• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • variatoare si reductoare de viteza

Rezultate pentru

Variatoare si reductoare de viteza - Import export

 1. BCSA GEAR

  Franta

  Compania BCSA GEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Multiplicatoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Variatoare si reductoare de viteza, turbo multipliers, Reductoare de viteza, industrial reducers, și Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Vaulx-En-Velin, Franta.

 2. HANGZHOU FANGLUN DRIVE EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania HANGZHOU FANGLUN DRIVE EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Hangzhou, China.

 3. MOTOTECNICA SAS

  Italia

  Compania MOTOTECNICA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare electrice - curent alternativ. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Variatoare si reductoare de viteza, brushless motors, Frequency regulators, Variatoare si reductoare de viteza, și variators. Are sediul în San Giovanni In Persiceto, Italia.

 4. 360 RETAIL SUPPLIES LTD.

  Malta

  Compania 360 RETAIL SUPPLIES LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road and motorway traffic control and regulation supplies, industrial shelving, și forklift trucks and lpg-powered transporters for handling merchandise. Are sediul în Zebbug, Malta.

 5. AXOMECA

  Franta

  Compania AXOMECA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, electric motors, Bearings, Pinioane, și cpm bearings. Are sediul în Aubagne, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARTINENA S.L.

  Spania

  Compania MARTINENA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile worm reduction gears, coaxial reducers, manufacture and repair of speed reduction units, și electric motors. Are sediul în Olite, Spania.

 2. WITTENSTEIN

  Franta

  Compania WITTENSTEIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Reductoare de viteza, și racks. Are sediul în Eaubonne, Franta.

 3. MERGER

  Franta

  Compania MERGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii, lifting accessories, leavening cabinets, și Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. Are sediul în Corbas, Franta.

 4. ABM SYSTEMES D'ENTRAINEMENT

  Franta

  Compania ABM SYSTEMES D'ENTRAINEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoreductoare, Motoreductoare, frequency converters, și three-phase ups. Are sediul în Illzach, Franta.

 5. AKPINAR REDUKTOR MOTOR MAKINA

  Turcia

  Compania AKPINAR REDUKTOR MOTOR MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor brakes, speed reducers, Gearboxes, și Engines. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. MOTOVARIO SA

  Franta

  Compania MOTOVARIO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Motoreductoare, Reductoare de viteza, Motoreductoare, variators, și adjustable speed control motors. Are sediul în Genas, Franta.

 2. ELECTRODIS AVIGNON - GROUPE ETN

  Franta

  Compania ELECTRODIS AVIGNON - GROUPE ETN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical engineering, Automation and instrumentation, și sensors. Are sediul în Entraigues Sur La Sorgue, Franta.

 1. INFRANOR ELECTRONICS SAS

  Franta

  Compania INFRANOR ELECTRONICS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Control si reglare - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Variatoare si reductoare de viteza, Variatoare si reductoare de viteza, servo motors, și hydraulic adjustment motors. Are sediul în Lourdes, Franta.

 2. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Portugalia

  Compania SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Variatoare si reductoare de viteza, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, speed variators for transmissions, Variatoare si reductoare de viteza, și industrial reducers. Are sediul în Mealhada, Portugalia.

 3. SM-CYCLO FRANCE SAS

  Franta

  Compania SM-CYCLO FRANCE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Reductoare de viteza, reduction units, și hydraulic transmissions. Are sediul în Serris, Franta.

 4. AUTOUKŁAD

  Polonia

  Compania AUTOUKŁAD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizoare pentru vehicule, Variatoare si reductoare de viteza, Climatizoare pentru vehicule, shock absorbers for trains, motor vehicle repair shops, și Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Tomaszowice, Polonia.

 5. NITRAM

  Franta

  Compania NITRAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baterii, current inverters, și Baterii. Are sediul în Cloyes, Franta.

 6. UNITEC-D GMBH

  Germania

  Compania UNITEC-D GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Variatoare si reductoare de viteza, industrial maintenance, industrial motor spare parts, Variatoare si reductoare de viteza, și axial piston pumps. Are sediul în Gersthofen, Germania.

 7. UNIVERSAL MOTORS - EQUIPAMENTOS ELECTROMECANICOS S A

  Portugalia

  Compania UNIVERSAL MOTORS - EQUIPAMENTOS ELECTROMECANICOS S A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Variatoare si reductoare de viteza, electric motors, și Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Vila Do Conde, Portugalia.

 8. REDIEN

  Franta

  Compania REDIEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Niort, Franta.

 1. DANFOSS COMMERCIAL COMPRESSORS

  Franta

  Compania DANFOSS COMMERCIAL COMPRESSORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frequency regulators, Speed regulator, Industrial maintenance audit, și mechanical workshop. Are sediul în Trévoux Cédex, Franta.

 2. RIDUTTORI ITALIA SRL

  Italia

  Compania RIDUTTORI ITALIA SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, orthogonal reducers, epicyclic reduction gears, Reductoare de viteza, și special reducers. Are sediul în Schio (Vi), Italia.

 3. ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L.

  Italia

  Compania ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, extrusion of plastic materials, Reductoare de viteza, și special reducers. Are sediul în Lendinara, Italia.

 4. A.T.M. TRANSMISSIONS DI RANDAZZO NADIA

  Italia

  Compania A.T.M. TRANSMISSIONS DI RANDAZZO NADIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile three-phase electric motors, pulleys, trapezoidal rubber belts, și profiles. Are sediul în Fiorano Modenese, Italia.

 5. GTD GETRIEBETECHNIK DESSAU GMBH

  Germania

  Compania GTD GETRIEBETECHNIK DESSAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Variatoare si reductoare de viteza, Motoreductoare, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Variatoare si reductoare de viteza, și Motoreductoare. Are sediul în Dessau-Roßlau, Germania.

 6. WITTENSTEIN SPA

  Italia

  Compania WITTENSTEIN SPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, servo motors, Reductoare de viteza, și brushless motors. Are sediul în Sesto San Giovanni (Mi), Italia.

 7. EBM-PAPST ZEITLAUF GMBH & CO. KG.

  Germania

  Compania EBM-PAPST ZEITLAUF GMBH & CO. KG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Variatoare si reductoare de viteza, Motoreductoare, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Variatoare si reductoare de viteza, și Motoreductoare. Are sediul în Lauf, Germania.

 8. DINAMIC OIL GMBH

  Germania

  Compania DINAMIC OIL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, Variatoare si reductoare de viteza, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Transmisii mecanice si componente, Cutii de viteze pentru vehicule, și Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Karlsdorf-Neuthard, Germania.

 9. BONDIOLI & PAVESI S.P.A.

  Italia

  Compania BONDIOLI & PAVESI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Valve pentru robinetarie sanitara, Valve pentru materiale pneumatice, Valve pentru robinetarie sanitara, și Valve pentru materiale pneumatice. Are sediul în Suzzara, Italia.

 10. DASSY GEORGES & FILS

  Belgia

  Compania DASSY GEORGES & FILS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Namur, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit