• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • urbanism - birouri

Rezultate pentru

Urbanism - birouri - Import export

 1. CLICK ONE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CLICK ONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanner 3D. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Design industrial, Urbanism - birouri, Machete pentru constructii, Arhitectura - ateliere de proiectare, Design industrial, Urbanism - birouri, și Machete pentru constructii. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ACTERGIE

  Franta

  Compania ACTERGIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Redon, Franta.

 3. INGENIEURBÜRO FÜR BAUSTATIK, GLAS- UND STAHLBAU

  Germania

  Compania INGENIEURBÜRO FÜR BAUSTATIK, GLAS- UND STAHLBAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Gelnhausen, Germania.

 4. MAGNET DESIGN D.O.O.

  Slovenia

  Compania MAGNET DESIGN D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier contemporan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, și Urbanism - birouri. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 5. IN AND OUT ARCHITECTURE

  Belgia

  Compania IN AND OUT ARCHITECTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, interior architecture, Urbanism - birouri, și architectural firms. Are sediul în Esneux, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ATELIER D'ARCHITECTURE PHILIPPE JASPARD

  Belgia

  Compania ATELIER D'ARCHITECTURE PHILIPPE JASPARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, interior architecture, și bioecological architecture. Are sediul în Dinant, Belgia.

 2. BENG ARCHITECTES ASSOCIES

  Luxemburg

  Compania BENG ARCHITECTES ASSOCIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Urbanism - birouri, Restaurari si renovari de imobile, Urbanism - birouri, construction of public buildings, și architectural studies for recreational facilities. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 3. ANDREW MARTIN PLANNING LTD

  Regatul Unit

  Compania ANDREW MARTIN PLANNING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Dunmow, Regatul Unit.

 4. BECKER ARCHITECTURE & URBANISME

  Luxemburg

  Compania BECKER ARCHITECTURE & URBANISME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, building construction sector appraisals, outdoor installations, și Interior fittings. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 5. CHRISTIAN BARSOTTI - ARCHITECTE

  Luxemburg

  Compania CHRISTIAN BARSOTTI - ARCHITECTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, interior decoration fittings, restoration of old buildings and monuments, și outdoor installations. Are sediul în Bereldange, Luxemburg.

 1. BERNARD CONSTRUCTION

  Belgia

  Compania BERNARD CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Urbanism - birouri, architectural studies for residential building infrastructures, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Urbanism - birouri, și shopping centre construction. Are sediul în Villers-Le-Bouillet, Belgia.

 2. SPECIMEN ARCHITECTS

  Belgia

  Compania SPECIMEN ARCHITECTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, architectural studies for industrial buildings, architectural practice for shopping centres, architectural studies for condominiums, și Urbanism - birouri. Are sediul în Namur, Belgia.

 1. ARCHITECTES ASSOCIES

  Belgia

  Compania ARCHITECTES ASSOCIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, building renovation, și interior architecture. Are sediul în Sprimont, Belgia.

 2. ARCEA

  Belgia

  Compania ARCEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Arhitectura - ateliere de proiectare, Urbanism - birouri, urban furnishings, engineering and environmental engineering studies, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Mons, Belgia.

 3. WITRY & WITRY

  Luxemburg

  Compania WITRY & WITRY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, urban architects, architectural studies for schools and universities, architectural projects for department stores, și Urbanism - birouri. Are sediul în Echternach, Luxemburg.

 4. ARCO ARCHITECTURE COMPANY

  Luxemburg

  Compania ARCO ARCHITECTURE COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Urbanism - birouri, Restaurari si renovari de imobile, timber-built, Office fit-out, și Urbanism - birouri. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 5. MAJA DEVETAK : LANDSCHAFTSARCHITEKTUR

  Luxemburg

  Compania MAJA DEVETAK : LANDSCHAFTSARCHITEKTUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden laying-out, și creation of parks, gardens and terraces. Are sediul în Hosingen, Luxemburg.

 6. DEKTA EXPERTISES

  Franta

  Compania DEKTA EXPERTISES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Avignon, Franta.

 7. ATELIER D'ARCHITECTURE 3A

  Belgia

  Compania ATELIER D'ARCHITECTURE 3A, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, expert activities, Urbanism - birouri, technical assistance, și architectural studies for condominiums. Are sediul în Warcoing, Belgia.

 8. ARCHITECTES PACZOWSKI ET FRITSCH

  Luxemburg

  Compania ARCHITECTES PACZOWSKI ET FRITSCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, architectural studies for hospitals and clinics, shopping and business centre architectural projects, Urbanism - birouri, și urban architects. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. NORTON TAYLOR NUNN

  Regatul Unit

  Compania NORTON TAYLOR NUNN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile town planning, town planning and landscaping advice, town hall planning, și territory and urban planning. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ANDREA WEIER - ATELIER D'URBANISME ET ARCHITECTURE DU PAYSAGE

  Luxemburg

  Compania ANDREA WEIER - ATELIER D'URBANISME ET ARCHITECTURE DU PAYSAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, town planning and landscaping advice, landscape architecture, Urbanism - birouri, și Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Rameldange, Luxemburg.

 3. CHARTER HOUSE PLANNING

  Regatul Unit

  Compania CHARTER HOUSE PLANNING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Burcombe, Regatul Unit.

 4. ARCHITECTURE & URBANISME 21 YVORE SCHILTZ ET ASSOCIÉS

  Luxemburg

  Compania ARCHITECTURE & URBANISME 21 YVORE SCHILTZ ET ASSOCIÉS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, urban architects, architectural studies for institutions, shopping and business centre architectural projects, și Urbanism - birouri. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 5. COMPETENCE GEOTECHNIQUE

  Luxemburg

  Compania COMPETENCE GEOTECHNIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Geology - studies and research, geotechnical surveys, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Schifflange, Luxemburg.

 6. PCR

  Franta

  Compania PCR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile counting system, traffic analysis, și traffic control. Are sediul în Ensues La Redonne, Franta.

 7. MARC WELTER

  Luxemburg

  Compania MARC WELTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, urban architects, și design and architecture. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 8. BUREAU BOUWTECHNIEK

  Belgia

  Compania BUREAU BOUWTECHNIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Urbanism - birouri, Finisari, Urbanism - birouri, building construction sector appraisals, și technical advice on contracts. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 9. PROJECT 21 C

  Belgia

  Compania PROJECT 21 C, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urban architects, urban furnishings, și town planning and landscaping advice. Are sediul în Namur, Belgia.

 10. ECONHOMES

  Franta

  Compania ECONHOMES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Lyon, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru