• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • velin

Rezultate pentru

Velin - Import export

 1. CARTONAL AG

  Elvetia

  Compania CARTONAL AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Velin. Are sediul în Remetschwil, Elvetia.

 2. LOGIPACK GERO GMBH

  Germania

  Compania LOGIPACK GERO GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Velin. Are sediul în Plochingen, Germania.

 3. EURO NARPELL S.R.L.

  Italia

  Compania EURO NARPELL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în San Pietro Mussolino, Italia.

 4. WALKE AG

  Elvetia

  Compania WALKE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Velin. Are sediul în Herisau, Elvetia.

 5. ANTICA MANIFATTURA PELLI SRL

  Italia

  Compania ANTICA MANIFATTURA PELLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Solofra, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CONCERIA TRE EMME S.R.L.

  Italia

  Compania CONCERIA TRE EMME S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Zermeghedo, Italia.

 2. CRESCENTI DI CRESCENTI ANTONINO

  Italia

  Compania CRESCENTI DI CRESCENTI ANTONINO, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Messina, Italia.

 3. NUOVA FLEX S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA FLEX S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 4. INPELLE S.R.L.

  Italia

  Compania INPELLE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Belfiore, Italia.

 5. CONCERIA NEW ENTRY S.R.L.

  Italia

  Compania CONCERIA NEW ENTRY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 1. VIMAPEL S.R.L.

  Italia

  Compania VIMAPEL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în San Miniato, Italia.

 2. PUNTO PELL S.R.L.

  Italia

  Compania PUNTO PELL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 1. IMPRES S.R.L.

  Italia

  Compania IMPRES S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 2. MACCHI E SALVADORI

  Italia

  Compania MACCHI E SALVADORI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 3. MAPEL & C. S.R.L.

  Italia

  Compania MAPEL & C. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în San Miniato, Italia.

 4. IDEA PELLE S.R.L.

  Italia

  Compania IDEA PELLE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Verona, Italia.

 5. SERENISSIMA S.R.L.

  Italia

  Compania SERENISSIMA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Arzignano, Italia.

 6. COMEST ITALIANA S.P.A.

  Italia

  Compania COMEST ITALIANA S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Fiorenzuola D'arda, Italia.

 7. PRODOTTI ALFA S.P.A.

  Italia

  Compania PRODOTTI ALFA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Tromello, Italia.

 8. PRINT IDEA

  Italia

  Compania PRINT IDEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 1. PIEROPAN & BAUCE S.R.L.

  Italia

  Compania PIEROPAN & BAUCE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Arzignano, Italia.

 2. PACCAPELO DIVISIONE PELLAMI S.R.L.

  Italia

  Compania PACCAPELO DIVISIONE PELLAMI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Montegranaro, Italia.

 3. MAR.PEL S.R.L.

  Italia

  Compania MAR.PEL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Tolentino, Italia.

 4. MI.PA. S.R.L.

  Italia

  Compania MI.PA. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Meri', Italia.

 5. FIRENZE PELLAMI S.R.L.

  Italia

  Compania FIRENZE PELLAMI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Castelfranco Di Sotto, Italia.

 6. AL - PELLI S.P.A.

  Italia

  Compania AL - PELLI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 7. CONCERIA DIMAR S.P.A.

  Italia

  Compania CONCERIA DIMAR S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Montorso Vicentino, Italia.

 8. INDUSTRIA PELLAMI VALDARNO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania INDUSTRIA PELLAMI VALDARNO INTERNATIONAL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în San Miniato, Italia.

 9. FUTURA LEATHERS S.P.A.

  Italia

  Compania FUTURA LEATHERS S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Arzignano, Italia.

 10. EUROSTAL S.R.L.

  Italia

  Compania EUROSTAL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, Velin, Piele pentru incaltaminte, și Velin. Are sediul în Castelfranco Di Sotto, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit