• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • urbanism - birouri

Rezultate pentru

Urbanism - birouri - Import export

 1. ACTERGIE

  Franta

  Compania ACTERGIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Redon, Franta.

 2. MAGNET DESIGN D.O.O.

  Slovenia

  Compania MAGNET DESIGN D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier contemporan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, și Urbanism - birouri. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 3. INGENIEURBÜRO FÜR BAUSTATIK, GLAS- UND STAHLBAU

  Germania

  Compania INGENIEURBÜRO FÜR BAUSTATIK, GLAS- UND STAHLBAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Gelnhausen, Germania.

 4. ANTEA GROUP

  Belgia

  Compania ANTEA GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari, Urbanism - birouri, Topografie - birouri, Inginerie - asamblori industriali, Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari, Urbanism - birouri, și Topografie - birouri. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. BERNARD CONSTRUCTION

  Belgia

  Compania BERNARD CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Urbanism - birouri, architectural studies for residential building infrastructures, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Urbanism - birouri, și shopping centre construction. Are sediul în Villers-Le-Bouillet, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. T.R. ENGINEERING

  Luxemburg

  Compania T.R. ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, engineering studies for public works, Civil engineering, Urbanism - birouri, și topography. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. NORTON TAYLOR NUNN

  Regatul Unit

  Compania NORTON TAYLOR NUNN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile town planning, town planning and landscaping advice, town hall planning, și territory and urban planning. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. OSBORNE PLANNING

  Regatul Unit

  Compania OSBORNE PLANNING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. SYNTAXE ARCHITECTES

  Belgia

  Compania SYNTAXE ARCHITECTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, architects, Urbanism - birouri, urban furnishings, și shopping and business centre architectural projects. Are sediul în Haut-ittre, Belgia.

 5. ARCEA

  Belgia

  Compania ARCEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Arhitectura - ateliere de proiectare, Urbanism - birouri, urban furnishings, engineering and environmental engineering studies, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Mons, Belgia.

 1. ECONHOMES

  Franta

  Compania ECONHOMES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Lyon, Franta.

 2. CERAU (CENTRE D'ETUDES ET DE RECHERCHES D'ARCHITECTURE ET D'URBANISME)

  Belgia

  Compania CERAU (CENTRE D'ETUDES ET DE RECHERCHES D'ARCHITECTURE ET D'URBANISME), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, bioecological architecture, architects, și architectural studies for institutions. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. STUDIEBUREAU DEMEY

  Belgia

  Compania STUDIEBUREAU DEMEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Technical surveys, Street building, și construction of sewage systems. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 2. BUREAU D'ARCHITECTURE GREISCH

  Belgia

  Compania BUREAU D'ARCHITECTURE GREISCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, architects, urban furnishings, Urbanism - birouri, și architectural studies for industrial plants. Are sediul în Herstal, Belgia.

 3. ANDREA WEIER - ATELIER D'URBANISME ET ARCHITECTURE DU PAYSAGE

  Luxemburg

  Compania ANDREA WEIER - ATELIER D'URBANISME ET ARCHITECTURE DU PAYSAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, town planning and landscaping advice, landscape architecture, Urbanism - birouri, și Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Rameldange, Luxemburg.

 4. JONAS ARCHITECTES ASSOCIÉS

  Luxemburg

  Compania JONAS ARCHITECTES ASSOCIÉS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Restaurari si renovari de imobile, Urbanism - birouri, Restaurari si renovari de imobile, urban architects, și shopping and business centre architectural projects. Are sediul în Ettelbruck, Luxemburg.

 5. MARC WELTER

  Luxemburg

  Compania MARC WELTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, urban architects, și design and architecture. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 6. ARCHITECTURE & URBANISME 21 YVORE SCHILTZ ET ASSOCIÉS

  Luxemburg

  Compania ARCHITECTURE & URBANISME 21 YVORE SCHILTZ ET ASSOCIÉS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, urban architects, architectural studies for institutions, shopping and business centre architectural projects, și Urbanism - birouri. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 7. ARCHITECTURE A+ MARC RIES

  Luxemburg

  Compania ARCHITECTURE A+ MARC RIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, interior decoration fittings, bioecological architecture, restoration of old buildings and monuments, și Urbanism - birouri. Are sediul în Diekirch, Luxemburg.

 8. IPLAN BY MARC GUBBINI ARCHITECTES

  Luxemburg

  Compania IPLAN BY MARC GUBBINI ARCHITECTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Urbanism - birouri, Restaurari si renovari de imobile, Urbanism - birouri, urban architects, și shopping and business centre architectural projects. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. CHARTER HOUSE PLANNING

  Regatul Unit

  Compania CHARTER HOUSE PLANNING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Burcombe, Regatul Unit.

 2. ARCHITECTURE & CREATION

  Belgia

  Compania ARCHITECTURE & CREATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, urban furnishings, feasibility analysis, și landscape architecture. Are sediul în Mons, Belgia.

 3. COEBA, DAVE LEFÈVRE ET ASSOCIÉS

  Luxemburg

  Compania COEBA, DAVE LEFÈVRE ET ASSOCIÉS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Urbanism - birouri, urban architects, shopping and business centre architectural projects, și advice on restructuring. Are sediul în Bereldange, Luxemburg.

 4. ATELIER D'ARCHITECTURE DANIEL DELGOFFE

  Belgia

  Compania ATELIER D'ARCHITECTURE DANIEL DELGOFFE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, architectural studies for schools and universities, Urbanism - birouri, architectural studies for condominiums, și architectural firms. Are sediul în Chaudfontaine, Belgia.

 5. IN AND OUT ARCHITECTURE

  Belgia

  Compania IN AND OUT ARCHITECTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, interior architecture, Urbanism - birouri, și architectural firms. Are sediul în Esneux, Belgia.

 6. BUREAU BOUWTECHNIEK

  Belgia

  Compania BUREAU BOUWTECHNIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Urbanism - birouri, Finisari, Urbanism - birouri, building construction sector appraisals, și technical advice on contracts. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. ARCO ARCHITECTURE COMPANY

  Luxemburg

  Compania ARCO ARCHITECTURE COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Urbanism - birouri, Restaurari si renovari de imobile, timber-built, Office fit-out, și Urbanism - birouri. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 8. PCR

  Franta

  Compania PCR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile counting system, traffic analysis, și traffic control. Are sediul în Ensues La Redonne, Franta.

 9. ACR LUTXANA BARRIA

  Spania

  Compania ACR LUTXANA BARRIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Urbanism - birouri. Are sediul în Bilbao, Spania.

 10. M3 ARCHITECTES

  Luxemburg

  Compania M3 ARCHITECTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, urban furnishings, Urbanism - birouri, Interior fittings, și shopping and business centre architectural projects. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit