• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor

Rezultate pentru

Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor - Import export

 1. PAUL ZENSEN GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PAUL ZENSEN GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Beckum, Germania.

 2. AM-ZERSPANUNGSTECHNIK ANDREAS MAYER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AM-ZERSPANUNGSTECHNIK ANDREAS MAYER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Waging A. See, Germania.

 3. LÖRKEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LÖRKEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Bad Neuenahr-Ahrweiler, Germania.

 4. GRADAUER GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania GRADAUER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Steinbach, Austria.

 5. KOBILL SRL

  Romania

  Ne ocupam cu import si distributie a echipamentelor de sudare si taiere. Avem o gama larga de aparate de sudura, aparate taiere cu plasma, piese, consumabile pentru acestea. Va oferim cantitati mici si mari de sarma sudura pentru MIG, electrozi inveliti pentru sudare cu arc electric, baghete vergele pentru sudare TIG. De asemenea avem o varietate mare de echipamente de protectie pentru sudori, ca si masti sudura simple si automate, manusi sudor si lacatus, geci piele, sort si ochelari sudura si protectie. Pentru utilizatorii in regim industrial putem oferi aparate de inalta performanta si putere pentru sudari automatizate cu durata activa mare de lucru. Din stoc propriu, aparat de sudare sub strat de flux, statie sudare cu transformator triplu pentru sudarea cu arc electric. Pe partea solara, avem pe stoc tuburi, boilere, controlere solare si pompe pentru un set complet de incalzire a apei. Preturile noastre sunt negociabile si suntem deschisi la colaborari pe termen scurt sau lung, deasemenea produsele noastre pot fi livrate oriunde in tara cu curierat rapid. Va asteptam la magazinul din Brasov sau sa ne sunati pentru mai multe informatii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OTIS TARDA

  Ucraina

  Compania OTIS TARDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal turning, metal milling, Metal processing, și metal products and small parts. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

 2. ADOLF PFEIFFER GMBH

  Germania

  Compania ADOLF PFEIFFER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Mannheim, Germania.

 3. MEIER PROTECH SPANN- UND WERKZEUGTECHNIK

  Elvetia

  Compania MEIER PROTECH SPANN- UND WERKZEUGTECHNIK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Bettwiesen, Elvetia.

 4. ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF)

  Germania

  Compania ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic systems, clamping systems, și systems and equipment for the preparation of french fries. Are sediul în Fellbach, Germania.

 5. DEPO GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DEPO GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Marienfeld, Germania.

 1. WĘGLIKI SPIEKANE BAILDONIT SP. Z O.O

  Polonia

  Compania WĘGLIKI SPIEKANE BAILDONIT SP. Z O.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Katowice, Polonia.

 2. WHG SWISS GMBH

  Elvetia

  Compania WHG SWISS GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Widnau, Elvetia.

 1. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Portugalia

  Compania SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Variatoare si reductoare de viteza, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, speed variators for transmissions, Variatoare si reductoare de viteza, și industrial reducers. Are sediul în Mealhada, Portugalia.

 2. FRAISA

  Franta

  Compania FRAISA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal drilling, cutting tools, Press tools, și equipment tools. Are sediul în Décines, Franta.

 3. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Germania

  Compania LIMA CUTTING TOOLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 4. ASTOR SCHNEIDWERKZEUGE GMBH

  Germania

  Compania ASTOR SCHNEIDWERKZEUGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Storkow, Germania.

 5. ABCO EUROPE

  Franta

  Compania ABCO EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Lamballe, Franta.

 6. NEW LONDON METAL WORKS

  Regatul Unit

  Compania NEW LONDON METAL WORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chiuvete de bucatarie, Marchize, Scari si balustrade, Chiuvete de bucatarie, Marchize, Scari si balustrade, și metalwork. Are sediul în Leyton, Regatul Unit.

 7. WEISS WERKZEUGTECHNIK

  Germania

  Compania WEISS WERKZEUGTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Kolbingen, Germania.

 8. MOLDATA - MOLD SERVICES

  Portugalia

  Compania MOLDATA - MOLD SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, mould building, CNC milling, și Matrite de precizie. Are sediul în Vieira De Leiria, Portugalia.

 1. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutirea uneltelor din otel sau metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica, Ferastraie portabile cu motor, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica, și Ferastraie portabile cu motor. Are sediul în Oberndorf, Germania.

 2. REMO OUTILLAGE SARL

  Franta

  Compania REMO OUTILLAGE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bending presses, hydraulic presses, și horizontal presses. Are sediul în Carrières Sur Seine, Franta.

 3. APPARATEBAU FÜR DAS GRAPHISCHE GEWERBE GMBH

  Germania

  Compania APPARATEBAU FÜR DAS GRAPHISCHE GEWERBE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, și Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii. Are sediul în Geretsried-Gelting, Germania.

 4. CNCMACHINES

  Statele Unite ale Americii

  Compania CNCMACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Taizhou, Statele Unite ale Americii.

 5. VONAC GMBH

  Elvetia

  Compania VONAC GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal products for welding, și accessories for welding. Are sediul în Thayngen, Elvetia.

 6. IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH

  Germania

  Compania IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Chei de strangere, Scule pentru inlaturarea aschiilor, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Chei de strangere, și Scule pentru inlaturarea aschiilor. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 7. PREMAG MASCHINEN AG

  Elvetia

  Compania PREMAG MASCHINEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini-unelte de taiat, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Bremgarten, Elvetia.

 8. H&M GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Germania

  Compania H&M GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutirea uneltelor din otel sau metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Scule si feronerie, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, și Scule si feronerie. Are sediul în Illerrieden, Germania.

 9. OCH GMBH

  Germania

  Compania OCH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Masini de slefuit portabile cu motor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru debitare, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Masini de slefuit portabile cu motor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, și Masini-unelte pentru debitare. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 10. KÄSTNER PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Germania

  Compania KÄSTNER PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutirea uneltelor din otel sau metal, Polizarea otelurilor si a metalelor, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Ascutirea uneltelor din otel sau metal, Polizarea otelurilor si a metalelor, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Steinbach-Hallenberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor - Import export

Număr de rezultate

1.887 Intreprinderile