• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi feroviare in vagoane frigorifice

Rezultate pentru

Transporturi feroviare in vagoane frigorifice - Import export

 1. ME WORKS B.V.

  Olanda

  Compania ME WORKS B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in vagoane frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oil tankers, storage tanks, și cargo transport by container vessel. Are sediul în Halsteren, Olanda.

 2. ESTREFTRANSSERVICE AS

  Estonia

  Compania ESTREFTRANSSERVICE AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in vagoane frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Transporturi feroviare in containere, Comisionari pentru transporturi internationale, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Valga, Estonia.

 3. TBV TRANSPORT-BERATUNG-VERMITTLUNG GMBH

  Germania

  Compania TBV TRANSPORT-BERATUNG-VERMITTLUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in vagoane frigorifice, și Transporturi feroviare in vagoane frigorifice. Are sediul în Willstätt, Germania.

 4. FERPORT NAPOLI S.R.L.

  Italia

  Compania FERPORT NAPOLI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare in vagoane frigorifice, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare in vagoane frigorifice. Are sediul în NAPOLI, Italia.

 5. PHARMA-CONCEPT LTD.

  Germania

  Compania PHARMA-CONCEPT LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in vagoane frigorifice, și Transporturi feroviare in vagoane frigorifice. Are sediul în Bargfeld-stegen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KOMBI DAN A/S

  Danemarca

  Compania KOMBI DAN A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare in vagoane frigorifice. Are sediul în Padborg, Danemarca.

 2. DE-VERWALTUNGSGMBH

  Germania

 3. INTERMODALE CENTRO ITALIA S.R.L.

  Italia

 4. AZIMUTH DI NORRISH KATHERINE

  Italia

 5. MAX TRASPORTI S.R.L.

  Italia

 1. EUROPORTE 2

  Franta

 2. SSI TRADE AND TRANSPORT S.R.L.

  Italia