• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turbocompresoare

Rezultate pentru

Turbocompresoare - Import export

 1. AERZEN FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AERZEN FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare cu piston si surub. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pneumatice - compresoare, Compresoare de aer - unelte si accesorii, Turbocompresoare, Pneumatice - compresoare, Compresoare de aer - unelte si accesorii, și Turbocompresoare. Are sediul în Antony Cedex, Franta.

 2. TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE

  Italia

  Compania TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbines for turbochargers, intercooler system turbochargers, turbosuperchargers, și electronic switchboards. Are sediul în San Gregorio D'ippona, Italia.

 3. SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES

  Franta

  Compania SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, Automobile, Turbocompresoare, și Automobile. Are sediul în Fougères, Franta.

 4. C&E TURBOCHARGERS

  Olanda

  Compania C&E TURBOCHARGERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. Are sediul în Amersfoort, Olanda.

 5. FIMA MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania FIMA MASCHINENBAU GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. Are sediul în Obersontheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HF TURBO

  Polonia

  Compania HF TURBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbine repairs. Are sediul în Pabianice, Polonia.

 2. TURBO INTERNACIONAL S.L:

  Spania

  Compania TURBO INTERNACIONAL S.L:, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbosuperchargers, bushings and bearings for turbochargers, reconditioning of turbochargers, și turbines for turbochargers. Are sediul în Arganda Del Rey, Spania.

 3. KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M.

  Polonia

  Compania KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. Are sediul în Bialystok, Polonia.

 4. ROBOR

  Italia

  Compania ROBOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbines, clutch, și turbine inspection. Are sediul în Corato, Italia.

 5. TURBOGROUP

  Italia

  Compania TURBOGROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbine inspection, și turbine repairs. Are sediul în Novara, Italia.

 1. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Polonia

  Compania TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbines. Are sediul în Chorzelów, Polonia.

 2. DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS

  Portugalia

  Compania DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bushings and bearings for turbochargers, shafts for turbochargers, turbines for turbochargers, și reconditioning of turbochargers. Are sediul în São Domingos De Rana, Portugalia.

 1. INGERSOLL RAND GMBH

  Germania

  Compania INGERSOLL RAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, compressed air systems and equipment, electric compressors, și Turbocompresoare. Are sediul în Oberhausen, Germania.

 2. TURBO-TECH

  Polonia

  Compania TURBO-TECH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, Turbine, reconditioning of turbochargers, turbines for turbochargers, Piese de schimb pentru automobile, și Turbine. Are sediul în Łódź, Polonia.

 3. THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD

  Regatul Unit

  Compania THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, și Turbocompresoare. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 4. TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL

  Italia

  Compania TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. Are sediul în Ghedi, Italia.

 5. REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW

  Polonia

  Compania REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbosuperchargers, și turbines for turbochargers. Are sediul în Mielec, Polonia.

 6. SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O

  Polonia

  Compania SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bushings and bearings for turbochargers, shafts for turbochargers, turbines for turbochargers, și reconditioning of turbochargers. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. DIEN GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania DIEN GROUP S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, car spare parts, reconditioning of turbochargers, și Turbocompresoare. Are sediul în Matera, Italia.

 8. GENERAL TURBO

  Tunisia

  Compania GENERAL TURBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. Are sediul în Sousse, Tunisia.

 1. TURBOJULITA

  Polonia

  Compania TURBOJULITA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbines for turbochargers. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 2. DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL

  Spania

  Compania DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile static and dynamic balancing of industrial plant and machinery. Are sediul în Tarragona, Spania.

 3. FB ENGINEERING SRL

  Italia

  Compania FB ENGINEERING SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbine inspection, și shafts for turbochargers. Are sediul în Roma, Italia.

 4. INGVAR INGRIDS AB

  Suedia

  Compania INGVAR INGRIDS AB, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blowers, și vacuum cleaners. Are sediul în Ludvika, Suedia.

 5. SUNSHINE MACHINERY&ELECTRONIC CO., LTD

  China

  Compania SUNSHINE MACHINERY&ELECTRONIC CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. Are sediul în Pingxiang, China.

 6. TECHMOT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania TECHMOT SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbosuperchargers, și injectors for motors. Are sediul în Choroszcz, Polonia.

 7. ROTORTECH

  Polonia

  Compania ROTORTECH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nitrile gloves. Are sediul în Katowice, Polonia.

 8. F.H.U. AUTO-TRANS JANUSZ ELMERYCH

  Polonia

  Compania F.H.U. AUTO-TRANS JANUSZ ELMERYCH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbosuperchargers, turbine repairs, și compressor repair. Are sediul în Iława, Polonia.

 9. REVISIONI TURBO

  Italia

  Compania REVISIONI TURBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, turbine inspection, turbine repairs, Turbocompresoare, și turbines for turbochargers. Are sediul în Isernia, Italia.

 10. ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN

  Polonia

  Compania ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbocompresoare. Are sediul în Pruszków, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit