• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi in cisterne - lichide alimentare

Rezultate pentru

Transporturi in cisterne - lichide alimentare - Import export

 1. BARLETTI TRASPORTI SAS VINO SFUSO E ACQUA POTABILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BARLETTI TRASPORTI SAS VINO SFUSO E ACQUA POTABILE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, și Vinuri. Are sediul în Firenze, Italia.

 2. TRANSLLERALVA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TRANSLLERALVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport contractor, goods transport, tanker transport, transport of liquid foodstuff, tanker cleaning equipment, national road transport, și international road haulage. Are sediul în Villalba De Los Barros-Badajoz, Spania.

 3. HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania HUCATRANS - HUMANEZ Y CALACO S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier, Transport of drinkable liquids, oil transport, milk transport, tanker trucks, cargo transport with tankertrucks, și Tanker truck transport. Are sediul în Sevilla, Spania.

 4. MADDEL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania MADDEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking water transport, wine transport, tanker transport for juices, Tanker transport for wine, Tanker truck for drinking water, Tanker truck for juices, și Tanker truck for wine. Are sediul în Reus, Spania.

 5. TECNIRUTA-CONCISA

  Spania

  Compania TECNIRUTA-CONCISA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide alimentare, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Special transport, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, Transporturi mixte feroviare-autostrada, și multimodal transport. Are sediul în Santurtzi-Vizcaya, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRAVESA

  Spania

  Compania TRAVESA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane, camionete si vehicule utilitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare, camioane, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, Tractoare, camioane, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, transport company, și goods transport. Are sediul în Campo De Criptana-Ciudad Real, Spania.

 2. TRANSPORTS VEYNAT

  Franta

  Compania TRANSPORTS VEYNAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport of liquid foodstuffs, și national and international transport services. Are sediul în Tresses, Franta.

 3. D.L.E. SRL

  Italia

  Compania D.L.E. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi rutiere in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide alimentare, containers, container services, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, și international forwarding agent. Are sediul în Cortemaggiore, Italia.

 4. TRANSPORTES GARME SA

  Spania

  Compania TRANSPORTES GARME SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - camioane cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide alimentare, international forwarding agent, national courier, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, și transport of liquid foodstuffs. Are sediul în VILLAGONZALO - BURGOS, Spania.

 5. HIGHLANDS WHISKY COMPANY

  Regatul Unit

  Compania HIGHLANDS WHISKY COMPANY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Pitlochry, Regatul Unit.

 1. ATT AGROTIR TRANSPORTES

  Portugalia

  Compania ATT AGROTIR TRANSPORTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 2. LICATRANS, UAB

  Lituania

  Compania LICATRANS, UAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere, Transport rutier - camioane cisterna, Transport in vrac, Transport in cisterne - granule si pulberi, Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere, Transport rutier - camioane cisterna, Transport in vrac, și Transport in cisterne - granule si pulberi. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 1. ACRAM

  Italia

  Compania ACRAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk transport. Are sediul în Sant'ambrogio Di Valpolicella, Italia.

 2. INTERKULT SPEDITION GMBH

  Germania

  Compania INTERKULT SPEDITION GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food industry, Feed tanks, transport of food, și transport of liquid foodstuffs. Are sediul în Winsen (luhe), Germania.

 3. TRANSPORTES GARME S.A.

  Spania

  Compania TRANSPORTES GARME S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Burgos, Spania.

 4. LOGÍSTICA DE CISTERNAS ALFONSO GONZÁLEZ, S.L.

  Spania

  Compania LOGÍSTICA DE CISTERNAS ALFONSO GONZÁLEZ, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide alimentare, transport of liquid foodstuffs, tanker trucks, și Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Tomelloso, Spania.

 5. SEIFERT & BOGOLIN

  Croatia

  Compania SEIFERT & BOGOLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Rijeka, Croatia.

 6. SERVICIOS Y TRACCIONES ALBACETE, S.L. (SERVITRALBA)

  Spania

  Compania SERVICIOS Y TRACCIONES ALBACETE, S.L. (SERVITRALBA), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Villarrobledo, Spania.

 7. KOGENERACJA 44 SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KOGENERACJA 44 SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel filling, adr cargo transport, traction fuel, și heating fuel. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 8. RAYMACKERS TRANSPORTS

  Belgia

  Compania RAYMACKERS TRANSPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide alimentare, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, semi-trailers, și dumper truck mounting on vehicles. Are sediul în Crisnee, Belgia.

 1. CRETACARGO TRANSPORTS

  Grecia

  Compania CRETACARGO TRANSPORTS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Heraklion Crete, Grecia.

 2. CURT RICHTER SE

  Germania

  Compania CURT RICHTER SE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in cisterne - granule si pulberi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide alimentare, Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere, și Tanker lorry transport. Are sediul în Köln, Germania.

 3. CICCARELLI TRASPORTI SRL

  Italia

  Compania CICCARELLI TRASPORTI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - camioane cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide alimentare, Transporturi in cisterne - lichide alimentare, milk transport, și cargo transport with tankertrucks. Are sediul în Sant'anastasia, Italia.

 4. LACTOMOLL TRANSPORTES S.L.U.

  Spania

  Compania LACTOMOLL TRANSPORTES S.L.U., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international road haulage, și transport agency. Are sediul în Valencia De Don Juan-León, Spania.

 5. PASCUAL DIEZ TRANSPORTES,S.L.

  Spania

  Compania PASCUAL DIEZ TRANSPORTES,S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport of food, și oil transport. Are sediul în Castrillo De La Ribera, Spania.

 6. BELLE VUE

  Belgia

  Compania BELLE VUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, Transport de produse periculoase, Transporturi la temperatura controlata, și Transport de produse periculoase. Are sediul în Erpe, Belgia.

 7. INSAYTPLUS

  Belarus

  Compania INSAYTPLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocisterne, și Autocisterne. Are sediul în Minsk, Belarus.

 8. M. POSTIGO

  Spania

  Compania M. POSTIGO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport of foodstuffs in tankers, air transport of foodstuffs, liquid cargo drums, și transport of liquid foodstuffs. Are sediul în Cartama, Spania.

 9. SIGMATRANS LTD

  Grecia

  Compania SIGMATRANS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile liquid foods. Are sediul în ATHENS, Grecia.

 10. ''MAGGANAS'' TRANSPORT OF LIQUID

  Grecia

  Compania ''MAGGANAS'' TRANSPORT OF LIQUID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. Are sediul în Athens, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit