• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • utilaje de turnare a metalelor prin gravitatie

Rezultate pentru

Utilaje de turnare a metalelor prin gravitatie - Import export

 1. INDUCTION FURNACE SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania INDUCTION FURNACE SERVICES LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje de turnare a metalelor prin gravitatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile induction furnaces. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 2. METALAC

  Serbia

  Compania METALAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje de turnare a metalelor prin gravitatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alloy cast iron, foundry work, non-ferrous metals, și aluminium alloys. Are sediul în Mladenovac, Serbia.

 3. XIN SHUO ELECTRONICS PLASTICS FACTORY

  China

  Compania XIN SHUO ELECTRONICS PLASTICS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje de turnare a metalelor prin gravitatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fuse components. Are sediul în Hengli Dongguan, China.

 4. ÖRNEK FOUNDRY

  Turcia

  Compania ÖRNEK FOUNDRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje de turnare a metalelor prin gravitatie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. MICHAEL KNOLL PRÄZISIONSDREHTEILE E.K.

  Germania

  Compania MICHAEL KNOLL PRÄZISIONSDREHTEILE E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Meerane, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A-Z FORMEN- UND MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania A-Z FORMEN- UND MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Unelte de mana fara motor, brioche moulds, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, și Unelte de mana fara motor. Are sediul în Runding, Germania.

 2. GEBR. GLÄSER MASCHINEN- UND VORRICHTUNGSBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEBR. GLÄSER MASCHINEN- UND VORRICHTUNGSBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Unelte de mana fara motor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Kassel, Germania.

 3. ING. SALLEGGER GMBH & CO. KG

  Austria

  Compania ING. SALLEGGER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, Automatizari - instalatii si echipamente, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, și Automatizari - instalatii si echipamente. Are sediul în Fürstenfeld, Austria.

 4. MBS - MASCHINENBAU STEINER E.U.

  Austria

  Compania MBS - MASCHINENBAU STEINER E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - sudare si brazare, Polizarea otelurilor si a metalelor, Matrite pentru ceramica, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Oteluri si metale - sudare si brazare, Polizarea otelurilor si a metalelor, Matrite pentru ceramica, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Obdach, Austria.

 5. DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH

  Germania

  Compania DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia si Leon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Ettlingen, Germania.

 1. MALSZ GMBH

  Germania

  Compania MALSZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Ottersberg, Germania.

 2. GSN MASCHINEN-ANLAGEN-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania GSN MASCHINEN-ANLAGEN-SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Transmisie mecanica - componente, Intretinere industriala, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Transmisie mecanica - componente, și Intretinere industriala. Are sediul în Rottenburg, Germania.

 1. IDH ANLAGENBAU UND MONTAGE GMBH

  Germania

  Compania IDH ANLAGENBAU UND MONTAGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, Butoaie si bidoane metalice, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Glauchau, Germania.

 2. FLÖDER ANTRIEBSTECHNIK GMBH WMH HERION STÜTZPUNKTLAGER

  Germania

  Compania FLÖDER ANTRIEBSTECHNIK GMBH WMH HERION STÜTZPUNKTLAGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 3. LWF LANG GMBH

  Germania

  Compania LWF LANG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Freze si burghiuri. Are sediul în Feucht, Germania.

 4. CONVITEC GMBH SCHWINGMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK

  Germania

  Compania CONVITEC GMBH SCHWINGMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi transportoare, Sisteme de sortare, Vibratoare industriale - instalatii, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Benzi transportoare, Sisteme de sortare, Vibratoare industriale - instalatii, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Offenbach, Germania.

 5. TECHNOFORM TOBLER GMBH

  Elvetia

  Compania TECHNOFORM TOBLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie grea, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Tinichigerie grea, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Büriswilen, Elvetia.

 6. PHOENIX CONSULTING S.R.L.

  Romania

 7. AGA ZERSPANUNGSTECHNIK GERA GMBH

  Germania

  Compania AGA ZERSPANUNGSTECHNIK GERA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Gera, Germania.

 8. ROLAND RUEGENBERG GMBH

  Germania

  Compania ROLAND RUEGENBERG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru ceramica, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, Matrite pentru ceramica, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Bad Sobernheim, Germania.

 1. HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Unelte de mana fara motor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Unelte de mana fara motor, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Hünfeld, Germania.

 2. OLTROP ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania OLTROP ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, și Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare. Are sediul în Salzgitter, Germania.

 3. FRÖHMEL MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Germania

  Compania FRÖHMEL MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Dreieich, Germania.

 4. FEIMEC AG

  Elvetia

  Compania FEIMEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Castilia si Leon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Matrite pentru ceramica, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Frezarea otelurilor si a metalelor, Matrite pentru ceramica, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Freze si burghiuri. Are sediul în Heerbrugg, Elvetia.

 5. WEMATEC WERKZEUGMASCHINEN UND TECHNISCHER SERVICE INH. BERND DZIERZON

  Germania

  Compania WEMATEC WERKZEUGMASCHINEN UND TECHNISCHER SERVICE INH. BERND DZIERZON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit portabile cu motor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Masini de slefuit portabile cu motor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Rheine, Germania.

 6. BÄR AUTOMATION GMBH

  Germania

  Compania BÄR AUTOMATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, Automatizari - instalatii si echipamente, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, și Automatizari - instalatii si echipamente. Are sediul în Gemmingen, Germania.

 7. BEFA - AUTOMATIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BEFA - AUTOMATIONSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Taierea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Freze si burghiuri. Are sediul în Uhldingen-Mühlhofen, Germania.

 8. KAUTEX MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania KAUTEX MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Reprografie - utilaje si materiale, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Bonn, Germania.

 9. ERLAS ERLANGER LASERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ERLAS ERLANGER LASERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, Reprografie - utilaje si materiale, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Freze si burghiuri, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Erlangen, Germania.

 10. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania MFK MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Reprografie - utilaje si materiale, Frezarea otelurilor si a metalelor, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Albstadt, Germania.