• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme

Rezultate pentru

Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme - Import export

 1. INCIPROM LLC

  Rusia

  Compania INCIPROM LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Gestionarea deseurilor industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Gestionarea deseurilor industriale. Are sediul în Krasnodar, Rusia.

 2. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Franta

  Compania LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Rouffignac Saint-Cernin De Reilhac, Franta.

 3. HYGEA

  Belgia

  Compania HYGEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Tratarea si reciclarea deseurilor, Reciclare deseuri verzi, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, waste recycling advice, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Havré, Belgia.

 4. GALLOO KONSTRUKTIE

  Belgia

  Compania GALLOO KONSTRUKTIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, Reciclare - utilaje si instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Sortarea deseurilor - utilaje si materiale. Are sediul în Menen, Belgia.

 5. LIMBURG.NET

  Belgia

  Compania LIMBURG.NET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refuse drums, și waste collection. Are sediul în Hasselt, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MENART

  Belgia

  Compania MENART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sortarea deseurilor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Reciclare - utilaje si instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, industrial crushers for recycling waste, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Reciclare - utilaje si instalatii, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Dour, Belgia.

 2. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania OKTAGON ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Graben-Neudorf, Germania.

 3. EXPRUM D.O.O.

  Slovenia

  Compania EXPRUM D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport de deseuri, Containere, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Transport de deseuri, Containere, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 4. LANGIPEX IRODA KFT

  Ungaria

  Compania LANGIPEX IRODA KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Electrocasnice - aparate mari, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 5. BIOMETSA S.L.

  Spania

  Compania BIOMETSA S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biogas torches, garbage compactors, pounders, și hospital and assimilated waste incineration plants. Are sediul în El Masnou ( Barcelona), Spania.

 1. PANNÓNIA-Z KFT

  Ungaria

  Compania PANNÓNIA-Z KFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Deseuri industriale - servicii de depoluare, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Deseuri industriale - servicii de depoluare, Deseuri menajere - tratare, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. KAPELLA CHUTES

  Turcia

  Compania KAPELLA CHUTES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Menemen, Turcia.

 1. GRESSANI SRL

  Italia

  Compania GRESSANI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Susegana, Italia.

 2. LUTTJEBOER B.V.

  Olanda

  Compania LUTTJEBOER B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Veendam, Olanda.

 3. RE ENTSORGUNG GMBH

  Germania

  Compania RE ENTSORGUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Herten, Germania.

 4. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Polonia

  Compania KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, și Nisip si pietris. Are sediul în Kotlarnia, Polonia.

 5. H.E.W. A/S

  Danemarca

  Compania H.E.W. A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Soendersoe, Danemarca.

 6. SPAARNELANDEN N.V.

  Olanda

  Compania SPAARNELANDEN N.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Haarlem, Olanda.

 7. TIRME SA

  Spania

  Compania TIRME SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Palma, Spania.

 8. VADS SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VADS SPOL. S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Bohumin, Republica Ceha.

 1. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Franta

  Compania COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Rennes, Franta.

 2. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Franta

  Compania STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Marseille, Franta.

 3. TWENCE B.V.

  Olanda

  Compania TWENCE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Hengelo Ov, Olanda.

 4. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Germania

  Compania SIBYLLE STELLRECHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Heilbronn, Germania.

 5. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Spania

  Compania DYANAMIC FLOOR S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Lleida, Spania.

 6. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Danemarca

  Compania DANISH COMPUTER RECYCLING A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Roskilde, Danemarca.

 7. URBANTECHNOLOGY

  Spania

  Compania URBANTECHNOLOGY, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Valencia, Spania.

 8. MARDEL WASTE CARE PRODUCTS LIMITED

  Irlanda

 9. MERCITAS MATERIAL HANDLING

  Irlanda

 10. SAREN

  Franta

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit