• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transport frigorific - echipamente

Rezultate pentru

Transport frigorific - echipamente - Import export

 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Expeditii internationale, Fret internaţional, Transport frigorific, Transport frigorific - echipamente, Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, și Expeditii internationale. Are sediul în Cirkovce, Slovenia.

 2. COOLINGVANS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COOLINGVANS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Kornwestheim, Germania.

 3. OZ LOGISTIQUE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania OZ LOGISTIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Raioane de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, Transport frigorific - echipamente, Transport frigorific, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Pontarlier, Franta.

 4. PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE"

  Belarus

  Compania PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE", este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Minsk, Belarus.

 5. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

  Regatul Unit

  Compania WESSINGTON CRYOGENICS LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, refrigerated tanks, cargo transport by refrigeration vessel, refrigerated containers for storage, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Houghton Le Spring, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerating system and equipment compressors, și liquefaction machines. Are sediul în Aachen, Germania.

 2. CRS MOBILE COLD STORAGE

  Regatul Unit

  Compania CRS MOBILE COLD STORAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile continuous blast freezers, thawing cabinets for commercial use, și refrigerated containers for storage. Are sediul în Maulden, Regatul Unit.

 3. VEBABOX GMBH

  Germania

  Compania VEBABOX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated motor vehicles, cooling trolleys, și refrigerated tanks for goods storage. Are sediul în Kleve, Germania.

 4. MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brokeri - optiuni. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, Transport frigorific - echipamente, Supply chain execution, și Refrigerated transports. Are sediul în Friedrichsdorf, Germania.

 5. SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS

  Franta

  Compania SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, road hauliers, Transport frigorific - echipamente, și cargo transport by refrigeration vessel. Are sediul în Villeneuve Sur Lot, Franta.

 1. GIORGIO S.R.L.

  Italia

  Compania GIORGIO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international transport agency, și wooden articles for warehousing and transport. Are sediul în Colliano, Italia.

 2. ERRAIHANI TRANS

  Maroc

  Compania ERRAIHANI TRANS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport frigorific - echipamente, transport company, national transport, Transport rutier international de marfuri, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Ait Melloul, Maroc.

 1. GADEGREJ

  Danemarca

  Compania GADEGREJ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, Diesel generator unit, renewable energy sources, Transport frigorific - echipamente, și solar-powered electricity generators. Are sediul în København K, Danemarca.

 2. ICE CONCEPT

  Belgia

  Compania ICE CONCEPT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerated trucks, și refrigerated trailers. Are sediul în Herstal, Belgia.

 3. NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD

  China

  Compania NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Ningbo, China.

 4. APPLIC FROID

  Franta

  Compania APPLIC FROID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Begles, Franta.

 5. POMMIER FURGOCAR SRL

  Italia

  Compania POMMIER FURGOCAR SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 6. BINGO TRANS

  Belgia

  Compania BINGO TRANS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, refrigerated transport, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 7. CEMAFROID

  Franta

  Compania CEMAFROID, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Fresnes, Franta.

 8. GIRTEKA LOGISTICS

  Lituania

  Compania GIRTEKA LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Temperature-controlled lorries, și Utility vehicles. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 1. BKL SPEDITION GMBH

  Germania

  Compania BKL SPEDITION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Lübeck, Germania.

 2. CARRIER TRANSICOLD BELGIUM

  Belgia

  Compania CARRIER TRANSICOLD BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, Transport frigorific - echipamente, și mobile air-conditioning. Are sediul în Gent, Belgia.

 3. STAY COOL KLIMA- U. KÄLTETECHNISCHE ANLAGEN GMBH

  Germania

  Compania STAY COOL KLIMA- U. KÄLTETECHNISCHE ANLAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Oststeinbek, Germania.

 4. STEE

  Franta

  Compania STEE, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Saint-Étienne, Franta.

 5. FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH

  Germania

  Compania FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Essen, Germania.

 6. COOLGO

  Olanda

  Compania COOLGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, refrigerated motor vehicles, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Bladel, Olanda.

 7. SBR

  Franta

  Compania SBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semi-remorci pentru vehicule industriale, și Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Hillion, Franta.

 8. THERMO SYSTEMS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania THERMO SYSTEMS SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Katowice, Polonia.

 9. DURAFROID SA

  Franta

  Compania DURAFROID SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Guereins, Franta.

 10. MILLARD FROID SAS

  Franta

  Compania MILLARD FROID SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific - echipamente, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Yzeure, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Transport frigorific - echipamente - Import export

Număr de rezultate

1.451 Intreprinderile