• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transport aerian de pasageri

Rezultate pentru

Transport aerian de pasageri - Import export

 1. FLYINGGROUP

  Belgia

  Compania FLYINGGROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Transport aerian de pasageri, aircraft maintenance, private aircraft, și passenger transport ny charter flights. Are sediul în Antwerp, Belgia.

 2. IPEKOGLU AMBALAJ

  Turcia

  Compania IPEKOGLU AMBALAJ, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. H.M.I. BELGIUM

  Belgia

  Compania H.M.I. BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spreading machines, leather garment softening, wall-coverings applied, și antistatic flooring. Are sediul în Zellik, Belgia.

 4. HELI PROMOTIONS

  Belgia

  Compania HELI PROMOTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri, Fotografie aeriana, Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri, Fotografie aeriana, și passenger air transport by helicopter. Are sediul în Diksmuide, Belgia.

 5. BLUE AIR

  Cipru

  Compania BLUE AIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, Hotel, Agentii de voiaj, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, și Hotel. Are sediul în Larnaca, Cipru.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSAVIA AIRLINES

  Olanda

  Compania TRANSAVIA AIRLINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, passenger transport ny charter flights, și charter flight air transport. Are sediul în Schiphol Airport, Olanda.

 2. AERO.PL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania AERO.PL SP. Z O.O., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 3. QATAR AIRWAYS

  Belgia

  Compania QATAR AIRWAYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Transporturi aeriane, Transport aerian de pasageri, passenger transport by scheduled airline flights, și Transporturi aeriane. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. KLM COMPANHIA REAL HOLANDESA DE AVIAÇÃO

  Portugalia

  Compania KLM COMPANHIA REAL HOLANDESA DE AVIAÇÃO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. MNG JET CHARTER UÇAK KIRALAMA

  Turcia

  Compania MNG JET CHARTER UÇAK KIRALAMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air charters, și business jet rentals. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HELI-LINE HUBSCHRAUBERTRANSPORTE GMBH

  Austria

  Compania HELI-LINE HUBSCHRAUBERTRANSPORTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Transport aerian de marfuri, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Transport aerian de pasageri, Transport aerian de marfuri, Creatie publicitara - graficieni, designeri, și Agentii de publicitate. Are sediul în Kilb, Austria.

 2. INCENTIVE AVIATION BY ANKER INDUSTRIES GMBH

  Germania

  Compania INCENTIVE AVIATION BY ANKER INDUSTRIES GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Hotel, Birouri echipate si fabrici - servicii, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Transport aerian de pasageri, Hotel, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Wittlich, Germania.

 1. R&S AIRCRAFT SERVICE

  Germania

  Compania R&S AIRCRAFT SERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Voiaj si turism, Sport - articole, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, și Voiaj si turism. Are sediul în Mülheim, Germania.

 2. GLOBAL FORWARDING GERMANY GMBH

  Germania

  Compania GLOBAL FORWARDING GERMANY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Transport rutier, Transport rutier international de marfuri, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Transport rutier, și Transport rutier international de marfuri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. AHORN REISEN GMBH

  Germania

  Compania AHORN REISEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Operatori turistici, Autocare - calatorii internationale, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Operatori turistici, și Autocare - calatorii internationale. Are sediul în Bergisch Gladbach, Germania.

 4. HEINZ & HILLER GES.MBH

  Austria

  Compania HEINZ & HILLER GES.MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Calatorii de afaceri - organizare, Operatori turistici, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Calatorii de afaceri - organizare, și Operatori turistici. Are sediul în Langenzersdorf, Austria.

 5. DR. TIGGES GESCHÄFTSREISEN

  Germania

  Compania DR. TIGGES GESCHÄFTSREISEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Calatorii de afaceri - organizare, Operatori turistici, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Calatorii de afaceri - organizare, și Operatori turistici. Are sediul în Essen, Germania.

 6. KARL-HEINZ KÖNIGSHOFER - NIGHTCOPTER HELI-SCHOOL

  Austria

  Compania KARL-HEINZ KÖNIGSHOFER - NIGHTCOPTER HELI-SCHOOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Hörsching, Austria.

 7. CSA CZECH AIRLINES

  Germania

  Compania CSA CZECH AIRLINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 8. AIR ALGÉRIE

  Germania

  Compania AIR ALGÉRIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 1. ABENTEUER ABHEBEN ABSCHALTEN BALLONFAHRTEN KLAUS WERTH

  Germania

  Compania ABENTEUER ABHEBEN ABSCHALTEN BALLONFAHRTEN KLAUS WERTH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Operatori turistici, Autocare - calatorii internationale, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Operatori turistici, și Autocare - calatorii internationale. Are sediul în Grünberg, Germania.

 2. HELICOPTER SERVICE THÜRINGEN GMBH

  Germania

  Compania HELICOPTER SERVICE THÜRINGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Mesagerie internationala, Comisionari pentru transporturi internationale, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Mesagerie internationala, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Großbrembach, Germania.

 3. BRITISH AIRWAYS PLC

  Germania

  Compania BRITISH AIRWAYS PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 4. HELICOPTER-SERVICE WASSERTHAL GMBH

  Germania

  Compania HELICOPTER-SERVICE WASSERTHAL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Operatori turistici, Autocare - calatorii internationale, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Operatori turistici, și Autocare - calatorii internationale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. EMIRATES SKY CARGO

  Germania

  Compania EMIRATES SKY CARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 6. AIR CANADA

  Germania

  Compania AIR CANADA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 7. AIR NEW ZEALAND

  Germania

  Compania AIR NEW ZEALAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 8. CDM CIRRUS DEUTSCHLAND MAINTENANCE GMBH

  Germania

  Compania CDM CIRRUS DEUTSCHLAND MAINTENANCE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Transport aerian de marfuri, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Schönhagen, Germania.

 9. CATHAY PACIFIC AIRWAYS LTD

  Germania

  Compania CATHAY PACIFIC AIRWAYS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 10. STAR WINGS AVIATION TRAINING CENTER GMBH

  Germania

  Compania STAR WINGS AVIATION TRAINING CENTER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de marfuri, Transport aerian de pasageri, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Dortmund, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Transport aerian de pasageri - Import export

Număr de rezultate

8.359 Intreprinderile