• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turba - utilaje si materiale pentru extractie

Rezultate pentru

Turba - utilaje si materiale pentru extractie - Import export

 1. STAUDACHER MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STAUDACHER MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Bad Schussenried, Germania.

 2. VITEBSKENERGO RUE

  Belarus

  Compania VITEBSKENERGO RUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile peat. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 3. ALBERT ZUBRÄGEL MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania ALBERT ZUBRÄGEL MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Lohne, Germania.

 4. DIFCO LTD

  Regatul Unit

  Compania DIFCO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile peat products. Are sediul în Belfast, Regatul Unit.

 5. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Extractie miniera - utilaje si materiale, Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Deutschfeistritz, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GLS GRUP GROUP OF COMPANY

  Turcia

  Compania GLS GRUP GROUP OF COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, și Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PINDSTRUP MOSEBRUG SAE

  Spania

  Compania PINDSTRUP MOSEBRUG SAE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, și Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Merindad De Rio Ubierna, Spania.

 3. FUZHOU CHENGLONG ROCKDRILL CO. LTD.

  China

  Compania FUZHOU CHENGLONG ROCKDRILL CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Fuzhou, China.

 4. XINXIANG CITY ZHENYUAN MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD.

  China

  Compania XINXIANG CITY ZHENYUAN MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Xinxiang City, China.

 5. BIOLAND TOZEGFELDOLGOZO KFT

  Ungaria

  Compania BIOLAND TOZEGFELDOLGOZO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, și Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Potrete, Ungaria.

 1. ENERGY ALLIANCE

  Ucraina

  Compania ENERGY ALLIANCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, și Turba - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. DIFFUSION AUTIERO SARL

  Franta

 1. TOTEMA ENGINEERING E A D

  Bulgaria

 2. ARBASI MICHELE & C. S.A.S.

  Italia

 3. CALBRITA - SOCIEDADE DE BRITAS, S.A.

  Portugalia

 4. DOOSAN INFRACORE EUROPE

  Belgia

  Compania DOOSAN INFRACORE EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Extractie miniera - utilaje si materiale, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Frameries, Belgia.

 5. STONE DESIGN

  Franta

  Compania STONE DESIGN, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, și Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Vivonne, Franta.

 6. CARDEM

  Belgia

  Compania CARDEM, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, flooring, chimneys, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Bievre, Belgia.

 7. REV MACCHINE S.R.L.

  Italia

 8. MONTBELIARD BELFORT ENROBES

  Franta

  Compania MONTBELIARD BELFORT ENROBES, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Nommay, Franta.

 1. DEMARAIS GERARD MATERIEL

  Franta

  Compania DEMARAIS GERARD MATERIEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Extractie miniera - utilaje si materiale, Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Salaise Sur Sanne, Franta.

 2. RSBAUMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania RSBAUMASCHINEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, earthmoving machinery and equipment, excavators, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Bockhorn, Germania.

 3. ALUPORT - MATRIZES DE PORTUGAL, LDA.

  Portugalia

 4. RICAMBI SERVICE S.N.C.

  Italia

 5. SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN

  Germania

  Compania SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Chirurgie - instrumente, Echipamente de testare, Extractie miniera - utilaje si materiale, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Chirurgie - instrumente, și Echipamente de testare. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. PEPINO S.L.

  Spania

 7. AKDENIZ MINERAL KAYNAKLARI A S

  Turcia

  Compania AKDENIZ MINERAL KAYNAKLARI A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. KANT LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ucraina

 9. SNC CHARIER ENVIRONNEMENT

  Franta

 10. TAMBURINI GIUSEPPE

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Turba - utilaje si materiale pentru extractie - Import export

Număr de rezultate

239 Intreprinderile