• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • uscatoare de par

Rezultate pentru

Uscatoare de par - Import export

 1. EFBE ELEKTROGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania EFBE ELEKTROGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de par, electric egg cookers, friers, Uscatoare de par, și ovens for pizzerias. Are sediul în Bad Blankenburg, Germania.

 2. H2D LTD

  Regatul Unit

  Compania H2D LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment and supplies for hairdressers, equipment for hairdressers, hair straighteners, și hairdressers' curling irons. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 3. ETAP

  Turcia

  Compania ETAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saloane de coafura - echipamente, Uscatoare de maini electrice, professional hair-driers, hotel equipment, Saloane de coafura - echipamente, și Uscatoare de maini electrice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ROYAL HOME APPLIANCES

  Turcia

  Compania ROYAL HOME APPLIANCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. KARMIN PROFESSIONAL

  Canada

  Compania KARMIN PROFESSIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. Are sediul în Salmon Arm, Canada.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LIVO PREMIUM LTD

  China

  Compania LIVO PREMIUM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair straighteners, curling irons, hair dryer, și hair brushes. Are sediul în Dongguan, China.

 2. BABYLISS

  Spania

  Compania BABYLISS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile products for hair. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. FARSHU HOSPITALITY SUPPLIES LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania FARSHU HOSPITALITY SUPPLIES LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de par, și Uscatoare de par. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 4. MHD ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD

  China

  Compania MHD ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair straighteners, și hair irons. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. COMPTOIR ACHAT ET REPRÉSENTATION (CAR)

  Franta

  Compania COMPTOIR ACHAT ET REPRÉSENTATION (CAR), care își desfășoară activitatea în domeniul Saloane de coafura - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saloane de coafura - instrumente, Uscatoare de par, Igiena si frumusete - articole, Piepteni pentru par, Saloane de coafura - instrumente, Uscatoare de par, Igiena si frumusete - articole, și Piepteni pentru par. Are sediul în Marseille, Franta.

 1. TAIZHOU HUANGYAN RONGDA BEAUTY & BARBER CO., LTD.

  China

  Compania TAIZHOU HUANGYAN RONGDA BEAUTY & BARBER CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. Are sediul în Yuanqiao, China.

 2. B.H.D BEAUTY PRODUCTS CO. LTD

  China

  Compania B.H.D BEAUTY PRODUCTS CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. Are sediul în Qingdao, China.

 1. SHENJIAN ELECTRICAL APPLIANCE MANUFACTURER CO., LTD.

  China

  Compania SHENJIAN ELECTRICAL APPLIANCE MANUFACTURER CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - import-export, hair clipper, și Electrocasnice - import-export. Are sediul în Ningbo, China.

 2. ZHEJIANG JIEBO ELECTRICE APPLIANCE CO.,LTD.

  China

  Compania ZHEJIANG JIEBO ELECTRICE APPLIANCE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair dryer, și floor polishing. Are sediul în Yuyao, China.

 3. NINGBO JIAJI ELECTRICAL APPLIANCE FACTORY

  China

  Compania NINGBO JIAJI ELECTRICAL APPLIANCE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. Are sediul în Zhouxiang,cixi, China.

 4. SALLY EUROPE

  Belgia

  Compania SALLY EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair accessories, și hair brushes. Are sediul în Ronse, Belgia.

 5. NINGBO DAZHI ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO DAZHI ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair dryer, și hair dryers - production. Are sediul în Zhejiang, China.

 6. HANILPATECH CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania HANILPATECH CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair dryer, și hair straighteners. Are sediul în Gimpo-Si, Coreea de Sud.

 7. FRISEURBEDARF STOREMEX

  Germania

  Compania FRISEURBEDARF STOREMEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hair conditioners. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. DANA ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania DANA ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional hair-driers. Are sediul în Sant'Antimo, Italia.

 1. JVD SAS

  Franta

  Compania JVD SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de maini electrice, și Uscatoare de maini electrice. Are sediul în Rezé Cedex, Franta.

 2. CIZETA SRL

  Italia

  Compania CIZETA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. Are sediul în Capriolo, Italia.

 3. MIDTJYSK FRISOERCENTER APS

  Danemarca

  Compania MIDTJYSK FRISOERCENTER APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de par, și Uscatoare de par. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 4. CIXI ZHENGPIN ELECTRICAL APPLIANCES CO., LTD

  China

  Compania CIXI ZHENGPIN ELECTRICAL APPLIANCES CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair dryers - production, și straighteners. Are sediul în Cixi, China.

 5. COIFFEURPARTNER AUSTRIA EINKAUFS- UND WARENHANDELS KG

  Austria

  Compania COIFFEURPARTNER AUSTRIA EINKAUFS- UND WARENHANDELS KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse pentru par, Perii de par, Piepteni pentru par, Produse pentru par, Perii de par, și Piepteni pentru par. Are sediul în Stockerau, Austria.

 6. WAHL DEUTSCHLAND GMBH FRISEURGERÄTE

  Germania

  Compania WAHL DEUTSCHLAND GMBH FRISEURGERÄTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de par, și Uscatoare de par. Are sediul în Fernwald, Germania.

 7. SHENZHEN UPO TRADING CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN UPO TRADING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair dryers - production, și hair straightening and permanent wave products. Are sediul în Shezhen, China.

 8. SHENZHEN SANYE EQUIPMENT CO., LTD.

  Armenia

  Compania SHENZHEN SANYE EQUIPMENT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de par. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 9. LIM COMPLEMENTOS DE PELUQUERIA S.L.

  Spania

  Compania LIM COMPLEMENTOS DE PELUQUERIA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de par, și Uscatoare de par. Are sediul în Barcelona, Spania.

 10. VARTA-HUNGARIA KFT

  Ungaria

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit