• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vin fortificat

Rezultate pentru

Vin fortificat - Import export

 1. MEYESTIX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MEYESTIX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în Adelsdorf, Germania.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italia

  Compania SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Italia, prosecco di valdobbiadene, sparkling wines, Vinuri - Italia, și wine-growing businesses. Are sediul în Refrontolo, Italia.

 3. VINO CHILENO

  Germania

  Compania VINO CHILENO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 4. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italia

  Compania PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regional wine, production of wines, wineries, și wines. Are sediul în Dogliani, Italia.

 5. THE WINE ADVENTURE

  Olanda

  Compania THE WINE ADVENTURE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în Putten, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAVE BRUANT

  Franta

  Compania CAVE BRUANT, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, Sampanie si vinuri spumante, Vinuri - Franta, Vin fortificat, Sampanie si vinuri spumante, și Vinuri - Franta. Are sediul în Ormes, Franta.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugalia

  Compania MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile port, AOC label wines, și Wines - Portugal. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 3. ECOLIFE 7 LTD.

  Bulgaria

  Compania ECOLIFE 7 LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în Pomorie, Bulgaria.

 4. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italia

  Compania DISTILLERIE BERTA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rachiuri, grappas, aqua-vitae, Rachiuri, și grape distillers. Are sediul în Mombaruzzo, Italia.

 5. FWD FORWARDING

  Spania

  Compania FWD FORWARDING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, food industry, și trading. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Germania

  Compania FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Vin fortificat, Sampanie si vinuri spumante, Alcool si bauturi alcoolice, Vin fortificat, și Sampanie si vinuri spumante. Are sediul în Seesen, Germania.

 2. FX DE BEUKELAER

  Belgia

  Compania FX DE BEUKELAER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, Vin fortificat, și liqueurs with herbs and roots. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. VINTAGE PORT GIFTS

  Regatul Unit

  Compania VINTAGE PORT GIFTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Germania

  Compania TRADING CONSULTING AMATO E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food, wine, beverage and confectionary industries. Are sediul în Reinfeld, Germania.

 3. GODAERT & VAN BENEDEN

  Belgia

  Compania GODAERT & VAN BENEDEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. GRAPE A S

  Estonia

  Compania GRAPE A S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri - fermentate in sticla, metoda traditionala, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Harjumaa, Estonia.

 5. FOSS MARAI S.P.A.

  Italia

  Compania FOSS MARAI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie si vinuri spumante, Vin fortificat, Sampanie si vinuri spumante, și Vin fortificat. Are sediul în Valdobbiadene (Tv), Italia.

 6. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Italia

  Compania CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, Sampanie si vinuri spumante, Vin fortificat, și Sampanie si vinuri spumante. Are sediul în Cormons (Go), Italia.

 7. WANDS LTD

  Malta

  Compania WANDS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie si vinuri spumante, Alcool si bauturi alcoolice, Sampanie si vinuri spumante, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Marsa, Malta.

 8. HENRI BADOUX SA

  Elvetia

  Compania HENRI BADOUX SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în Aigle, Elvetia.

 1. STR COMMERCE

  Italia

  Compania STR COMMERCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în Rende, Italia.

 2. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Franta

  Compania SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în Ollieres, Franta.

 3. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Franta

  Compania SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în Arbois, Franta.

 4. SIGNATURE SELECTIONS

  Franta

  Compania SIGNATURE SELECTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri spumante, și Vinuri spumante. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 5. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italia

  Compania S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în Marsala (Tp), Italia.

 6. HUGEL & FILS

  Franta

  Compania HUGEL & FILS, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în Riquewihr, Franta.

 7. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Spania

  Compania EXPLOTACIONES VALDUERO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. WEINFINGER GMBH

  Germania

  Compania WEINFINGER GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vin fortificat. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 9. OLIVIER DECELLE

  Franta

  Compania OLIVIER DECELLE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în St Emilion, Franta.

 10. SARL YVES JACQUIER

  Franta

  Compania SARL YVES JACQUIER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vin fortificat, și Vin fortificat. Are sediul în Perrigny, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit