• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • videofoane

Rezultate pentru

Videofoane - Import export

 1. MJS COMMUNICATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MJS COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, Sisteme video de supraveghere, Interfoane si interfoane activate vocal, Videofoane, Telefonie pe Internet, Sisteme video de supraveghere, Interfoane si interfoane activate vocal, și Videofoane. Are sediul în Courtenay, Franta.

 2. CASTEL

  Franta

  Compania CASTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videofoane, access control equipment, Videofoane, IP access control, și IP entry systems. Are sediul în Neuillé, Franta.

 3. ACI SRL - FARFISA

  Italia

  Compania ACI SRL - FARFISA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Videofoane. Are sediul în Osimo, Italia.

 4. CHEMSUNNY CO., LIMITED

  China

  Compania CHEMSUNNY CO., LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Videofoane. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. GUANGZHOU LANSIDUN ELECTRONIC CO;LTD

  China

  Compania GUANGZHOU LANSIDUN ELECTRONIC CO;LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Videofoane. Are sediul în Guangzhou, China.