• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • unelte portabile cu motor pentru constructii

Rezultate pentru

Unelte portabile cu motor pentru constructii - Import export

 1. METFIX GROUP

  Kazahstan

  Verified by europages badge

  METFIX GROUP has been supplying screws, dowels, consumables, fasteners for fittings, anchors, fasteners, clamps, nails, mounting foam, sealant since 1996. The main reason why customers choose us is our extensive expertise and using components from leading manufacturers, well known across the world. Our fasteners are used both in almost all branches of construction and industry and for minor household repairs. Wide range of plastic fasteners has been produced at the new production facilities: dowels, rebar fixers, fasteners for insulation materials, and also a workshop for packing fasteners into small consumer packaging has been opened. Production control is carried out by experienced specialists using the latest technologies. The quality of the fastening equipment has been confirmed by independent experts who conducted control tests. All products have necessary certificates. We offer to our clients: - constant availability of more than 2500 products in stock, - fast and cheap shipments to any point in the market, - individual approach to every client and, last but not the least, We offer free shipments and installment payments for the orders starting from USD 20 000.

 2. IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Burghausen, Germania.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazi de dus, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Accesorii pentru bai, Dulapuri pentru bai, Bai - mobilier si accesorii, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, mechanical anchor, suspended ceiling accessories, și chemical anchor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. INGCO

  Romania

  Misiunea Ingco, prezentă în peste 180 de țări din întreaga lume, a fost întotdeauna să proiecteze unelte profesionale, de la scule electrice până la unelte de mână, și să le facă accesibile tuturor printr-un raport calitate-preț excelent. Bervas SRL a îmbrățișat imediat această filozofie, angajându-se să o răspândească și pe piața romaneasca începând cu 2018. Sculele Ingco sunt supuse unor controale de calitate continue și scrupuloase, considerând că acest lucru nu trebuie citit doar din punct de vedere al eficienței, ci și din punct de vedere al designului și ergonomiei. Ingco este locul unde prețurile grozave și disponibilitatea excelentă ne fac primul și ultimul loc unde puteți cumpăra unelte și accesorii de înaltă calitate. Fiecare produs este conceput pentru a îmbunătăți calitatea lucrării și a face execuția acesteia mai ușoară, cu intervenții asupra materialelor și tehnologiilor utilizate. Suntem mândri să conducem utilizatorii romani către excelență și să putem spune tuturor: „Fă lumea în mâinile tale”, creează lumea în mâinile tale.

 5. I GAS DIRECT

  Regatul Unit

  Compania I GAS DIRECT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Resouri si lampi pentru camping. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, Roofing accessories, catering, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Sunderland, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 2. LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH

  Germania

  Compania LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Ludwigshafen, Germania.

 3. METALMAN ENGINEERING

  Irlanda

  Compania METALMAN ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blades, discs for polishing machines, pans, și floating floor. Are sediul în Waterford, Irlanda.

 4. PRODICLEAN

  Franta

  Compania PRODICLEAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, sand blasters, și Produse de curatare si intretinere, uz industrial. Are sediul în Larroque, Franta.

 5. FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Germania

  Compania FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, Discuri abrazive, Fixare - materiale, Mobilier pentru ateliere, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Discuri abrazive, Fixare - materiale, și Mobilier pentru ateliere. Are sediul în Neuenkirchen, Germania.

 1. GITANA UAB

  Lituania

  Compania GITANA UAB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Klaipedos R., Lituania.

 2. NORDJYSK LIFT - ODENSE

  Danemarca

  Compania NORDJYSK LIFT - ODENSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, și Ascensoare. Are sediul în Odense Sø, Danemarca.

 1. DEKOR PUHB

  Polonia

  Compania DEKOR PUHB, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, grinders, manual power tools, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Pozna?, Polonia.

 2. BAUDELET MATERIELS

  Franta

  Compania BAUDELET MATERIELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Unelte portabile cu motor, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Hazebrouck, Franta.

 3. INGOLD & BURGERT GMBH

  Germania

  Compania INGOLD & BURGERT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, Aparate de ceruit industriale, Aparate de curatat cu inalta presiune, Securitatea muncii - echipamente si materiale, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Aparate de ceruit industriale, Aparate de curatat cu inalta presiune, și Securitatea muncii - echipamente si materiale. Are sediul în Freiburg, Germania.

 4. SC BB COM CONSULTATIV SRL

  Romania

  Compania SC BB COM CONSULTATIV SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, tools, equipment, Pompe, și milling tools. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 5. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Franta

  Compania TECHNIDIS DOCKS MARITIMES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Feronerie pentru constructii, Unelte de mana fara motor pentru constructii, și Feronerie pentru constructii. Are sediul în Saint Nazaire, Franta.

 6. TOOLBOX HIRE LTD

  Regatul Unit

  Compania TOOLBOX HIRE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 7. VALEITALY

  Italia

  Compania VALEITALY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Perugia, Italia.

 8. PADIMA GMBH HYDRAULIK WERKZEUG

  Germania

  Compania PADIMA GMBH HYDRAULIK WERKZEUG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cricuri hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidraulice - echipamente si instalatii, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Hidraulice - echipamente si instalatii, top hats, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 1. AG PASSIVHAUS

  Germania

  Compania AG PASSIVHAUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Durach, Germania.

 2. HUSQVARNA CONSTRUCTION

  Australia

  Compania HUSQVARNA CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Tuggerah, Australia.

 3. M. TEEVAN HIRE CO LTD

  Regatul Unit

  Compania M. TEEVAN HIRE CO LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. ETABLISSEMENTS BAISE

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS BAISE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Feronerie pentru constructii, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Feronerie industriala, Feronerie pentru constructii, Unelte portabile cu motor pentru constructii, și Cleansing products - industrial. Are sediul în Boussu, Belgia.

 5. JOSEF SCHNURRER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JOSEF SCHNURRER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Weiden i.d.OPf, Germania.

 6. BUILDINGTOOLS GMBH

  Germania

  Compania BUILDINGTOOLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în München, Germania.

 7. WHOLESALE POWER TOOLS

  Statele Unite ale Americii

  Compania WHOLESALE POWER TOOLS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Fort Myers, Statele Unite ale Americii.

 8. ALKALAA FOR POWER TOOLS & TRADING AGENCIES

  Egipt

  Compania ALKALAA FOR POWER TOOLS & TRADING AGENCIES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Cairo, Egipt.

 9. GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH

  Austria

  Compania GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Vopsele si lacuri, Unelte portabile cu motor pentru constructii, Table si benzi din aluminiu, Materiale pentru acoperisuri, Vopsele si lacuri, Unelte portabile cu motor pentru constructii, și Table si benzi din aluminiu. Are sediul în Graz-Neuhart, Austria.

 10. MAX HEIMERL BAU GMBH

  Germania

  Compania MAX HEIMERL BAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, și Unelte portabile cu motor pentru constructii. Are sediul în Schönthal, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Unelte portabile cu motor pentru constructii - Import export

Număr de rezultate

9.177 Intreprinderile