• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vesela din portelan

Rezultate pentru

Vesela din portelan - Import export

 1. GERD VAN WELL & CO. GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GERD VAN WELL & CO. GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. Are sediul în Krefeld, Germania.

 2. PORDAMSA

  Spania

  Compania PORDAMSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, porcelain, ceramic, și Vesela de masa. Are sediul în Sant Climent De Peralta-Girona, Spania.

 3. RADIANCE BULGARIA LTD

  Bulgaria

  Compania RADIANCE BULGARIA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porcelain, porcelain tableware, mugs, și Porcelain dinnerware sets. Are sediul în Sofia, Bulgaria, Bulgaria.

 4. LILIEN AUSTRIA GMBH - PORZELLAN FÜR HOTEL UND GASTRONOMIE

  Austria

  Compania LILIEN AUSTRIA GMBH - PORZELLAN FÜR HOTEL UND GASTRONOMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. Are sediul în Salzburg, Austria.

 5. ARTE RUSSA

  Serbia

  Compania ARTE RUSSA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hand-painted porcelain, porcelain cups, classic style porcelain, și gift ideas. Are sediul în Belgrade, Serbia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DOBRUSH PORCELAIN FACTORY

  Belarus

  Compania DOBRUSH PORCELAIN FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Vesela de masa, porcelain, Faiante decorative, Vesela de masa, și bar crockery. Are sediul în Dobrush, Belarus.

 2. WILMAX ENGLAND LIMITED

  Regatul Unit

  Compania WILMAX ENGLAND LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table ornaments. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. DFZ

  Ucraina

  Compania DFZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. Are sediul în Drugkovka, Ucraina.

 4. DILEK TESKTIL URUNLERI SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania DILEK TESKTIL URUNLERI SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ANCAP SPA

  Italia

  Compania ANCAP SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cups, bonbonniere, și crockery for institutions. Are sediul în Sommacampagna, Italia.

 1. FIRMENGESCHIRR MIT LOGO

  Germania

  Compania FIRMENGESCHIRR MIT LOGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, porcelain, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și melamine. Are sediul în Wildflecken, Germania.

 2. CERGAM - PRODUTOS CERÂMICOS, LDA

  Portugalia

  Compania CERGAM - PRODUTOS CERÂMICOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. Are sediul în Malveira, Portugalia.

 1. NEWCOM

  Franta

  Compania NEWCOM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Business gifts. Are sediul în Villeneuve D'ascq, Franta.

 2. KATI ZORN PORZELLAN MANUFAKTUR GMBH MANUFAKTUR GMBH

  Germania

  Compania KATI ZORN PORZELLAN MANUFAKTUR GMBH MANUFAKTUR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Vesela din portelan, Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Vesela din portelan. Are sediul în Cursdorf, Germania.

 3. KÖRMANN GMBH

  Germania

  Compania KÖRMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Vesela din portelan, Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Vesela din portelan. Are sediul în Dorsten, Germania.

 4. E-SUCCESS (SHENZHEN) INDUSTRIAL DEVELOP. CO., LTD

  China

  Compania E-SUCCESS (SHENZHEN) INDUSTRIAL DEVELOP. CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bowls, mugs, glasses, și ceramic. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. WALTER KENKLIES PORZELLAN INH. PETER KENKLIES E.K.

  Germania

  Compania WALTER KENKLIES PORZELLAN INH. PETER KENKLIES E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Vesela din portelan, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Vesela din portelan, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Schrobenhausen, Germania.

 6. KARL-HEINZ KLETTE

  Germania

  Compania KARL-HEINZ KLETTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Vesela din portelan, Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Vesela din portelan. Are sediul în Küps, Germania.

 7. EFES DEKOR SERAMIK LTD.

  Turcia

  Compania EFES DEKOR SERAMIK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, ceramics for household and hotel use, porcelain plates, și Porcelain dinnerware sets. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. KARLHEINZ KNOPF

  Germania

  Compania KARLHEINZ KNOPF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Vesela din portelan, Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Vesela din portelan. Are sediul în Tettau, Germania.

 1. DNEŠNÍ DEN

  Republica Ceha

  Compania DNEŠNÍ DEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din portelan, Arta contemporana, Vesela din portelan, și Arta contemporana. Are sediul în Sedlcany, Republica Ceha.

 2. SND PORZELLANMANUFAKTUR GMBH

  Germania

  Compania SND PORZELLANMANUFAKTUR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Vesela din portelan, Obiecte decorative din portelan, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Vesela din portelan. Are sediul în Zeulenroda, Germania.

 3. SPITHAS PORCELAIN

  Grecia

  Compania SPITHAS PORCELAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. KOLBE DESIGN

  Spania

  Compania KOLBE DESIGN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din portelan, glass tableware, Vesela din portelan, on-line boutique, și crystalware gifts. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. JEAN HOMMEL GMBH

  Germania

  Compania JEAN HOMMEL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Vesela din portelan, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Vesela din portelan. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 6. GALERIA NIUANS

  Polonia

  Compania GALERIA NIUANS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porcelain, și crystal. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. ROYAL BUCKINGHAM LIMITED

  Irlanda

  Compania ROYAL BUCKINGHAM LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal tableware, și cutlery. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 8. J. F. ROMPEL & SÖHNE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania J. F. ROMPEL & SÖHNE GMBH & CO KG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, Jocuri si jucarii, Vesela de masa, Tacamuri, Jocuri si jucarii, și Vesela de masa. Are sediul în Oberursel, Germania.

 9. SAHRA CAM SAN VE TIC LTD

  Turcia

  Compania SAHRA CAM SAN VE TIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 10. SAMIR, SPOL. S R. O.

  Republica Ceha

  Compania SAMIR, SPOL. S R. O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folie de sticla, Vesela de masa, Vesela din portelan, Folie de sticla, Vesela de masa, și Vesela din portelan. Are sediul în Brno-Stred, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit