• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • uscatoare de rufe

Rezultate pentru

Uscatoare de rufe - Import export

 1. KW IMMO GMBH

  Elvetia

  Compania KW IMMO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe. Are sediul în Golaten, Elvetia.

 2. CANDY HOOVER BELGIUM

  Belgia

  Compania CANDY HOOVER BELGIUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aspiratoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - aparate mici, Uscatoare de rufe, Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - aparate mici, Uscatoare de rufe, și household washing-machines. Are sediul în Melsbroek, Belgia.

 3. WEIFANG HONGWANG INDUSTRIAL TRADE CO., LTD

  China

  Compania WEIFANG HONGWANG INDUSTRIAL TRADE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe. Are sediul în Weifang, China.

 4. SPOLDZIELNIA SNB W BIALYMSTOKU

  Polonia

  Compania SPOLDZIELNIA SNB W BIALYMSTOKU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe, și Uscatoare de rufe. Are sediul în Bialystok, Polonia.

 5. ASKO APPLIANCES HOLDING AB

  Suedia

  Compania ASKO APPLIANCES HOLDING AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate pentru ceruirea parchetului, Uscatoare de rufe, Aparate pentru ceruirea parchetului, și Uscatoare de rufe. Are sediul în Kvanum, Suedia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIKO AG

  Elvetia

  Compania BIKO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe, și Uscatoare de rufe. Are sediul în Lyssach, Elvetia.

 2. BRUSCIANO ANTONIO

  Italia

 3. EUDORA SOBA VERTRIEBS GMBH

  Austria

 4. NILFISK-ADVANCE A/S

  Danemarca

 5. BIMKO ELEKTRIK

  Turcia

  Verified by europages badge

  BIMKO ELEKTRIK was created in 1993 in Istanbul. Our work started on home appliances spare parts. Over the years, we have also added production capability to our services. Nowadays, BIMKO ELEKTRIK focused in production of filters for cooker hoods. BIMKO ELEKTRIK is one of the biggest cooker hood filter supplier of Turkey, EU countries and India. Our products reach more than 80 countries all around the world through our direct customers, such as, Germany, Netherland, Italy, France, India, and UK. Our company, which adopted principle of customer satisfaction, fast delivery and competitive prices, leading company in its industry. For our company achievements, we participated in ISK SODEX İstanbul, International HVAC&R, Insulation, Pump, Valve, Fitting, Water Treatment, Fire Prevention, Pool and Solar Energy Systems Exhibition in 2021. Also, our company exports to 17 countries. Don't hesitate to contact us for more information and to visit our website! https: //bimko.com/en

 1. RR HANDEL-UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania RR HANDEL-UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Pottendorf, Austria.

 2. JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD

  China

  Compania JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Lanxi, China.

 1. NOKHBA EV VE MUTFAK EŞY.MOB.

  Turcia

  Compania NOKHBA EV VE MUTFAK EŞY.MOB., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ironing boards. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. SKOUSEN.DK

  Danemarca

  Compania SKOUSEN.DK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, Masini de spalat de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, și dish-washer. Are sediul în Risskov, Danemarca.

 3. DEVECIOGLU METAL PLASTIK EV GERECLERI INS. SAN. VE TIC. A.S. - IRONING BOARD -HOUSEWARE - HOUSEHOLD

  Turcia

  Compania DEVECIOGLU METAL PLASTIK EV GERECLERI INS. SAN. VE TIC. A.S. - IRONING BOARD -HOUSEWARE - HOUSEHOLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ironing boards, household clothes dryers, și staircase. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 4. ECOADIGE

  Italia

  Compania ECOADIGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, Masini de spalat si storcatoare industriale, driers for commercial use, clothes dryers, Uscatoare de rufe de uz casnic, și Masini de spalat si storcatoare industriale. Are sediul în Mori, Italia.

 5. TESOMA GMBH

  Germania

  Compania TESOMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marcare si etichetare - utilaje, Reprografie - utilaje si materiale, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Marcare si etichetare - utilaje, Reprografie - utilaje si materiale, Fasonare si legare - utilaje si materiale, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Lichtenau, Germania.

 6. GORENJE SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovacia

  Compania GORENJE SLOVAKIA, S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, Storcatoare de rufe de uz casnic, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, și Storcatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Bratislava - Dubravka, Slovacia.

 7. EURO SHOP MARKET KFT.

  Ungaria

  Compania EURO SHOP MARKET KFT., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, Telefoane mobile, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, și Telefoane mobile. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 8. LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aragazuri, Frigidere de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Electrocasnice - aparate mari, Aragazuri, Frigidere de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 1. ASAF HOME IC VE DIS TICARET

  Turcia

  Compania ASAF HOME IC VE DIS TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente si piese pentru aparate electrocasnice mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, ironing board, Uscatoare de rufe de uz casnic, Built-in Glass Hobs, și quartz heaters. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. WÄRMEPUMPENTROCKNER - INFOS, TESTS & EMPFEHLUNGEN

  Germania

  Compania WÄRMEPUMPENTROCKNER - INFOS, TESTS & EMPFEHLUNGEN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. KARMADA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania KARMADA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, Sanitare - articole, Uscatoare de rufe de uz casnic, și Sanitare - articole. Are sediul în Siauliai, Lituania.

 4. SUZHOU GLOBALSTAR IMP&EXP CO., TLD

  China

  Compania SUZHOU GLOBALSTAR IMP&EXP CO., TLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Suzhou, China.

 5. AQUA BRIGHT RENT

  Belgia

  Compania AQUA BRIGHT RENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, și washing-machines. Are sediul în Berchem, Belgia.

 6. STEWI AG

  Elvetia

  Compania STEWI AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, și Uscatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 7. EURON, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania EURON, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, și Uscatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Cheb , Republica Ceha.

 8. HEINRICH WUSTER GMBH

  Austria

  Compania HEINRICH WUSTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, și Uscatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Imst, Austria.

 9. BEKO PLC

  Regatul Unit

 10. MENAGROS S.A.

  Elvetia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit