• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tranzit aeroportuar

Rezultate pentru

Tranzit aeroportuar - Import export

 1. TAAN COMERÇ

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TAAN COMERÇ, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Antrepozite vamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, customs carrier, Customs agency Excises Transit, Tranzit aeroportuar, Customs export, Import Export agents, Customs management, și Forwarding agents. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. TRASPORTI DANI & NARDI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TRASPORTI DANI & NARDI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit portuar, Fret internaţional, Transporturi aeriane, Containere - trasnsport maritim, Tranzit portuar, Fret internaţional, Transporturi aeriane, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Bologna, Italia.

 3. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Transport maritim de marfuri, Fret internaţional, Transport aerian de marfuri, Comisionari pentru transporturi internationale, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi feroviare in containere, Transporturi rutiere in containere, și Transport fluvial. Are sediul în Sete, Franta.

 4. IDRISMANS TRANSIT

  Franta

  Compania IDRISMANS TRANSIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi maritime si fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Tranzit portuar, Tranzit aeroportuar, Tranzit portuar, International goods transport, și Customs agency Excises Transit. Are sediul în Paris, Franta.

 5. PROSPERITY

  Franta

  Compania PROSPERITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Tranzit aeroportuar, logistics services, Customs commission, Transport rutier - servicii logistice, și Tranzit aeroportuar. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BUSKIRALA

  Turcia

  Compania BUSKIRALA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bus hire, bus rental, minibus hire with driver, și car rental - services. Are sediul în Türkiye, Turcia.

 2. YAHWAY LINE S.R.O.

  Slovacia

  Compania YAHWAY LINE S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Removals. Are sediul în Bratislava, Slovacia.

 3. AMF TRANSITARIOS LDA

  Portugalia

  Compania AMF TRANSITARIOS LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Comisionari in vama, Tranzit aeroportuar, Comisionari in vama, Import Export agents, și international transport. Are sediul în Alverca Do Ribatejo, Portugalia.

 4. BG TRANSPORTS & LOGISTIQUE - BGTL

  Franta

  Compania BG TRANSPORTS & LOGISTIQUE - BGTL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari in vama, Tranzit aeroportuar, transport, Comisionari in vama, freight transportation, și Tranzit aeroportuar. Are sediul în Kembs, Franta.

 5. INTERSER

  Belgia

  Compania INTERSER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Logistica in antrepozite, Tranzit aeroportuar, sea shipment, și Logistica in antrepozite. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. COSMO FREIGHT

  Franta

  Compania COSMO FREIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road hauliers. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ELITE PALOUMÉ FORWARDERS

  Belgia

  Compania ELITE PALOUMÉ FORWARDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Tranzit aeroportuar, multimodal transport, Fret internaţional, Tranzit aeroportuar, și integrated logistics services. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 1. HANSEATISCHES SPEDITIONSKONTOR E. K.

  Germania

  Compania HANSEATISCHES SPEDITIONSKONTOR E. K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. Are sediul în Stuhr, Germania.

 2. ESTRON-WATSON LOGISTICS

  Belgia

  Compania ESTRON-WATSON LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, customs operations, Customs officer and commissioner, customs services, și Tranzit aeroportuar. Are sediul în Antwerpen-Ekeren, Belgia.

 3. SPEDIZIONI INTERNAZIONALI PER LA RUSSIA-UCRAINA-PAESI BALTICI - MALPASO

  Italia

  Compania SPEDIZIONI INTERNAZIONALI PER LA RUSSIA-UCRAINA-PAESI BALTICI - MALPASO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import/export service, și forwarding agents. Are sediul în Zona Industriale-Civitanova Marche, Italia.

 4. LOGISTICS PLUS BELGIUM

  Belgia

  Compania LOGISTICS PLUS BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica in antrepozite, Tranzit portuar, Expeditori si consolidatori, Logistica in antrepozite, Tranzit portuar, containerized transport, și Expeditori si consolidatori. Are sediul în Merksem, Belgia.

 5. GOSSELIN LOGISTICS

  Belgia

  Compania GOSSELIN LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Transporturi exceptionale, Tranzit aeroportuar, Transporturi exceptionale, integrated logistics services, și multimodal transport. Are sediul în Deurne, Belgia.

 6. YUSEN LOGISTICS (BELGIUM)

  Belgia

  Compania YUSEN LOGISTICS (BELGIUM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Logistica in antrepozite, Tranzit aeroportuar, Logistica in antrepozite, sea shipment, și goods transport by sea. Are sediul în Melsele, Belgia.

 7. AIRLOG SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania AIRLOG SYSTEMS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, international transport, air freight, Tranzit aeroportuar, și Тransport logistics. Are sediul în Kelsterbach, Germania.

 8. LOGWIN AIR + OCEAN BELGIUM

  Belgia

  Compania LOGWIN AIR + OCEAN BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Expeditori si consolidatori, Tranzit aeroportuar, Logistica in antrepozite, Comisionari pentru transporturi internationale, Expeditori si consolidatori, Tranzit aeroportuar, și Logistica in antrepozite. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. UNIVERSAL EXPRESS ZAVENTEM - AIRFREIGHT

  Belgia

  Compania UNIVERSAL EXPRESS ZAVENTEM - AIRFREIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Containere - transport aerian, Expeditori si consolidatori, Transport aerian de marfuri, door-to-door air shipments of goods, Containere - transport aerian, și Expeditori si consolidatori. Are sediul în Brucargo, Belgia.

 2. EAGLE AIR AGENCIES

  Belgia

  Compania EAGLE AIR AGENCIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Tranzit aeroportuar, air navigation, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Zaventem (Brucargo), Belgia.

 3. TRANSPARE

  Franta

  Compania TRANSPARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Tranzit portuar, Tranzitarea marfurilor perisabile, international transport, Tranzit aeroportuar, Tranzit portuar, și Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în Marseille, Franta.

 4. AGILE CARGO

  Italia

  Compania AGILE CARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, international forwarding, Forwarding agent, și Tranzit aeroportuar. Are sediul în Fiumicino, Italia.

 5. CENTRIMEX BELGIUM

  Belgia

  Compania CENTRIMEX BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, shipping companies, Tranzit aeroportuar, groupage, și containerized transport. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. TCI CARRIERS

  Belgia

  Compania TCI CARRIERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Transporturi exceptionale, goods transport by sea, Tranzit aeroportuar, containerized transport, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Merksem, Belgia.

 7. MARSEILLE GROUPAGE TRANSIT

  Franta

  Compania MARSEILLE GROUPAGE TRANSIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Expeditori si consolidatori, Tranzit aeroportuar, Expeditori si consolidatori, și groupage. Are sediul în Marseille, Franta.

 8. NISSIN BELGIUM

  Belgia

  Compania NISSIN BELGIUM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Tranzit aeroportuar, Transport rutier - servicii logistice, Transport rutier, Tranzit aeroportuar, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Machelen, Belgia.

 9. PAVAN OVERSEAS

  Belgia

  Compania PAVAN OVERSEAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, shipping companies, integrated logistics services, Tranzit aeroportuar, și customs operations. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 10. GONDRAND BRUCARGO

  Belgia

  Compania GONDRAND BRUCARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Transport aerian de marfuri, Transport aerian de marfuri, air shipments of special goods, Transport aerian de marfuri, și customs services. Are sediul în Machelen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit