• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gpl - instalatii industriale

Rezultate pentru

Gpl - instalatii industriale - Turcia

Turcia
 1. SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPL - instalatii industriale, GPL - instalatii industriale, electronic scales, industrial conveyor chains, și gas bottle filling systems. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DURULSAN

  Turcia

  Compania DURULSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPL - instalatii industriale, Components for LPG equipment, gas and lpg stoves for industrial use, GPL - instalatii industriale, și lpg installation. Are sediul în Korfez, Turcia.

 3. VALVOS VANA

  Turcia

  Compania VALVOS VANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL - instalatii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pneumatic actuators, și metal expansion compensators. Are sediul în istanbul, Turcia.

 4. AKTIF OTOGAZ

  Turcia

  Compania AKTIF OTOGAZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL - instalatii industriale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. IZMIR OCAK SERVISI

  Turcia

  Compania IZMIR OCAK SERVISI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL - instalatii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile liquid gas burners, și centralised plants for lpg. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EUROPUMP LTD

  Turcia

  Compania EUROPUMP LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL - instalatii industriale. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. REPKON LTD.

  Turcia

  Compania REPKON LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul GPL - instalatii industriale. Are sediul în Istanbul, Turkey, Turcia.

 3. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Verified by europages badge
 4. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania KAYADERELI CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Materiale inerte pentru constructii, Conducte, Tevarie industriala, Gazoducte si conducte - instalatii, Aditivi pentru ciment si mortar, Fructe uscate, fresh fruit, și fresh vegetables. Are sediul în Adana, Turcia.

 5. ATMOSFER MACHINERY

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ATMOSFER MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Industria chimica - import-export, Ingrasaminte chimice, Chimie - produse de baza si derivate, Grasimi industriale, Produse pentru epurarea apelor, Sea water desalinators, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și homogenizers. Are sediul în Etimesgut/ankara, Turcia.

 1. TEM OTOGAZ

  Turcia

  Compania TEM OTOGAZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaz petrolier lichefiat - instalatii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gpl tanks, lpg distributor, corrugated roofing, și LPG systems, vehicle. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. DOGUMAK IC DIS TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania DOGUMAK IC DIS TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaz petrolier lichefiat - instalatii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gpl tanks, și colle chaussure. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. FGS OTO LPG TANKLARI

  Turcia

  Compania FGS OTO LPG TANKLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaz petrolier lichefiat - instalatii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gpl tanks, și gpl tanks. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. TOYA MAKINA SANAYI VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania TOYA MAKINA SANAYI VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare industriale electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosuri industriale - instalatii, și Cosuri industriale - instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SISTEM TEKNIK ENDUSTRIYEL ELEKTRONIK SISTEMLER SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania SISTEM TEKNIK ENDUSTRIYEL ELEKTRONIK SISTEMLER SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosuri industriale - instalatii, și Cosuri industriale - instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GEMSAN GENEL ENDUSTRI MUHENDISLIK HIZMETLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania GEMSAN GENEL ENDUSTRI MUHENDISLIK HIZMETLERI SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale - conceptie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, și Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. UZMAN ISI MAKINA PLASTIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania UZMAN ISI MAKINA PLASTIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosuri industriale - instalatii, și Cosuri industriale - instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. SOGUTMA MUTFAK ELEMANLARI SAN

  Turcia

  Compania SOGUTMA MUTFAK ELEMANLARI SAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ÇETINEL SOGUTMA SAN TIC

  Turcia

  Compania ÇETINEL SOGUTMA SAN TIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. ÇOSKUNOGULLARI LTD STI

  Turcia

  Compania ÇOSKUNOGULLARI LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ÇAG ISITMA KLIMA SAN VE TIC LM TSTI

  Turcia

  Compania ÇAG ISITMA KLIMA SAN VE TIC LM TSTI, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DONANIM INSAAT TIC MAK ISI SAN

  Turcia

 3. IZOKLIMA

  Turcia

  Compania IZOKLIMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. UZAY KAZAN TES MAKINA SAN TIC VE PAZ LTD

  Turcia

  Compania UZAY KAZAN TES MAKINA SAN TIC VE PAZ LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. GÜMÜS GÜNES SOGUTMA

  Turcia

  Compania GÜMÜS GÜNES SOGUTMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. KURTARAN SOGUTMA SANAYI

  Turcia

  Compania KURTARAN SOGUTMA SANAYI, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ÖZKAR SOGUTMA KLIMA ISA KAYA

  Turcia

  Compania ÖZKAR SOGUTMA KLIMA ISA KAYA, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. ASTEM DOGALGAZ ELK MAK

  Turcia

  Compania ASTEM DOGALGAZ ELK MAK, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. YAGMUR TEKNIK KALORIFER VE POMPA SANAYI TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania YAGMUR TEKNIK KALORIFER VE POMPA SANAYI TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidraulice - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire industriala - instalatii si material, Schimbatoare de caldura, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire industriala - instalatii si material, și Schimbatoare de caldura. Are sediul în Izmir, Turcia.

 10. DAMLA MÜHENDISLIK VE YAPI MALZEMELERI

  Turcia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit