• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transbordarea marfurilor si servicii conexe

Rezultate pentru

Transbordarea marfurilor si servicii conexe - Import export

 1. FORKLIFT-SOLUTIONS ALEX MPRIAKOS

  Grecia

  Compania FORKLIFT-SOLUTIONS ALEX MPRIAKOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Kallithea ,attikis, Grecia.

 2. EXTERNALIZACION DE PROCESOS LOGISTICOS - BERGÉ

  Spania

  Compania EXTERNALIZACION DE PROCESOS LOGISTICOS - BERGÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocare in depozite si antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Third party logistics, Customs, bonded warehouses, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, și Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE

  Belgia

  Compania BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Caramizi, Beton - masini si instalatii pentru preparare, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, și construction materials. Are sediul în Eeklo, Belgia.

 4. KARADENIZ TRANSKARGO GOZETIM VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania KARADENIZ TRANSKARGO GOZETIM VE TICARET LTD STI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 5. MAPIER SRL

  Italia

  Compania MAPIER SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Shipping and handling, porterage services, Societati de curatenie, și Lorry loading-unloading. Are sediul în Salerno, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUÍS MANUEL PRATA GUIA

  Portugalia

  Compania LUÍS MANUEL PRATA GUIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile national roadside assistance, și international roadside assistance. Are sediul în Olhão, Portugalia.

 2. UNICOM TRANZIT S.A.

  Romania

  Compania UNICOM TRANZIT S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Transport rutier, Agentii maritime - navlositori, Expeditori si consolidatori, Transport rutier, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Bucharest, Romania.

 3. INVERSIONES ALGEPOSA S.A.

  Spania

  Compania INVERSIONES ALGEPOSA S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare cu combustibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Consignatari, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Agentii maritime - navlositori, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Consignatari, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Pasaia, Spania.

 4. DUCOPS SERVICE

  Italia

  Compania DUCOPS SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, și recreational centres. Are sediul în Assisi, Italia.

 5. CONSERG - CONSORZIO STABILE SERVIZI GLOBALI

  Italia

  Compania CONSERG - CONSORZIO STABILE SERVIZI GLOBALI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare, Depoluare - curatarea sectiilor, Ambalare, și Depoluare - curatarea sectiilor. Are sediul în Sant'antonio Abate, Italia.

 1. ITALCONS CONSORZIO SERVIZI

  Italia

  Compania ITALCONS CONSORZIO SERVIZI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Depoluare - curatarea sectiilor, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, și Depoluare - curatarea sectiilor. Are sediul în Terni, Italia.

 2. DAGO S.A.S. DI TIRONI LAURA & C.

  Italia

  Compania DAGO S.A.S. DI TIRONI LAURA & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Depoluare - curatarea sectiilor, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, și Depoluare - curatarea sectiilor. Are sediul în Cremona, Italia.

 1. O.T.S. SOC. COOP.

  Italia

  Compania O.T.S. SOC. COOP., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Granarolo Dell'Emilia, Italia.

 2. ÉLÉGANCE SECURITY & SERVICE

  Germania

  Compania ÉLÉGANCE SECURITY & SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Seelze, Germania.

 3. NITOR

  Italia

  Compania NITOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri si antrepozite, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Docuri si antrepozite, și Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Travagliato, Italia.

 4. APOTHEMA

  Italia

  Compania APOTHEMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri si antrepozite, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Docuri si antrepozite, și Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Vicenza, Italia.

 5. MAGIC CLEAN S.R.L.

  San Marino

  Compania MAGIC CLEAN S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectante nemedicale, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Dezinfectante nemedicale, și Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Repubblica Di San Marino, San Marino.

 6. CICOGNANI SANDRA

  Italia

  Compania CICOGNANI SANDRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Depoluare - curatarea sectiilor, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, și Depoluare - curatarea sectiilor. Are sediul în Castrocaro Terme E Terra Del Sole, Italia.

 7. C.F.B.

  Italia

  Compania C.F.B., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Ambalaje - societati, și Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Brescia, Italia.

 8. PUTNA POMOSHT SOFIA

  Bulgaria

  Compania PUTNA POMOSHT SOFIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Depanare si remorcare greutati mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Transport rutier, și Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. PULISAV

  Italia

  Compania PULISAV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Depoluare - curatarea sectiilor, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, și Depoluare - curatarea sectiilor. Are sediul în Savigliano, Italia.

 2. P.L.M. S.R.L. PULIZIE LOGISTICA MOVIMENTAZIONE

  Italia

  Compania P.L.M. S.R.L. PULIZIE LOGISTICA MOVIMENTAZIONE, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Scarlino, Italia.

 3. LORAL SHIPPING AGENCY DI MARCO CHIOZZOTTO

  Italia

  Compania LORAL SHIPPING AGENCY DI MARCO CHIOZZOTTO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shipping agency. Are sediul în Mestre, Italia.

 4. WORK SERVICE S.C.A.R.L.

  Italia

  Compania WORK SERVICE S.C.A.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Depoluare - curatarea sectiilor, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, și Depoluare - curatarea sectiilor. Are sediul în San Dorligo Della Valle-Dolina, Italia.

 5. FACCHINI PIEMONTE

  Italia

  Compania FACCHINI PIEMONTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering service, și technical consultants in logistics and warehouse management. Are sediul în Torino, Italia.

 6. LMG SERVIZI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italia

  Compania LMG SERVIZI INDUSTRIALI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Caluso, Italia.

 7. A.S.I.F. S.R.L. AZIENDA SERVIZI IGIENICI E FORNITURE

  Italia

  Compania A.S.I.F. S.R.L. AZIENDA SERVIZI IGIENICI E FORNITURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluare - curatarea sectiilor, Transbordarea marfurilor si servicii conexe, Depoluare - curatarea sectiilor, și Transbordarea marfurilor si servicii conexe. Are sediul în Palermo, Italia.

 8. EVEMI DI GUARDIONE ORAZIO INDIVIDUALE

  Italia

  Compania EVEMI DI GUARDIONE ORAZIO INDIVIDUALE, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Arzago D'adda, Italia.

 9. LUSIA SERVICE

  Italia

  Compania LUSIA SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, și road transport of merchandise. Are sediul în Lusia, Italia.

 10. ORUS - SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania ORUS - SOCIETA' COOPERATIVA, care își desfășoară activitatea în domeniul Transbordarea marfurilor si servicii conexe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Venezia, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit