• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vesela din gresie ceramica

Rezultate pentru

Vesela din gresie ceramica - Import export

 1. YOURKITCHEN.EU

  Belgia

  Compania YOURKITCHEN.EU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, pots, Expresso machines for cafés, Cutite de uz casnic, și kitchen accessories for decorations. Are sediul în Erembodegem, Belgia.

 2. CERAMICA LEY

  Spania

  Compania CERAMICA LEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Arta si galerii de arta, Faiante decorative, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Arta si galerii de arta, și collector's items. Are sediul în Peratallada, Spania.

 3. MARTIN'S COOK ( MS COOK)

  Belgia

  Compania MARTIN'S COOK ( MS COOK), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lut ars - obiecte de vesela. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, Kitchenware, gift items export, Cooking equipment, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Marchienne Au Pont, Belgia.

 4. POTTERY WORKSHOPS POKUTSKA CERAMICS

  Ucraina

  Compania POTTERY WORKSHOPS POKUTSKA CERAMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Argila expandata - produse, Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, ceramic forming, și Argila expandata - produse. Are sediul în Gorodenka Ivano-Frankovskaya Oblast, Ucraina.

 5. HIJOS DE PABLO PADILLA S.L.

  Spania

  Compania HIJOS DE PABLO PADILLA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Ceramica artizanala, Vesela din gresie ceramica, Furnituri pentru restaurante, ceramic articles, Ceramica artizanala, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Bailen, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LA POTERIE LARDINOIS

  Belgia

  Compania LA POTERIE LARDINOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, Lut ars - obiecte de vesela, Ceramica decorativa, Vesela din gresie ceramica, terracotta objects, Lut ars - obiecte de vesela, și Ceramica decorativa. Are sediul în Bouffioulx, Belgia.

 2. MATCERAMICA - FABRICO DE LOUÇA, S.A.

  Portugalia

  Compania MATCERAMICA - FABRICO DE LOUÇA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Faianta, Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Dinnerware porcelain, și Faianta. Are sediul în Sao Mamede, Portugalia.

 3. JSC BELKHODOZHKERAMIKA

  Belarus

  Compania JSC BELKHODOZHKERAMIKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, flower-stands, și Vesela din ceramica. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. MAHA

  Franta

  Compania MAHA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Ceramica artizanala, table ornaments, Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, și Ceramica artizanala. Are sediul în Créteil, Franta.

 5. CERAMICHE ARTISTICHE ARTI CERAMICHE

  Italia

  Compania CERAMICHE ARTISTICHE ARTI CERAMICHE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, tableware, ceramic articles, Ceramica artizanala, și artistic ceramics. Are sediul în Venezia, Italia.

 1. BILLIE DESIGN

  Olanda

  Compania BILLIE DESIGN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Tollebeek, Olanda.

 2. LABORATORIO PESARO SRL

  Italia

  Compania LABORATORIO PESARO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Montelabbate, Italia.

 1. HAUTAKIVI VERKOSTA

  Finlanda

  Compania HAUTAKIVI VERKOSTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile memorial stones, și quarry materials for construction work. Are sediul în Nummela, Finlanda.

 2. CERAMICA ARTISTICA VALE DO NEIVA, LDA.

  Portugalia

  Compania CERAMICA ARTISTICA VALE DO NEIVA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Fragoso, Portugalia.

 3. BELART INDUSTRIES SA

  Tunisia

  Compania BELART INDUSTRIES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table ornaments, și decorative object. Are sediul în Grombalia, Tunisia.

 4. ALMAS, S.A.

  Portugalia

  Compania ALMAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Aguada De Cima, Portugalia.

 5. KOCHELER KERAMIK BERTRAM KLEIN

  Germania

  Compania KOCHELER KERAMIK BERTRAM KLEIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Kochel, Germania.

 6. HEMUS-M

  Bulgaria

  Compania HEMUS-M, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Mezdra, Bulgaria.

 7. BARBOTINA - FABRICA DE ARTIGOS CERAMICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania BARBOTINA - FABRICA DE ARTIGOS CERAMICOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Oliveira Do Bairro, Portugalia.

 8. SIIMUSTI KERAAMIKA OÜ

  Estonia

  Compania SIIMUSTI KERAAMIKA OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Jõgevamaa, Estonia.

 1. OTTO SWOBODA

  Austria

  Compania OTTO SWOBODA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din gresie ceramica, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Bruck An Der Leitha, Austria.

 2. GAEIRAS & QUENTAL, LDA

  Portugalia

 3. FERNANDO ALVES DOS REIS, LDA.

  Portugalia

 4. POTERIE ALSACIENNE DE GRES ALIMENTAIRE

  Franta

 5. KERA-GRANIT D.O.O.

  Croatia

  Compania KERA-GRANIT D.O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Vesela din ceramica, Gresie - placi si dale, și Vesela din ceramica. Are sediul în Senkovec, Cakovec, Croatia.

 6. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugalia

  Compania ANTONIA ROSA CERAMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, ceramic, și Vesela din ceramica. Are sediul în Maiorga-Alcobaça, Portugalia.

 7. ING. JAN SVATOS

  Republica Ceha

  Compania ING. JAN SVATOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Vesela din ceramica, Gresie - placi si dale, și Vesela din ceramica. Are sediul în Lounovice, Republica Ceha.

 8. RENAISSANCE BATTERSEA

  Regatul Unit

  Compania RENAISSANCE BATTERSEA, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Ceramica artizanala, Vesela din ceramica, și Ceramica artizanala. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. ALLWOOD FIREPLACES LTD

  Regatul Unit

  Compania ALLWOOD FIREPLACES LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Ceramica artizanala, Vesela din ceramica, și Ceramica artizanala. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 10. THE POTTERS BARN

  Regatul Unit

  Compania THE POTTERS BARN, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Materiale din ceramica refractara, Vesela din ceramica, și Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Sandbach, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit