• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turnare de cd-rom si dvd

Rezultate pentru

Turnare de cd-rom si dvd - Import export

 1. PRINTMASTA

  Polonia

  Verified by europages badge

  Fabrica de presare și tipărire CD/DVD/BD Printmasta este un specialist în domeniul producției, tipăririi și presarii CD/DVD/BD. Apăsarea/replicarea și duplicarea CD-urilor și DVD-urilor. Oferta noastra: replicare cd (presare), duplicare cd (copiere), imprimare pe CD/DVD/BD, de asemenea volume mici si medii, UV digital, imprimare offset si serigrafie, duplicare si presare CD/DVD, productie ambalaje disc precum; digipack/digipak, digifile, digisleeve, portofel/cardwallet din carton, coperți CD/DVD, broșuri, huse și incrustații, huse pentru discuri de vinil, acoperire UV selectivă posibilă și volume mai mici. Suntem producători de casete audio analogice. Vă putem duplica caseta, imprimăm autocolante pentru caseta dvs. și ne ocupăm de imprimarea ambalajelor pentru caseta dvs. De asemenea, imprimăm pe hârtie - cataloage, mape, fluturași, cărți de vizită. Producem, de asemenea, ambalaje tipărite și cutii de carton tipărite personalizate pentru multe tipuri de produse - cutii de săpun și cosmetice, cutie de cadou, cutie de produse, cutie de poștă, cutie de ulei CDB imprimată, cutie de cadou din hârtie, cutie de parfum, cutie de ambalare, cutie cadou de vin, bijuterii. cutie, cutie cosmetică, cutie de ciocolată, cutie de ambalare. Solicitați o ofertă pe cutie de carton și ambalaje din carton imprimate personalizate, putem realiza dimensiunea și tipul de care aveți nevoie, chiar și în cantitate mică. Cele mai mici prețuri, cea mai bună calitate.

 2. THE BOOKLETS PRINT

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania THE BOOKLETS PRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare de CD-ROM si DVD. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising printed matter - printing, Catalogs, flyers, books, booklets, CD and DVD printing house, CD / DVD packaging production, Digipack, digifile, cardboard wallet / sleeve / envelope, Vinyls and cardboard wallets for vinyls, și USB / Pendive and cardboard packaging for USB. Are sediul în Stare Babice, Polonia.

 3. OPTI MEDIEN CENTER GESELLSCHAFT FÜR DIGITALEN MEDIENSERVICE MBH

  Germania

  Compania OPTI MEDIEN CENTER GESELLSCHAFT FÜR DIGITALEN MEDIENSERVICE MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare de CD-ROM si DVD. Are sediul în Haar, Germania.

 4. PRESSAGE.EU

  Belgia

  Compania PRESSAGE.EU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare de CD audio. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Turnare de CD-ROM si DVD, CD pressing, cd duplicators, și pressing. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. BILD + TONTECHNIK STASSWENDER

  Germania

  Compania BILD + TONTECHNIK STASSWENDER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare de CD-ROM si DVD. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile duplication of CDs, USB connectors, și Audiovisual equipment. Are sediul în Trostberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRAXISPRINT GMBH

  Germania

  Compania PRAXISPRINT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Audio-vizual - productie si distributie, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, și Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Potsdam, Germania.

 2. CD-R COPY SERVICE

  Belgia

  Compania CD-R COPY SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare de CD-ROM si DVD. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dvd burners. Are sediul în Berchem, Belgia.

 3. ERZSCHLAG GBR

  Germania

  Compania ERZSCHLAG GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, și Software hosting. Are sediul în Aue, Germania.

 4. CRYSTAL TON 2

  Bulgaria

  Compania CRYSTAL TON 2, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastering - CD. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, și Turnare de CD-ROM si DVD. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. REPLIQ MEDIA

  Polonia

  Compania REPLIQ MEDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare de CD-ROM si DVD. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. BAUER STUDIOS GMBH

  Germania

  Compania BAUER STUDIOS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - suporturi de stocare a datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Tipografie, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, și Multimedia - editii electronice. Are sediul în Ludwigsburg, Germania.

