  Compania NOVA CATERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugalia

  Compania BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, și Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Barcarena, Portugalia.

 1. MAISON ARCA FRIN

  Franta

  Compania MAISON ARCA FRIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine cellar articles, și wine cellar storage fittings. Are sediul în Saint Jacques De La Lande, Franta.

 2. SKYFALL

  Spania

  Compania SKYFALL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Spania.

 1. BRUUT CHAMPAGNE

  Olanda

  Compania BRUUT CHAMPAGNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company gift items. Are sediul în Voorburg, Olanda.

 2. SIMEB

  Franta

  Compania SIMEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în BEZIERS Cedex, Franta.

 3. VINIREGI SRL

  Belgia

  Compania VINIREGI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rapid response plumbing service. Are sediul în Auderghem, Belgia.

 4. SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS

  Franta

  Compania SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Sommieres, Franta.

 5. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

  Franta

  Compania CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în St Pantaleon Les Vignes, Franta.

 6. LES VIGNERONS DE GRANET SCA

  Franta

  Compania LES VIGNERONS DE GRANET SCA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 7. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Franta

  Compania CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Cabrieres, Franta.

 8. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Franta

  Compania CAVE COOPERATIVE VINICOLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Soultz, Franta.

 1. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Franta

  Compania LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Rougiers, Franta.

 2. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Franta

  Compania LES VIGNERONS DE PELISSANNE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Pelissanne, Franta.

 3. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

  Franta

  Compania SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Villedommange, Franta.

 4. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Franta

  Compania COOP LES COTEAUX DU LANDION, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Meurville, Franta.

 5. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

  Franta

  Compania SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Puilacher, Franta.

 6. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Franta

  Compania CAVE COOPERATIVE VITICOLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Valvigneres, Franta.

 7. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Franta

  Compania SARL DIOGENE TISSIER & FILS, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Chavot Courcourt, Franta.

 8. VIGNERONS DU VALLESPIR

  Franta

  Compania VIGNERONS DU VALLESPIR, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Le Boulou, Franta.

 9. OENO PREST

  Franta

  Compania OENO PREST, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Coursan, Franta.

 10. CAVE COOPER DE BARJAC

  Franta

  Compania CAVE COOPER DE BARJAC, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Barjac, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit