• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vase de pescuit - constructie

Rezultate pentru

Vase de pescuit - constructie - Import export

 1. INTERBALT, UAB

  Lituania

  Compania INTERBALT, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, Santiere navale - constructie, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Brazarea otelurilor si a metalelor, Vase de pescuit - constructie, Santiere navale - constructie, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, și Brazarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în KLAIPEDA, Lituania.

 2. JANNOT MARINE PROPELLERS

  Maroc

  Compania JANNOT MARINE PROPELLERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorii de cupru, bronz si alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, propeller, marine engines and ship propeller units, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Tanger, Maroc.

 3. TRANSMETAL INDUSTRIE

  Franta

  Compania TRANSMETAL INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Saint Mandrier Sur Mer, Franta.

 4. PLASTI PECHE

  Franta

  Compania PLASTI PECHE, care își desfășoară activitatea în domeniul Palane si troliuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii navale, Vase de pescuit - constructie, Constructii navale, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în L Aiguillon Sur Mer, Franta.

 5. WIMBI BOATS

  Franta

  Compania WIMBI BOATS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Chennevieres-Sur-Marne, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KARSTULAN VENE JARVINEN KY

  Finlanda

  Compania KARSTULAN VENE JARVINEN KY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peridocuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kituri pentru barci, Barci cu motor, Vase de pescuit - constructie, Kituri pentru barci, Barci cu motor, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Karstula, Finlanda.

 2. SANI CONFORT

  Tunisia

  Compania SANI CONFORT, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, și Ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 3. SPENCER-CARTER (PROPERTIES) LTD

  Regatul Unit

  Compania SPENCER-CARTER (PROPERTIES) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru pescuit, și Articole pentru pescuit. Are sediul în Falmouth, Regatul Unit.

 4. WESTPLAST AS

  Norvegia

  Compania WESTPLAST AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Leinøy, Norvegia.

 5. DRASSANES I DISENY SA

  Spania

  Compania DRASSANES I DISENY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Vilanova I La Geltru, Spania.

 1. MOONEY (BOATS) LTD

  Irlanda

  Compania MOONEY (BOATS) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Donegal, Irlanda.

 2. OCEANOMAR GUINÉE

  Guineea

  Compania OCEANOMAR GUINÉE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile caught sea fish. Are sediul în Conakry, Guineea.

 1. ASTILLEROS CATA S.L.

  Spania

  Compania ASTILLEROS CATA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Vase de pescuit - constructie, Ambarcatiuni de agrement, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Castellon, Spania.

 2. FISCHEREIGENOSSENSCHAFT PEENEMÜNDUNG FREEST E.G.

  Germania

  Compania FISCHEREIGENOSSENSCHAFT PEENEMÜNDUNG FREEST E.G., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Kröslin, Germania.

 3. DARRAGH LTD

  Irlanda

  Compania DARRAGH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Monaghan, Irlanda.

 4. SUFFOLK TRIMMERS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SUFFOLK TRIMMERS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Bury St Edmunds, Regatul Unit.

 5. CHANTIER NAVAL CROISICAIS

  Franta

  Compania CHANTIER NAVAL CROISICAIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Le Croisic, Franta.

 6. JOSÉ MARIA VILARINHO PESCAS, LDA.

  Portugalia

  Compania JOSÉ MARIA VILARINHO PESCAS, LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Gafanha Da Nazaré, Portugalia.

 7. MACDUFF SHIPYARDS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MACDUFF SHIPYARDS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase de pescuit - constructie, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Macduff, Regatul Unit.

 8. OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS

  Danemarca

  Compania OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kituri pentru barci, și Kituri pentru barci. Are sediul în Nexoe, Danemarca.

 1. SOC LISBONENSE PESCA BACALHAU LDA.

  Portugalia

  Compania SOC LISBONENSE PESCA BACALHAU LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Coimbra, Portugalia.

 2. SULMARE EMPRESA DE PESCA LDA.

  Portugalia

  Compania SULMARE EMPRESA DE PESCA LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Alenquer, Portugalia.

 3. EDUARDO PACHECO SOARES FILHOS LDA.

  Portugalia

  Compania EDUARDO PACHECO SOARES FILHOS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Vila Do Porto, Portugalia.

 4. SOC PESCA FOZ DA NAZARE LDA.

  Portugalia

  Compania SOC PESCA FOZ DA NAZARE LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 5. PESCASIM COMERCIO E INDUSTRIA DE PESCAS LDA.

  Portugalia

  Compania PESCASIM COMERCIO E INDUSTRIA DE PESCAS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Ponta Delgada, Portugalia.

 6. PESCAS ROTA DO VENTO LDA.

  Portugalia

  Compania PESCAS ROTA DO VENTO LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 7. PESCAVE COMPANHIA AVEIRENSE PESCA ARRASTO LDA.

  Portugalia

  Compania PESCAVE COMPANHIA AVEIRENSE PESCA ARRASTO LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Gafanha Da Encarnação, Portugalia.

 8. TROPIPEIXE - PESCAS LDA.

  Portugalia

  Compania TROPIPEIXE - PESCAS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Toledos, Portugalia.

 9. PESCARIAS GONDOMAR GONZALEZ & COVELO, LDA.

  Portugalia

  Compania PESCARIAS GONDOMAR GONZALEZ & COVELO, LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Carreço, Portugalia.

 10. HITO PESCA, LDA.

  Portugalia

  Compania HITO PESCA, LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Viana Do Castelo, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit