• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vehicule - sisteme de navigatie inteligente

Rezultate pentru

Vehicule - sisteme de navigatie inteligente - Import export

 1. PETER HIRT GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Peter Hirt linear ball bearings adapted to be play-free. The components of linear ball bearings, including shaft, ball cage and housing, are individually lapped and honed together in matched sets for each individual linear ball bearing. This ensures no stick-slip effect and maximum lifetime values. Peter Hirt thread gauge feelers are available from the smallest size of 0-200 (ball diameter 0.200 mm) up to size 12 (ball diameter 4.000 mm). The smallest thread gauge feeler at present, size 0-200 with a ruby ball diameter of 0.200 mm, is sized for measuring threads up to size M1.7. The thread gauge feelers are available individually or in a protective wooden box as a 12 pc, 13 pc or 14 pc set. Signal conditioning modules from Peter Hirt are specially calibrated for T-series tranducers with TESA® compatible half-bridge circuit. Modules are available with supply voltages of 5, 12 or 24 VDC and with a bipolar or unipolar output signal of ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 2. MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control si reglare - aparate si instrumente, Informatica - software, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, Electricitate - echipamente de distributie, Electricitate - componente si piese, Electricitate - aparate, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 3. HEINRICH LIBELLENFERTIGUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HEINRICH LIBELLENFERTIGUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Backnang, Germania.

 4. GRANT INSTRUMENTS (CAMBRIDGE) LIMITED

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania GRANT INSTRUMENTS (CAMBRIDGE) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radare si radionavigatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Semnalizare - sisteme si instalatii, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Semnalizare - sisteme si instalatii, Scientific Laboratory Equipment, Data Acquisition Solutions, controlled rate freezer, ap360 Air Purifier, și Data Logger Systems. Are sediul în Cambridgeshire, Regatul Unit.

 5. SC NAVIGPS SRL

  Romania

  Navi-Gps.ro este un magazin online specializat in navigatii dedicate cu android si internet si accesorii navigatii pentru marcile auto: Volkswagen, Skoda, Audi, Bmw, Mercedes, Hyunday, Seat, Ford, Opel, Nissan, Toyota, Land Rover, Dacia, Renault, Alfa Romeo, Honda, Kia, Mazda si Subaru. In magazinul nostru poti cumpara si sisteme de navigatie universale. Livram Gratuit oriunde in tara sistemul de navigatie comandat. Asiguram la cerere montaj in Bucuresti.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MASTERNAUT

  Franta

  Compania MASTERNAUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii rutiere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Cartografie, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, și Cartografie. Are sediul în Puteaux, Franta.

 2. FROTCOM - INTELLIGENT FLEETS

  Portugalia

  Compania FROTCOM - INTELLIGENT FLEETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Carnaxide, Portugalia.

 3. REAL MEDIA SHOP

  Germania

  Compania REAL MEDIA SHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car radio accessories, car navigator, Touch Monitor, și electronic spare parts for vehicles. Are sediul în Neuss, Germania.

 4. VEHCO FRANCE

  Franta

  Compania VEHCO FRANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Brest, Franta.

 5. OWASYS GESTIÓN DE FLOTAS

  Spania

  Compania OWASYS GESTIÓN DE FLOTAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Derio, Spania.

 1. TECHNOTON

  Republica Ceha

  Compania TECHNOTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telematic system. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 2. H. KLEINKNECHT & CO. GMBH

  Germania

  Compania H. KLEINKNECHT & CO. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Siegen, Germania.

 1. MSR-TRAFFIC GMBH

  Germania

  Compania MSR-TRAFFIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Radare si radionavigatie, Electricitate - echipamente de distributie, Echipamente de testare, Radare si radionavigatie, și Electricitate - echipamente de distributie. Are sediul în Pocking, Germania.

 2. WEBEYE IBERIA

  Portugalia

  Compania WEBEYE IBERIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Alcochete, Portugalia.

 3. GERMANO LOPES & CIA., LDA.

  Portugalia

  Compania GERMANO LOPES & CIA., LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Porto, Portugalia.

 4. HUFSCHMIED ZERSPANUNGSSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania HUFSCHMIED ZERSPANUNGSSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semnalizare - sisteme si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, Masini-unelte de taiat, Materiale plastice - utilaje industriale, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, Masini-unelte de taiat, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Bobingen, Germania.

 5. GUARDSAT PORTUGAL

  Portugalia

  Compania GUARDSAT PORTUGAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anti-theft alarm with GPS positioner and tracer, și car tracking. Are sediul în Porto, Portugalia.

 6. NOVATRONICA INNOVATIVE TECHNOLOGY

  Portugalia

  Compania NOVATRONICA INNOVATIVE TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Arvore, Portugalia.

 7. CRAMARO FRANCE

  Franta

  Compania CRAMARO FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - accesorii si echipamente, și Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Morigny Champigny, Franta.

 8. OUTILLAGE PICHLER

  Franta

  Compania OUTILLAGE PICHLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese mecanice, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - accesorii si echipamente, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Wittelsheim, Franta.

 1. BAMO IER GMBH

  Germania

  Compania BAMO IER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semnalizare - sisteme si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, level sensors, și Flow meter. Are sediul în Mannheim, Germania.

 2. ELECTRIC STATION CLIMATISATION ANCIENS ETS BRANGER

  Franta

  Compania ELECTRIC STATION CLIMATISATION ANCIENS ETS BRANGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese mecanice, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Compresoare, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese mecanice, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, și Compresoare. Are sediul în Sartrouville, Franta.

 3. BUNZEL BAUVERMESSUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania BUNZEL BAUVERMESSUNGSTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Erfurt, Germania.

 4. VTEC SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania VTEC SOLUTIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 5. JONESCO

  Franta

  Compania JONESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese mecanice, Vehicule - accesorii si echipamente, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Seclin, Franta.

 6. S N G BARRATT FRANCE

  Franta

  Compania S N G BARRATT FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - componente si piese mecanice, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Charnay-Lès-Mâcon, Franta.

 7. FUNKGERÄTE-VERMIETUNG.DE - SPREENAUTEN GMBH

  Germania

  Compania FUNKGERÄTE-VERMIETUNG.DE - SPREENAUTEN GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. SENSORIK AUSTRIA GES.M.B.H. PROFESSIONELLE SENSORTECHNIK - GLASFASERTECHNIK

  Austria

  Compania SENSORIK AUSTRIA GES.M.B.H. PROFESSIONELLE SENSORTECHNIK - GLASFASERTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, Semnalizare - sisteme si instalatii, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, și Semnalizare - sisteme si instalatii. Are sediul în Lambach, Austria.

 9. KISTLER INSTRUMENTE AG

  Elvetia

  Compania KISTLER INSTRUMENTE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semnalizare - sisteme si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, și pressure sensors. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 10. HANS HUONKER GMBH

  Germania

  Compania HANS HUONKER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Semnalizare - sisteme si instalatii, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Semnalizare - sisteme si instalatii, Metal processing, și rubber-metal connections. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Vehicule - sisteme de navigatie inteligente - Import export

Număr de rezultate

5.111 Intreprinderile