• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vesela din faianta

Rezultate pentru

Vesela din faianta - Import export

 1. FAIENCERIES DE GIEN

  Franta

  Compania FAIENCERIES DE GIEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din faianta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Faianta - placi si dale, și flower-stands. Are sediul în Gien, Franta.

 2. BORDALO PINHEIRO - FAIANÇAS ARTISTICAS

  Portugalia

  Compania BORDALO PINHEIRO - FAIANÇAS ARTISTICAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta, Vesela din faianta, Faianta, și Vesela din faianta. Are sediul în Caldas Da Rainha, Portugalia.

 3. DEARTIS - COMERCIO E INDUSTRIA DE CERAMICA ARTISTICA, LDA

  Portugalia

  Compania DEARTIS - COMERCIO E INDUSTRIA DE CERAMICA ARTISTICA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faiante decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din faianta, Obiecte decorative din ceramica, Vesela din faianta, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Porto De Mos, Portugalia.

 4. BRAVEDIRECT LTD

  Regatul Unit

  Compania BRAVEDIRECT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, Vesela din faianta, Portelan - produse pentru industrie, și Vesela din faianta. Are sediul în Stoke-On-Trent, Regatul Unit.

 5. FAIENCERIE DE PORNIC

  Franta

  Compania FAIENCERIE DE PORNIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din faianta, și Vesela din faianta. Are sediul în Pornic, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POINT FUSION

  Franta

  Compania POINT FUSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din faianta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, și Faiante decorative. Are sediul în Cabrières D'Aigues, Franta.

 2. VISTA ALEGRE ATLANTIS, S.A.

  Portugalia

  Compania VISTA ALEGRE ATLANTIS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din faianta, și Vesela din faianta. Are sediul în Ilhavo, Portugalia.

 3. HOLU-CERAMICA ARTISTICA E DECORATIVA, SA

  Portugalia

  Compania HOLU-CERAMICA ARTISTICA E DECORATIVA, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din faianta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faiante decorative, Obiecte decorative din ceramica, Faiante decorative, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Juncal, Portugalia.

 4. SOC FAIENCERIES ART MALICORNE

  Franta

  Compania SOC FAIENCERIES ART MALICORNE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din faianta. Are sediul în Malicorne Sur Sarthe, Franta.

 5. FARIA & BENTO, LDA

  Portugalia

  Compania FARIA & BENTO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din faianta, și Vesela din faianta. Are sediul în Aljubarrota (Sao Vicente), Portugalia.

 1. NINGBONANHAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  China

  Compania NINGBONANHAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din faianta. Are sediul în ningbo, China.

 2. GAEIRAS & QUENTAL, LDA

  Portugalia

 1. SOLEIL DEUX

  Franta

 2. FAIANCAS IDEAL DE VALE DE OUREM, LDA

  Portugalia

 3. CERAMICHE COMPOSTELLA

  Italia

 4. MENDES & NICOLAU, LDA.

  Portugalia

 5. ALMACENES DE LA LOZA SA

  Spania

 6. FAIANCAS RAMOS, LDA

  Portugalia

 7. FAIANÇAS J.BARREIRO, LDA.

  Portugalia

 8. FAIENCERIES DU BOURG JOLY

  Franta

 1. ANTUNES RIBEIRO & CATARINO, LDA.

  Portugalia

 2. FAIANÇAS PRIMAGERA, S.A.

  Portugalia

 3. NOCAL - FAIANCAS DE ALCOBACA, LDA

  Portugalia

 4. RAUL DA BERNARDA & FILHOS, LDA.

  Portugalia

 5. FADECOL-FAIANÇA DECORATIVA, LDA

  Portugalia

 6. VIRGINIA CERAMICHE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania VIRGINIA CERAMICHE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, și Vesela din ceramica. Are sediul în Montespertoli, Italia.

 7. MATCERAMICA - FABRICO DE LOUÇA, S.A.

  Portugalia

  Compania MATCERAMICA - FABRICO DE LOUÇA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Faianta, Vesela din ceramica, Vesela din gresie ceramica, Dinnerware porcelain, și Faianta. Are sediul în Sao Mamede, Portugalia.

 8. BEDIN PORCELLANE ARTISTICHE

  Italia

 9. SCHOENHUBER FRANCHI S.P.A.

  Italia

 10. KLEIBER PORZELLAN GMBH

  Germania

  Compania KLEIBER PORZELLAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Sticlarie decorativa, Vesela de masa, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Vesela de masa, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Regnitzlosau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit