• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - abruzzi si molise

Rezultate pentru

Vinuri - abruzzi si molise - Import export

 1. 14 LUGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania 14 LUGLIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Italia, și Vinuri - Abruzzi si Molise. Are sediul în San Lazzaro Di Savena, Italia.

 2. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 3. LE ROMAGNOLE

  Italia

  Compania LE ROMAGNOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Lugo, Italia.

 4. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Italia

  Compania CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Citta' Sant'angelo, Italia.

 5. CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE

  Italia

  Compania CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Ponti Sul Mincio, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CANTINA SOCIALE LA TORRE

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE LA TORRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Racalmuto, Italia.

 2. AZ.AGRICOLA TERZINI

  Italia

  Compania AZ.AGRICOLA TERZINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Abruzzi si Molise. Are sediul în Tocco Da Casauria, Italia.

 3. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Italia

  Compania CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Carema, Italia.

 4. BENZ - WEINE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BENZ - WEINE GMBH & CO. KG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 5. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Dolianova, Italia.

 1. ANNECCHINI GIONATA

  Italia

  Compania ANNECCHINI GIONATA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Abruzzi si Molise. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wineries. Are sediul în San Vito Chietino, Italia.

 2. ENOPIAVE S.R.L.

  Italia

  Compania ENOPIAVE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Italia, și Vinuri - Abruzzi si Molise. Are sediul în Vazzola, Italia.

 1. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Italia

  Compania CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Canicatti', Italia.

 2. TARTUFI MORRA S.R.L.

  Italia

  Compania TARTUFI MORRA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, Vinuri - Abruzzi si Molise, Ciuperci, și Vinuri - Abruzzi si Molise. Are sediul în Alba, Italia.

 3. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Italia

  Compania CANTINA SAN ZEFFERINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Ortona, Italia.

 4. CANTINA TRE CASTELLI

  Italia

  Compania CANTINA TRE CASTELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Montaldo Bormida, Italia.

 5. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Italia

  Compania CANTINA MONTELLIANA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Montebelluna, Italia.

 6. CANTINA CLITERNIA

  Italia

  Compania CANTINA CLITERNIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Campomarino, Italia.

 7. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Italia

  Compania CANTINE DEI COLLI NOVARESI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Fara Novarese, Italia.

 8. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Italia

  Compania COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Caluso, Italia.

 1. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Mombercelli, Italia.

 2. NÖSSING MANFRED

  Italia

  Compania NÖSSING MANFRED, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Bressanone, Italia.

 3. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Vezza D'alba, Italia.

 4. SUN LAND S.R.L.

  Italia

  Compania SUN LAND S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Trinitapoli, Italia.

 5. COOP. AGRICOLA ERMES

  Italia

  Compania COOP. AGRICOLA ERMES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Gibellina, Italia.

 6. VELIER S.P.A.

  Italia

  Compania VELIER S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Genova, Italia.

 7. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Isera, Italia.

 8. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Vittorio Veneto, Italia.

 9. F.LLI LOMBARDO

  Italia

  Compania F.LLI LOMBARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Marsala, Italia.

 10. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Italia

  Compania CANTINE NICOSIA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Trecastagni, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit