• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tricotaje

Rezultate pentru

Tricotaje - Import export

 1. SUPRAKNITS

  Madagascar

  Verified by europages badge

  SUPRAKNITS is a company based in Antananarivo specialising in the manufacture of knitwear and other textile articles. We manufacture knitwear and pullovers for men, women and children. We combine modern techniques with the know-how of our team to create clothes of an exceptionally high quality. We comply with the most stringent quality standards. Expertise, passion and excellence are our watchwords. Each of our creations is inspired by the rich culture and beauty of Madagascar, reflecting the age-old textile heritage of the country. We make every effort to meet the needs of our customers while addressing social, economic and environmental concerns. Applying these principles will enable us to contribute to a responsible textile industry and to become a leading player in the sector. Our production capacity has now reached 25, 000 articles per month. Since it was created in 2011, SUPRAKNITS has made every effort to promote the art of knitwear. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. NUOVA CONFEZIONE

  Italia

  Verified by europages badge

  30 years experience in the manufacture of men's and women's knitwear, with first prototype creation. Our clothing is entirely manufactured in house, from weaving to and making to packing. Our staff is highly qualified: modelling, weaving, making and quality control of the finished clothing item. Our strengths lie in the high quality of our products (pure cashmere jumpers, leather jumpers)

 3. YOGESHWARI TRICOT

  Réunion

  Verified by europages badge

  Compania YOGESHWARI TRICOT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, silk knitwear, angora yarns, merino wool jumper, articles for wardrobes, cashmere yarn, linen yarns, cotton threads, și Confectii pentru femei. Are sediul în Saint Pierre, Réunion.

 4. MIDA TESSILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MIDA TESSILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Moda - stilisti, Tesaturi, Pulovere, Haine barbatesti, Tricotaje, Textile - import-export, knitwear factory, și custom knitwear. Are sediul în Barletta, Italia.

 5. MAGLIFICIO PISANI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MAGLIFICIO PISANI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitwear, high fashion headgear, knitwear factory, own production, knitwear accessories, fashion workshops, și samples. Are sediul în Cilavegna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAGLIFICIO LADY B

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MAGLIFICIO LADY B, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitwear factory, knitwear, women's sweaters, knitwear accessories, high fashion knitwear, cashmere knitwear, fashion workshops, men's sweaters, și knitwear. Are sediul în Agliana, Italia.

 2. LABORATORIO TESSIE MOL

  Republica Moldova

  Laboratorio Tessile Mol S.R.L. este o intrerindere care presteaza servicii de tricoraj, crearea confecţiilor pentru barbaţi si femei. Laboratorio Tessile Mol are o istorie de durata in sectorul dat, prestînd serviicii din domeniu timp de 15 ani. Întreprinderea dispune de utilaj performant şi cu un număr de 300 persoane califica. Articolele de îmbrăcăminte produse da catre Laboratorio Tessile Mol au fost exportate in asa tari ca Italia, Germania, SUA, fiind respactate amanuntit crintele si standardele Uniunii Europene din scatorul dat.

 3. SC TEXTIL CONF SERV SRL

  Romania

  Societatea noastra se numeste SC. TEXTIL CONF SERV SRL, CUI: 38075442, J20/1242/2017, are sediul in Romania, loc.Petrosani , str. Oituz , bl.5 , sc.2, ap.15, dar ca punct de lucru in loc.Petrila , str. Republicii, nr.26.CAEN -1392. Noi producem confectii din tricotaje in sistem lohn si am dorii o relatie de colaborare cu firma dumneavoastra. Va enumeram utilajele de care dispunem noi la fabrica astfel: kett finetea 22-3 bucati kett finetea 16-15 bucati kett finetea 10-5 bucati kett finetea 7-4 bucati triplok 1 ac - 2 bucati triplok 2 ace - 3 bucati 0V - 2 bucati Uberdek -1 bucata masina 33-1 bucata cheita - 2 bucati liniare - 2 bucati 2 manechine luminoase Avem un numar de 20 de salariati . Capacitatea noastra de productie este de 200-400 de bucati/ zi in functie de complexitatea modelelor. Am lucrat pentru brenduri cum ar fi ; Benetton, Valentino, Paris Hilton, Burberry, Max Mara, Tomax (articole copii), Escorpion, Zara. Pentru articolele de finete - 07-10 minutul de lucru este de 0, 10 centi/minut. Pentru articolele de finete - 16 minutul de lucru este de 0, 15 centi/minut. Pentru articolele de finete - 22 minutul de lucru este de 0, 20 centi/minut. Persoane de contact: - Cristina Pentek - +40744856617- administrator - Krausz Daniela - +40727767294- contabil Persoane de contact care vorbeste limba engleza : - Pavel Mihai - +40785474232

 4. MALHINHAS - INDÚSTRIA DE MALHAS LDA.

  Portugalia

  Compania MALHINHAS - INDÚSTRIA DE MALHAS LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Veste si jachete tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricotaje, și Tricotaje. Are sediul în Abade De Neiva-Barcelos, Portugalia.

 5. DIFFUSIONESTOCK

  Italia

  Compania DIFFUSIONESTOCK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. Are sediul în Forli-Cesena, Italia.

 1. HENES PARIS

  Franta

  Compania HENES PARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitting, clothes, fashion workshops, și knitwear. Are sediul în Clamart, Franta.

 2. SMART KNITWEAR MANAGEMENT S. L.

  Spania

  Compania SMART KNITWEAR MANAGEMENT S. L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. Are sediul în Vigo, Spania.

 1. DENIZ ORME LTD.

  Turcia

  Compania DENIZ ORME LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulovere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jersee si pulovere, Tricotaje, Jersee si pulovere, Tricotaje, knitwear, și sweatshirts. Are sediul în Sisli/istanbul, Turcia.

 2. SVITANAK, ZHODINO

  Belarus

  Compania SVITANAK, ZHODINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricotaje, Tricotaje, nightwear, wholesale men's underwear, și singlets. Are sediul în Zhodino, Belarus.

 3. APULIA TESSILE NELLYMAGLIERIA.IT

  Italia

  Compania APULIA TESSILE NELLYMAGLIERIA.IT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricotaje, clothes, knitwear, și Tricotaje. Are sediul în Barletta, Italia.

 4. GARNE

  Ucraina

  Compania GARNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, Pulovere, Pulovere, Tricotaje, Veste si jachete tricotate, Pulovere, Pulovere, și Tricotaje. Are sediul în Rivne, Ucraina.

 5. MAGLIFICIO PISANI SRL

  Italia

  Compania MAGLIFICIO PISANI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's sweaters, embroidered sweater, men's sweaters, și knitwear. Are sediul în Cilavegna, Italia.

 6. BRITISH CHRISTMAS JUMPERS

  Regatul Unit

  Compania BRITISH CHRISTMAS JUMPERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 7. BERLAINE

  Franta

  Compania BERLAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricotaje, finishing and dyeing of fabrics and textile products, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Tricotaje, și inkjet file printing. Are sediul în ROQUECOURBE, Franta.

 8. BARBOSA & CARDOSO, INDÚSTRIA DE MALHAS LDA

  Portugalia

  Compania BARBOSA & CARDOSO, INDÚSTRIA DE MALHAS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricotaje, și Tricotaje. Are sediul în Barcelos, Portugalia.

 1. GLENCROFT (RICHARD SEXTON & CO)

  Regatul Unit

  Compania GLENCROFT (RICHARD SEXTON & CO), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palarii si sepci, și Palarii si sepci. Are sediul în Clapham, Regatul Unit.

 2. PAPINI FRATELLI ABBIGLIAMENTO INGROSSO

  Italia

  Compania PAPINI FRATELLI ABBIGLIAMENTO INGROSSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes, men's sweaters, women's sweaters, și cashmere knitwear. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 3. WORLD TEXTILE GROUP, WTG - IMP & EXP S.A.

  Portugalia

  Compania WORLD TEXTILE GROUP, WTG - IMP & EXP S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, textile accessories, Tesaturi, knitwear, și textile remnants. Are sediul în Barcelos, Portugalia.

 4. EMPRESA TEXTIL NORTENHA, S.A.

  Portugalia

  Compania EMPRESA TEXTIL NORTENHA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom knitwear, și knitwear. Are sediul în V.n. Famalicão, Portugalia.

 5. TEXTURARICA - CONFECÇÃO DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugalia

  Compania TEXTURARICA - CONFECÇÃO DE VESTUÁRIO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricotaje, Tricouri, Tricotaje, și Tricouri. Are sediul în Aguada De Cima, Portugalia.

 6. MAGLIFICIO DE MORI

  Italia

  Compania MAGLIFICIO DE MORI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitwear factory, și clothing production. Are sediul în Songavazzo, Italia.

 7. TEXTILES CAMPILLO

  Spania

  Compania TEXTILES CAMPILLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. Are sediul în Campillo De Altobuey, Spania.

 8. SOUSA'S, VIEIRA & VELOSO

  Portugalia

  Compania SOUSA'S, VIEIRA & VELOSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitwear, merino wool jumper, women's sweaters, și men's sweaters. Are sediul în Barcelos, Portugalia.

 9. PBN TRADING SL

  Spania

  Compania PBN TRADING SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. Are sediul în Mataro, Spania.

 10. FIERRO SPORT, S.A.

  Spania

  Compania FIERRO SPORT, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricotaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, women's wear, large size clothing, și Haine de dama. Are sediul în Andújar, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit