• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • veste si jachete tricotate

Rezultate pentru

Veste si jachete tricotate - Import export

 1. SARL MAILLE SPHÈRE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARL MAILLE SPHÈRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulovere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, Esarfe, Veste si jachete tricotate, și Esarfe. Are sediul în Clamart, Franta.

 2. MALHINHAS - INDÚSTRIA DE MALHAS LDA.

  Portugalia

  Compania MALHINHAS - INDÚSTRIA DE MALHAS LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricotaje, și Tricotaje. Are sediul în Abade De Neiva-Barcelos, Portugalia.

 3. LILAS XXL

  Turcia

  Compania LILAS XXL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blouses, women's jackets, women's coats, și women's pants. Are sediul în Konak Izmir, Turcia.

 4. BRIZ OF NORWAY

  Norvegia

  Compania BRIZ OF NORWAY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume - barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camasi, Veste si jachete tricotate, Camasi, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Trondheim, Norvegia.

 5. ITIEMME - MANIFATTURA TESSILE ITALIANA

  Italia

  Compania ITIEMME - MANIFATTURA TESSILE ITALIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jersee si pulovere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, Veste si jachete tricotate, V Necks T-Shirts, tricot fabrics, și knitwear factory. Are sediul în Bibbiano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ÖRSAŞ TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ÖRSAŞ TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, Haine de gata, men's sweaters, women's sweaters, Veste si jachete tricotate, și Haine de gata. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LUXCORK - VEGAN AND SUSTAINABLE CLOTHING

  Portugalia

  Compania LUXCORK - VEGAN AND SUSTAINABLE CLOTHING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sustainable development. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 3. GARNE

  Ucraina

  Compania GARNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, Pulovere, Pulovere, Tricotaje, Veste si jachete tricotate, Pulovere, Pulovere, și Tricotaje. Are sediul în Rivne, Ucraina.

 4. VALIBERTA

  Turcia

  Compania VALIBERTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - import-export, Veste si jachete tricotate, Pulovere, Imbracaminte - import-export, Veste si jachete tricotate, import of clothing, și Pulovere. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 5. META-TEX KFT.

  Ungaria

  Compania META-TEX KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. Are sediul în Maglod, Ungaria.

 1. DEMIRBA? TEKSTIL / TRIKO

  Turcia

  Compania DEMIRBA? TEKSTIL / TRIKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitwear accessories, și knitwear. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. FACTORY FOR THE PRODUCTION OF WOMEN'S CLOTHING PALETO

  Rusia

  Compania FACTORY FOR THE PRODUCTION OF WOMEN'S CLOTHING PALETO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - import-export, Confectii pentru femei, Mantouri si impermeabile, Veste si jachete tricotate, Imbracaminte - import-export, Confectii pentru femei, Mantouri si impermeabile, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Yasny, Rusia.

 1. FUXIN KFT

  Ungaria

  Compania FUXIN KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulovere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. YU&TU KARDELEN COLLECTION

  Turcia

  Compania YU&TU KARDELEN COLLECTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. STRICKMODEN BURKHARDT

  Germania

  Compania STRICKMODEN BURKHARDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Mehrstetten, Germania.

 4. JAKOB MAIER

  Germania

  Compania JAKOB MAIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, Haine de dama, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Burladingen, Germania.

 5. WALTRAUD RICHTER

  Germania

  Compania WALTRAUD RICHTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, și Haine barbatesti. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. YENI ÖRSÜN TRIKO KONF LTD ŞTI

  Turcia

  Compania YENI ÖRSÜN TRIKO KONF LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulovere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, tricot, knitwear accessories, women's fashion accessories, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Istanbul Turkey, Turcia.

 7. CHOMPAS STRICKBEKLEIDUNG UND ASKI LEDERWAREN CLAUS STEINBECK E.K.

  Germania

  Compania CHOMPAS STRICKBEKLEIDUNG UND ASKI LEDERWAREN CLAUS STEINBECK E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camasi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, Haine de dama, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Ungerhausen, Germania.

 8. BINAMED® MOLL GMBH

  Germania

  Compania BINAMED® MOLL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Bayreuth, Germania.

 1. HALFEN-STRICKEREI GMBH

  Germania

  Compania HALFEN-STRICKEREI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, Haine de dama, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Hungenroth, Germania.

 2. ING. WERNER ERHART SITRICKWARENFABRIK TIGER

  Austria

  Compania ING. WERNER ERHART SITRICKWARENFABRIK TIGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Pulovere, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, și Pulovere. Are sediul în Heidenreichstein, Austria.

 3. SEDAT TRIKO

  Turcia

  Compania SEDAT TRIKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's sweaters, women's sweaters, Promotional textile gifts, și knitwear supplies. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. MAIS IL EST OÙ LE SOLEIL

  Belgia

  Compania MAIS IL EST OÙ LE SOLEIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, Ladies' fashion, women's skirts, women clothes manufacturing, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. SLT GMBH LIEBLINGSTÜCK

  Germania

  Compania SLT GMBH LIEBLINGSTÜCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Aschau, Germania.

 6. MODA NOVA CHRISTIANE GRAF

  Germania

  Compania MODA NOVA CHRISTIANE GRAF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Pulovere, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, și Pulovere. Are sediul în Dießen, Germania.

 7. WALIKI GMBH

  Germania

  Compania WALIKI GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Pulovere, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, și Pulovere. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 8. MATTHIAS RUSSOK

  Germania

  Compania MATTHIAS RUSSOK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Dresuri si sosete, Camasi, Jersee si pulovere, și Veste si jachete tricotate. Are sediul în Bottrop, Germania.

 9. STRICKEREI WOLFGANG SCHACH

  Germania

  Compania STRICKEREI WOLFGANG SCHACH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, Haine de dama, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Helmbrechts, Germania.

 10. HÄNDEL + DILLER KNITTING COMPANY GMBH

  Germania

  Compania HÄNDEL + DILLER KNITTING COMPANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, Haine de dama, Jersee si pulovere, Veste si jachete tricotate, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Balingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit