• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinificare - masini- materiale si instalatii

Rezultate pentru

Vinificare - masini- materiale si instalatii - Import export

 1. BUCHER VASLIN

  Franta

  Compania BUCHER VASLIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Chalonnes Sur Loire, Franta.

 2. JM INOX TECHNOLOGIE

  Franta

  Compania JM INOX TECHNOLOGIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser cutting, Cylindrical and parallelpiped tanks, plants and equipment for breweries, și fruit juice pasteurisation systems. Are sediul în Prades Le Lez, Franta.

 3. BARED SRL

  Italia

  Compania BARED SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Echipamente si instalatii de tragere sub presiune, Oenologie - masini si materiale, wholesale of machines for oenology, și Echipamente si instalatii de tragere sub presiune. Are sediul în Codognè, Italia.

 4. CADALPE SRL

  Italia

  Compania CADALPE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, și Cuve de vinificare. Are sediul în Vazzola, Italia.

 5. TMCI PADOVAN SPA

  Italia

  Compania TMCI PADOVAN SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, fruit juice pasteurisation systems, liquid filters, Vinificare - masini, materiale si instalatii, și Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Vittorio Veneto, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. C.E.M. S.R.L.

  Italia

  Compania C.E.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Vinificare - masini, materiale si instalatii, systems and equipment for the wine industry, și Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente. Are sediul în Milano, Italia.

 2. TNP

  Ucraina

  Compania TNP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 3. GIMAR S.R.L.

  Italia

  Compania GIMAR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cisterne metalice, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cisterne metalice, wine-makers, Vinificare - masini, materiale si instalatii, și storage tanks. Are sediul în Occimiano, Italia.

 4. PMH VINICOLE

  Franta

  Compania PMH VINICOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lobe pumps, și pumps for the wine industry. Are sediul în Montanay, Franta.

 5. AMOS INDUSTRIE

  Franta

  Compania AMOS INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Viticultura - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Beaune, Franta.

 1. THEMAS

  Franta

  Compania THEMAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile amphoras. Are sediul în Pernes Les Fontaines, Franta.

 2. CAZAUX ROTORFLEX

  Franta

  Compania CAZAUX ROTORFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pump manufacturing, și piston pumps. Are sediul în Montussan, Franta.

 1. RTB SRL

  Italia

  Compania RTB SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Oenologie - masini si materiale, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, și products for wine-making. Are sediul în Gallo D'alba, Italia.

 2. PULEO S.R.L.

  Italia

  Compania PULEO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Oenologie - masini si materiale, grape crushers for the wine industry, și wine machines. Are sediul în Marsala, Italia.

 3. ARTENA S.R.L.

  Italia

  Compania ARTENA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine barrels, wine-making products, și wine-making tannins. Are sediul în Gemonio, Italia.

 4. PE DIONIS

  Ucraina

  Compania PE DIONIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabernet-merlot. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 5. NEXO WINES, S.L.

  Spania

  Compania NEXO WINES, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, personalised brands, Winery, Vinificare - masini, materiale si instalatii, și Private Label. Are sediul în Requena, Spania.

 6. DANANIKA LTD

  Bulgaria

  Compania DANANIKA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Zlataritsa, Bulgaria.

 7. CFA

  Turcia

  Compania CFA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, filling, meat wine, wine bar wine tasting, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Denizli, Turcia.

 8. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

  Franta

  Compania SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Franta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Bordeaux, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Vinuri - Bordeaux, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Le Puy, Franta.

 1. VINOROB

  Ucraina

  Compania VINOROB, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine cellars, și presses for the wine industry. Are sediul în Uzhgorod, Ucraina.

 2. COCCINELLAWINE

  Turcia

  Compania COCCINELLAWINE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-alcoholic wines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FERRARI GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania FERRARI GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Montechiarugolo, Italia.

 4. LES VIGNERONS DE GRANET SCA

  Franta

  Compania LES VIGNERONS DE GRANET SCA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 5. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Franta

  Compania COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Le Luc, Franta.

 6. SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS

  Franta

  Compania SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Sommieres, Franta.

 7. FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L.

  Italia

  Compania FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Canelli, Italia.

 8. LAVEGGI FRATELLI S.N.C.

  Italia

  Compania LAVEGGI FRATELLI S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuve de vinificare, Vinificare - masini, materiale si instalatii, Cuve de vinificare, și Vinificare - masini, materiale si instalatii. Are sediul în Bomporto, Italia.

 9. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

  Franta

  Compania ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve de vinificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, Vinificare - masini, materiale si instalatii, și Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala. Are sediul în Quintigny, Franta.

 10. IPTAL EDILDI

  Turcia

  Compania IPTAL EDILDI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white wines, red wines, și engine production. Are sediul în Mardin, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Vinificare - masini- materiale si instalatii - Import export

Număr de rezultate

6.154 Intreprinderile