 2. GL AUDIO

  Germania

  Compania GL AUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Compact discuri, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, și Compact discuri. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. OLIVER GÄBEL

  Germania

  Compania OLIVER GÄBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Publicitate audio si video - productie si realizari, Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Kiel, Germania.

 2. ONLINE PRESENTATIONS LTD.

  Germania

  Compania ONLINE PRESENTATIONS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Publicitate audio si video - productie si realizari, Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Hersbruck, Germania.

 3. CARL ENGELS NACHF. GMBH & CO KG

  Germania

  Compania CARL ENGELS NACHF. GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editii multimedia, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editii multimedia, și Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video. Are sediul în Köln, Germania.

 4. YOU MOVIESTAR

  Germania

  Compania YOU MOVIESTAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Publicitate audio si video - productie si realizari, Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 5. COMPRESS GMBH

  Germania

  Compania COMPRESS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - suporturi de stocare a datelor, Tipografie, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Informatica - suporturi de stocare a datelor, Tipografie, CD-ROM - turnare, și Turnare de CD-ROM si DVD. Are sediul în München, Germania.

 6. FARBFILM HOME ENTERTAINMENT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FARBFILM HOME ENTERTAINMENT GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, și Creatie publicitara - graficieni, designeri. Are sediul în Berlin, Germania.

 7. EDITION TONGER GMBH

  Germania

  Compania EDITION TONGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editii multimedia, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editii multimedia, și Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 8. DIG IT! MEDIA

  Germania

  Compania DIG IT! MEDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Publicitate audio si video - productie si realizari, Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Kernen Im Remstal, Germania.

 1. HANS-PHILIPP GRAF / H-PEH MASTERING

  Germania

  Compania HANS-PHILIPP GRAF / H-PEH MASTERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CD-ROM - turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Crearea si producerea CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Crearea si producerea CD-ROM si DVD, și Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. PLAY VIDEO VERTRIEB UND GASTRONOMIE GMBH

  Germania

  Compania PLAY VIDEO VERTRIEB UND GASTRONOMIE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, și Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video. Are sediul în Bremen, Germania.

 3. MYCOS MEDIA GMBH

  Germania

  Compania MYCOS MEDIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - suporturi de stocare a datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, Tipografie, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Ambalaje din hartie si carton, Tipografie, CD-ROM - turnare, și Turnare de CD-ROM si DVD. Are sediul în Hennstedt, Germania.

 4. CARGO RECORDS GMBH

  Germania

  Compania CARGO RECORDS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editii multimedia, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editii multimedia, și Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. MEINUNTERNEHMENSFILM GMBH

  Germania

  Compania MEINUNTERNEHMENSFILM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Publicitate audio si video - productie si realizari, Turnare de CD-ROM si DVD, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 6. STUDIO HAMBURG POSTPRODUCTION GMBH

  Germania

  Compania STUDIO HAMBURG POSTPRODUCTION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, și Creatie publicitara - graficieni, designeri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. LOTHAR RIEDL TV AND FILM PRODUCTION PRODUCTION

  Austria

  Compania LOTHAR RIEDL TV AND FILM PRODUCTION PRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Creatie publicitara - graficieni, designeri, și Agentii de publicitate. Are sediul în Wals-Himmelreich, Austria.

 8. TONTRÄGERHERSTELLUNGSSERVICE THS-GMBH

  Germania

  Compania TONTRÄGERHERSTELLUNGSSERVICE THS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - suporturi de stocare a datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Turnare de CD audio, Multimedia - editii electronice, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Turnare de CD audio, și Multimedia - editii electronice. Are sediul în Montabaur, Germania.

 9. MICHAEL ETTENAUER, IMMEDIA VIDEO

  Austria

  Compania MICHAEL ETTENAUER, IMMEDIA VIDEO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Turnare de CD-ROM si DVD, Multimedia - editii electronice, Creatie publicitara - graficieni, designeri, și Agentii de publicitate. Are sediul în Altenmarkt Im Pongau, Austria.

 10. BERNHARD MARCHAND

  Germania

  Compania BERNHARD MARCHAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sonorizare - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Sonorizare - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, CD-ROM - turnare, și Turnare de CD-ROM si DVD. Are sediul în Nettersheim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit