• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • veterinare - echipamente si instrumentar

Rezultate pentru

Veterinare - echipamente si instrumentar - Import export

 1. LORY PROGETTI VETERINARI

  Italia

  Compania LORY PROGETTI VETERINARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Cavriago, Italia.

 2. RONICY DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED CO.

  Turcia

  Compania RONICY DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetic packaging. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. VETEQ

  Olanda

  Compania VETEQ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Veterinare - echipamente si instrumentar, și operating room tables. Are sediul în Wervershoof, Olanda.

 4. MEDICAL VISION GROUP

  Italia

  Compania MEDICAL VISION GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Veterinare - echipamente si instrumentar, optical, medical diagnostic tests, Chirurgie - instrumente, și Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Bagno A Ripoli, Italia.

 5. OPERATIONAL SURGICAL ®

  Pakistan

  Compania OPERATIONAL SURGICAL ®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrijiri estetice - instrumente, Veterinare - echipamente si instrumentar, surgical instruments, dental dynamic instruments, Ingrijiri estetice - instrumente, și Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BELKAROLIN LTD

  Belarus

  Compania BELKAROLIN LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Medicines for animals, pharmaceutical products for veterinary use, Veterinare - echipamente si instrumentar, și animal vaccines. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 2. WELL N GUD INTERNATIONAL

  Italia

  Compania WELL N GUD INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile horse riding apparel. Are sediul în Brescia, Italia.

 3. PETERS SURGICAL

  Franta

  Compania PETERS SURGICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - instrumente, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Bobigny Cedex, Franta.

 4. LOOKCOOL

  Portugalia

  Compania LOOKCOOL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veterinary clinic, articles for the hotel industry, și systems, equipment and supplies for veterinary clinics. Are sediul în S. Pedro de Fins, Portugalia.

 5. SIALKOT EQUESTRIAN

  Pakistan

  Compania SIALKOT EQUESTRIAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 1. ALN IMPLANTS CHIRURGICAUX

  Franta

  Compania ALN IMPLANTS CHIRURGICAUX, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - echipamente si instrumentar, Veterinare - echipamente si instrumentar, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Veterinare - echipamente si instrumentar, Chirurgie - instrumente, și Stomatologie - articole si furnituri. Are sediul în Bormes Les Mimosas, Franta.

 2. MULTIMAGE SRL

  Italia

  Compania MULTIMAGE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for veterinary radiography, veterinary furniture, systems, equipment and supplies for veterinary clinics, și veterinary instruments. Are sediul în Cavaria Con Premezzo, Italia.

 1. DKD MEDICAL

  Franta

  Compania DKD MEDICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Stomatologie - articole si furnituri, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Veterinare - echipamente si instrumentar, Chirurgie - aparate si echipamente, Stomatologie - articole si furnituri, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Fleurines, Franta.

 2. CHRISTIAN FUNKE

  Germania

  Compania CHRISTIAN FUNKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse veterinare, Veterinare - echipamente si instrumentar, Papetarie - articole, Echitatie - articole, Produse veterinare, Veterinare - echipamente si instrumentar, Papetarie - articole, și Echitatie - articole. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 3. HOLISTE LABORATOIRES ET DEVELOPPEMENT

  Franta

  Compania HOLISTE LABORATOIRES ET DEVELOPPEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Artaix, Franta.

 4. ANALYTIK IN MILCH PRODUKTIONS UND VERTRIEBSGMBH

  Germania

  Compania ANALYTIK IN MILCH PRODUKTIONS UND VERTRIEBSGMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanatate si conditie fizica, Chirurgie - instrumente, Sanatate si conditie fizica, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în München, Germania.

 5. SELVET

  Turcia

  Compania SELVET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Sivas, Turcia.

 6. REICHARDT HUFBESCHLAG GMBH

  Elvetia

  Compania REICHARDT HUFBESCHLAG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Produse veterinare, Veterinare - echipamente si instrumentar, Papetarie - articole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Produse veterinare, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Papetarie - articole. Are sediul în Uerkheim, Elvetia.

 7. ZAINS MEDICAL IMAGE

  Pakistan

  Compania ZAINS MEDICAL IMAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Ortodontie - articole si furnituri, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Ortodontie - articole si furnituri. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 8. PATRIGEON JEAN-JACQUES

  Franta

  Compania PATRIGEON JEAN-JACQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - instrumente, Chirurgie - aparate si echipamente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Perpezac Le Noir, Franta.

 1. SARL ULTIMA

  Franta

  Compania SARL ULTIMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - aparate si echipamente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Stomatologie - articole si furnituri. Are sediul în Seiches-Sur-Le-Loir, Franta.

 2. ELCOM MUH.ELEKTRONIK VE MEDIKAL SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania ELCOM MUH.ELEKTRONIK VE MEDIKAL SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ultrasound, anaesthetics equipment and supplies, și electrocautery. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. TIERARZTPRAXIS ALTHELMIG

  Germania

  Compania TIERARZTPRAXIS ALTHELMIG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Ibbenbüren, Germania.

 4. LA DENT CREUSE

  Franta

  Compania LA DENT CREUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - instrumente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Stomatologie - articole si furnituri. Are sediul în Alès, Franta.

 5. ODONTEC LEONE

  Franta

  Compania ODONTEC LEONE, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Chirurgie - aparate si echipamente, Veterinare - echipamente si instrumentar, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Claix, Franta.

 6. LABORATOIRE XAVIER DANIEL

  Franta

  Compania LABORATOIRE XAVIER DANIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Chirurgie - aparate si echipamente, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Chirurgie - aparate si echipamente. Are sediul în Paris, Franta.

 7. KLEIN JACQUES JOSEPH

  Franta

  Compania KLEIN JACQUES JOSEPH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Veterinare - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Selestat, Franta.

 8. ZUCA SURGICAL

  Pakistan

  Compania ZUCA SURGICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 9. PANNO-MED GMBH

  Austria

  Compania PANNO-MED GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrijiri estetice - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Masaj - aparate si instrumente, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Masaj - aparate si instrumente. Are sediul în Pinkafeld, Austria.

 10. ADKVET

  Egipt

  Compania ADKVET, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Veterinare - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, medicines for veterinary use, și Agricultura - import-export. Are sediul în Tanta, Egipt.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit